amsterdam
Member
Όλα είναι κάτω από την ίδια ''ομπρέλα''.Αν λοιπόν μιλάμε για τη γραμμή του Μιλάνου, εδώ τα τρένα "πουλάνε" ότι είναι TGV.
Για τα Eurostar & Thalys δεν ισχύουν τα παραπάνω.
tgv-europe
Όλα είναι κάτω από την ίδια ''ομπρέλα''.Αν λοιπόν μιλάμε για τη γραμμή του Μιλάνου, εδώ τα τρένα "πουλάνε" ότι είναι TGV.
Για τα Eurostar & Thalys δεν ισχύουν τα παραπάνω.
Από τη σελίδα που εσύ έδωσες, πατάς Artesia, και πάνω πάνω, στην τρίτη γραμμή σου γράφει φάτσα κάρτα: "By day, choose the speed and comfort of the TGV to Turin and Milan.". Αν πατήσεις Thalys ή eurostar, η μόνη αναφορά της λέξης TGV είναι όταν δίνει την ταχυδρομική διέυθυνση της ιστοσελίδας (tgv-europe), εκεί που εξηγεί τι θα κάνετε αν κλείσετε από το web site αυτό (έναν από τους πολλούς τρόπους έκδοσης των εισητηρίων).
Απελπισία είσαι ρε άνθρωπε...Ξαναδιάβασε τη Βικιπαίδεια και τα παραπάνω γραφόμενά σου!!!!
Μην οδηγήσαι σε αλαζονική συμπεριφορά,ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ....
Αντιγράφω από την πηγή,αν έχω καταλάβει σωστά (wikipedia),στην οποία με παραπέμπεις:Ξαναδιάβασέ τα εσύ (στα Αγγλικά κατά προτίμηση). Η σελίδα που αντιγράφεις και ξανα-αντιγράφεις μιλάει για τη σιδηροδρομική τεχνολογία και μόνο, εγώ παραπάνω για το εμπορικό προϊόν.Με πόσους τρόπους πρέπει να στο πούνε για να το καταλάβεις?
Διάβασε την ερώτηση-παράθεση στο #10.Και η συζήτηση θυμίζω παρεκτράπηκε όταν πέταξες μια τιμή από άλλο εμπορικό προϊόν:...
Επίσημη ιστοσελίδα TGV.Η σελίδα που έχεις δώσει πολύ απλά αναφέρει όλους τους σιδηροδρομικούς οργανισμούς με τους οποίους συνεργάζεται η SNCF, ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου booking site. Μέχρι και το Railteam, τον οργανισμό που συντονίζει τα διεθνή δρομολόγια στη δυτική ευρώπη έχει εκεί. Μήπως το Βιέννη - Φρανκφούρτη είναι κι αυτό TGV?
Εφόσον το γράφεις εσύ,σίγουρα είναι προφανές.Θεωρίες και ικασίες.......αλλά της Artesia είναι ταυτόσημο με το Γαλλικό TGV (αυτό το τελευταίο δεν το γράφει - θεωρεί προφανώς περιττή την αναφορά, αλλά αν το πάρεις μια φορά θα το διαπιστώσεις).
Για ότι θες συζητάμε,δεν έχω πρόβλημα,και για το Nagorno-Karabakh.Αν όμως συζητάμε για κάθε είδους γρήγορο τρένο, τότε να βάλουμε στη συζήτηση και τις τιμές των AVE και ICE.
Τα tgv-europe.* είναι όλα το ίδιο site. Για τους επιβάτες εκτός Γαλλίας.Αγαπητέ taver μη συγχύζεσαι.
Η κάθε χώρα που εξυπηρετεί η TGV έχει τη δικιά της ιστοσελίδα με tgv-europe.**
Οπότε το tgv-europe.com είναι για τις χώρες που δεν έχει δίκτυο η TGV (εντός της Ευρώπης).
Όμοιο παρακλάδι και το raileurope-world.com, και raileurope.**
Πάντως στις τελευταίες 2 εκδρομές μου, για μετακίνηση σε Γαλλία-Γερμανία το tgv-europe.com ήταν πολύ εξυπηρετικό και μου έστειλε φυσικά τα εισιτήρια και στο σπίτι.
Θεωρεις ασφαλη τον τροπο αυτο,αποστολη στο σπιτι?(για Ελλαδα μιλαμε παντα ετσι..)γιατι θελω να κανω μια κρατηση μεχρι σημερα το βραδυ..Η προτιμοτερο να τα παραλαβω απο το σταθμο?Το δρομολογιο ειναι μεσα Μαρτιου..Αγαπητέ taver μη συγχύζεσαι.
Πάντως στις τελευταίες 2 εκδρομές μου, για μετακίνηση σε Γαλλία-Γερμανία το tgv-europe.com ήταν πολύ εξυπηρετικό και μου έστειλε φυσικά τα εισιτήρια και στο σπίτι.