romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ

πρόλαβες βλέπω την προμηθεύτηκες πρώτος,δώσε δώσε στους δικούς σου θα τη χρειασθείτε εσείς μάλλον,
άντε παίδες 3 ακόμα θέλουμε
ΚΑΛΟκαιρι,το λεει και η λεξη μονη της,..
![]()
Μη στέκεσαι στην ετυμολογία. Ευφημισμός είναι για να μην παραπονιόμαστε για την ταλαιπωρία τουΚΑΛΟκαιρι,το λεει και η λεξη μονη της,..
![]()
ε,ναι ρε κικηηη..τι συγκρινουμε τωρα??αντε ρε Jorge , επιτελους !!!
ε,μεταξυ μας μια ταλαιπωρια την εχει για εποχη,αν σκεφτεις οτι παμε στη δουλεια με 2 κ τρια μπλουζακια για να αλλαζουμε,απ τον ιδρωτα..Μη στέκεσαι στην ετυμολογία. Ευφημισμός είναι για να μην παραπονιόμαστε για την ταλαιπωρία του![]()
Nαι ενώ τον χειμώνα που δεν κουβαλάς τα 2-3 μπλουζάκια αλλά τα φοράς & το παλτό κτλ και ντύνεσαι σαν κρεμμύδι για να μην κρυώνεις είναι καλύτερα?ε,ναι ρε κικηηη..τι συγκρινουμε τωρα??
ε,μεταξυ μας μια ταλαιπωρια την εχει για εποχη,αν σκεφτεις οτι παμε στη δουλεια με 2 κ τρια μπλουζακια για να αλλαζουμε,απ τον ιδρωτα..![]()
Εμ όταν σε λέω εγώ...Αντε ξανασκέψου το.ε,μεταξυ μας μια ταλαιπωρια την εχει για εποχη,αν σκεφτεις οτι παμε στη δουλεια με 2 κ τρια μπλουζακια για να αλλαζουμε,απ τον ιδρωτα..![]()
ε αυτό πιάΚΑΛΟκαιρι,το λεει και η λεξη μονη της,..
![]()
Nαι ενώ τον χειμώνα που δεν κουβαλάς τα 2-3 μπλουζάκια αλλά τα φοράς & το παλτό κτλ και ντύνεσαι σαν κρεμμύδι για να μην κρυώνεις είναι καλύτερα?![]()
Εμ όταν σε λέω εγώ...Αντε ξανασκέψου το.
οχι..οχι..δεν με ψηνεις ετσι ευκολα..
σημ. μην ακούσω τίποτα για πλύση εγκεφάλου, ε;
ε αυτό πιά,καλά βρε Γιώργο εσύ έχεις να φανείς στο φόρουμ κάτι μήνες...χρόνια,χαμένος στο διάστημα ή σε καμιά Βενεζουέλα..,και τώρα έρχεσαι να μας την πείς δηλ;;;
σίγουρα κάποιος κατάσκοπος στο σφύριξε δε μπορεί[/QUOTE
..τρελοκομειοοοο,λες να με ταξαν τιποτα για να υπερασπισω ''καλοκαιρι''??
..αστα να πανε,εχω χαθει ειναι η αληθεια..
στα κοντα θα ξεκινησω να εξιστορω ενα καλοκαιρι γεματο παν-ελα,που αλλου??στο αλησμονητο περουυυυυ..
eru01:
Μηπως να ψιλοοργανωναμε κανα καφε στα κοντα??ε,εφη?![]()
Μην το λες σε μένα...τόχω κάνει παλιά,φτάνει,..τρελοκομειοοοο,λες να με ταξαν τιποτα για να υπερασπισω ''καλοκαιρι''??
..αστα να πανε,εχω χαθει ειναι η αληθεια..
στα κοντα θα ξεκινησω να εξιστορω ενα καλοκαιρι γεματο παν-ελα,που αλλου??στο αλησμονητο περουυυυυ..
eru01:
Μηπως να ψιλοοργανωναμε κανα καφε στα κοντα??ε,εφη?![]()