• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Summer vs. Winter

Καλοκαίρι ή Χειμώνας

• Καλοκαίρι

Votes: 83 53,5%
  • Χειμώνας

Votes: 72 46,5%

• Total voters
    155

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Αυτό θα το επιβεβαιώσω. Όπως επίσης πως ακόμη δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. :D

Το καλοκαίρι είναι να το έχεις μέσα σου, ό,τι εποχή κι αν κάνει. Ίσως γι' αυτό και να μην "προσπαθώ" να αλλάξω τη γνώμη κανενός στο thread. Το έχεις ή δεν το έχεις.

Εγώ άλλα έμαθα!:haha::haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγώ απλά σας προκαλώ να δηλώσουμε ηλικίες εδώ, που μου ψηφίζουν χειμώνα γιαλαντζί (με ήλιο, στη παραλία κτλ, δηλ. ένα μικρό καλοκαίρι)....εκεί ναι, θα μας φάτε λάχανο (διπλάσιο και βάλε).
Οτι θα μας φανε λαχανο, ειναι το μονο σιγουρο... κι εμεις ομως εχουμε υποστηρικτες μεγαλυτερους σε ηλικια που το λεει η ψυχουλα τους και νιωθουν παιδια...

Αναλυση:

Αν παρατηρησεις ποιοι υποστηριζουν χειμωνα και ποιοι καλοκαιρι και τη γενικοτερη παρουσια τους στο φορουμ, θα δεις πως κατα βαση τον πρωτο υποστηριζουν οι συντηρητικοι και πιο κουρασμενοι, αντιθετα το καλοκαιρι οι πιο ορεξατοι και χαβαλετζηδες...

chrisbd

Member
Αμα δε λήγει τότε θα κάνω πολλές εγγραφές στο φορουμ και θα κατευθύνω την ψηφοφορία εκεί που θέλω ...η το σκέφθηκε και κανένας άλλος..;)

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Οτι θα μας φανε λαχανο, ειναι το μονο σιγουρο... κι εμεις ομως εχουμε υποστηρικτες μεγαλυτερους σε ηλικια που το λεει η ψυχουλα τους και νιωθουν παιδια...

Αναλυση:

Αν παρατηρησεις ποιοι υποστηριζουν χειμωνα και ποιοι καλοκαιρι και τη γενικοτερη παρουσια τους στο φορουμ, θα δεις πως κατα βαση τον πρωτο υποστηριζουν οι συντηρητικοι και πιο κουρασμενοι, αντιθετα το καλοκαιρι οι πιο ορεξατοι και χαβαλετζηδες...
Εχεις άδικο. Από παιδί αγαπάω τη βροχή. Και μην ακούσω πάλι κανένα χαρακτηρισμό :bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα