maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Εγώ από χθες είχα πρόβλημα με τη γκαλερί εδώ στο ανέβασμα κι έτσι κατέφυγα στο photobucket. Αν έχεις λογαριασμό εκεί, αφού επιλέξεις στην απάντησή σου το "εισάγετε εικόνα", στο πεδίο "διεύθυνση url" κάνεις επικόλληση το direct link του photobucket (από πάνω προς τα κάτω στα δεξιά έχει email & IM/direct link/Html code κλπ..)Ότι κι αν κάνω δεν ανεβαίνει η ριμάδα.
Τυπικά ο χειμώνας αρχίζει με το χειμερινό ηλιοστάσιο στις 21 Δεκεμβρίου, οπότε και αρχίζει πλέον να μεγαλώνει η μέρα. Εμένα αυτό με γεμίζει με απέραντη αισιοδοξία. Αν και ο χειμώνας και τα κρύα του είναι μπροστά, η μέρα μεγαλώνει και αυτό με κάνει να παραγνωρίζω τα κρύα και τις κακοκαιρίες.....και εγω που ζω καθημερινα το Χειμωνα τετοιες εικονες τις απολαμβανω παρεα με τη χειμωνιατικη "καταθλιψη" μου ειδικα μόλις σκοτεινιαζει απο τις 5 το απογευμα!...
...Ασε που βλεποντας τη θαλασσα στις φωτογραφιες μου 'ρχεται να βουτηξω... και χειμωνα δε λεει....
Και η θάλασσα.... Ακύμαντη και καταγάλανη, λίγες μέρες πριν ή μετά από την απόλυτη κακοκαιρία, θέλεις να την πιείς στο ποτήρι. Μιά τέτοια μέρα αξίζει όσες δέκα καλοκαιρινές (κατά την ταπεινή μου γνώμη)....Αλλα χειμωνας και θαλασσα κατι μου κανει, σατι σε καταθλιψαρα μερια κι εμενα μαζι με τη KIKI..
Εξηγήθηκε για την άνοιξη σε προηγούμενα μηνύματα κι επίσης πολλοί είπαν πως την αγαπούν. Όσο για το φθινόπωρο...αλήθεια υπάρχει πια φθινόπωρο; Για μπάνιο είναι ο καιρός ακόμη (έλεος). Κι ως συνήθως θα μας πάει κατευθείαν σε χειμώνα... Και προφανώς ο συντάκτης ήθελε να παίξει ανάμεσα σε 2 ακραίες εποχές, όπως λες κι εσύ. Αλήθεια δε μας είπες ποια προτιμάς μεταξύ των δύο;δεν καταλαβαίνω γιατι εχουμε χωρίσει τον χρόνο στις δυο αυτές εποχές και εχουμε αφήσει απέξω τις άλλες δυο που είναι υπέροχες ,η άνοιξη και το φθινόπωρο.Πραγματικά είναι ωραιες γιατι δεν εχουν τις ακραιες θερμοκρασίες των δυο ανταγωνιστών και ειναι ενας συνδυασμός τους.
Μου άρεσει η καθε εποχή για αυτό που είναι και μου αρέσει να υπάρχει αυτή η εναλαγή.
Μήπως είμαι ο μόνος;:roll:
Πες τα!!!! Περιμένω την Τρίτη πώς και πώς.Βρέξε... βρέξε...
Με ακομα εναν δεν κανεις τιποτα, δυο ζητα...ΑΝΤΕ ΡΕ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ