• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

TGV- ισως το ταχυτερο επιγειο μεσο που θα ανεβουμε

spor_os

Administrator
Θεωρεις ασφαλη τον τροπο αυτο,αποστολη στο σπιτι?(για Ελλαδα μιλαμε παντα ετσι..)γιατι θελω να κανω μια κρατηση μεχρι σημερα το βραδυ..Η προτιμοτερο να τα παραλαβω απο το σταθμο?Το δρομολογιο ειναι μεσα Μαρτιου..
Απολύτως ασφαλής. Έχει τον ίδιο κίνδυνο με το να μη σου έρθει ο λογαριασμός του ρεύματος. (καμία περίπτωση)
Οι 2 εκδρομές που προανέφερα έγιναν πολύ πρόσφατα και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.
Σε 3-4 εργάσιμες ήταν σπίτι μου.
Δυνατότητα παραλαβής από το σταθμό έχεις μόνο για σταθμούς στη Γαλλία και στο Λουξεμβούργο.
Πουθενά αλλού.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Θεωρεις ασφαλη τον τροπο αυτο,αποστολη στο σπιτι?(για Ελλαδα μιλαμε παντα ετσι..)γιατι θελω να κανω μια κρατηση μεχρι σημερα το βραδυ..Η προτιμοτερο να τα παραλαβω απο το σταθμο?Το δρομολογιο ειναι μεσα Μαρτιου..
Αν γίνεται να το παραλάβεις από το σταθμό που σε ενδιαφέρει κάνε το έτσι - είναι απλούστατη υπόθεση. Πας σε ένα κίτρινο μηχάνημα στο σταθμό, επιλέγεις αγγλικά, και ακολουθείς τις οδηγίες. Προσοχή, ακόμα και τελευταία στιγμή να το πάρεις, το εισιτήριο πρέπει να επικυρωθεί στο ειδικό μηχάνημα στην αποβάθρα.

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Ευχαριστω παιδια!Απλα αν και δεν ειχα ποτε ασχημη εμπειρια με αποστολες στο σπιτι το εχω ενα αγχος..Τελικα επελεξα την εκτυπωση,εχω δλδ ετοιμα τα εισιτηρια σε μορφη pdf και αυτο που πρεπει να κανω ειναι να τα τυπωσω και τελος..Τουλαχιστον ετσι καταλαβα απο τις οδηγιες..Μαλιστα λεει καλο ειναι να τα τυπωσω 2-3 φορες σε περιπτωση που χαθει καποιο να μην εχω προβλημα.Taver δεν διαβασα καπου για επικυρωση με αυτον το τροπο,και δεν ξερω πως μπορει να επικυρωθει σε μεγεθος A4 που θα τυπωθει..

spor_os

Administrator
Αν δε προλάβεις να τα επικυρώσεις στα μηχανήματα (στην περίπτωση σου αν δε μπορείς) στα ακυρώνει ο ελεγκτής. (σου κάνει μία διακριτική τρυπούλα στο εισιτήριο)

exsta

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσία
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη για 1 μήνα
Πάντως το Maglev στη Σαγκάη πιάνει τα 431 km/h κάθε φορά, καλύπτοντας 30 χλμ σε 7'20". Νομίζω είναι το γρηγορότερο αυτή τη στιγμή σε εμπορική χρήση. Σε δοκιμές αν δεν κάνω λάθος έχει πιάσει 500 km/h.

Η πλάκα είναι ότι αφού είχα ταξιδέψει μ αυτό 7-8 φορές, διάβασα την είδηση ότι "ολοκλήρωσε με επιτυχία τη δοκιμαστική περίοδο"... Δεν είχα δει καμμία επιγραφή που να προειδοποιεί ότι το τρένο αυτό που τρέχει ουσιαστικά στον αέρα (1-1,5 πόντο από το έδαφος) είναι υπό δοκιμή! Ίσως να το είχα ξανασκεφτεί. Πέρα από την πλάκα, φοβερή εμπειρία.

paulsofmeli

Member
Παιδιά άσχετο αλλά το πιο γρήγορο εμπορικό δρομολόγιο δεν είναι ούτε το nozomi στην Ιαπωνία ούτε το αγπημένο μου TGV...
Είναι το κινέζικο υπερόπλο που κάνει το Wuhan-Guangzhou με μέση ταχύτητα 315 και ανώτατη (που την πιάνει στο δρομολόγιο) 350...

exsta

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσία
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη για 1 μήνα
σε μέση ωριαία είναι όντως πιο γρήγορο, αλλά σε ανώτατη υπολείπεται πολύ του Maglev. εκείνο έχει μέση ταχύτητα 250, διότι είναι πολύ μικρή η διαδρομή (κάνει περίπου 3 λεπτά να πιάσει τα 431, τα κραταει 1,5-2 λεπτά και αρχίζει την επιβράδυνση)

εξαρτάται τί ορίζεις ως ταχύτερο εμπορικό τρένο. εγώ νομίζω ότι συνήθως λαμβάνουν υπόψη τη μέγιστη ταχύτητα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom