Menia21
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Το σχεδιάζω...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Photography trip
Meli μιλάμε ότι τελικά είναι ένα πανεύκολο ταξίδι στην πραγματοποίησή του. Τσάμπα το σάλιο που ξόδεψα για να πείσω τον άντρα μου να πάμε. Πήγαμε ατομικά οι δυο μας, μας τα κανόνισε όλα άψογα το CitiTravel, το οποίο συνεργάζεται με το ALBATROS TRAVEL & SAFARIS στην Τανζανία. Μείναμε 1000% ικανοποιημενοι. Ο οδηγός μας ήταν αστέρι, το μάτι του αετήσιο, αφού φαντάσου στο Σερενγκέτι τον ακολουθούσαν οδηγοί από άλλα πρακτορεία για να τους βρει ζώα! Πήγαμε 11/01/2010 και επιστρέψαμε 23/01/2010, κόστος περίπου 3.000 ευρώ το άτομο, όλες οι διατροφές μέσα. Ο καιρός ήταν υπέροχος, δεν έβρεξε καθόλου, ζέστη απίστευτη! Τα λεφτά που ξοδέψαμε εκεί ήταν για σουβενίρ, το Serengeti balloon safari που μας μάδησε ολίγον (400 ευρώ/άτομο) αλλά χαλάλι, τα tips στους υπαλλήλους του ξενοδοχείου και οι 2 εκδρομες που κάναμε στη Ζανζιβάρη. Οι Τανζανοί είναι εκπληκτικοί άνθρωποι και δεν αισθανθήκαμε ούτε μια φορά να απειλούμαστε. Μη σου πω ότι πιο πολλή ανασφάλεια νιώθω κάποιες φορές στην Αθήνα.Αχ βρε Menia!!! Το ιδιο ειπα κι εγω πολλες φορες μετα το ταξιδι μου στην Ινδια.. ' πως εχουμε γινει ετσι???"
Σευχαριστω πολυ για την ιστορια που μοιραζεσαι μαζι μας! Ειναι ενας απο τους επομενους προορισμους μου!
Πες μας καποιες πληροφοριες.Πηγες μονη σου η με γραφειο? Και για τι κοστος μιλαμε? Και ποσες μερες? Να υποθεσω πηγες Δεκεμβρη?