Twinkie
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Με το νου
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στα πέντε σημεία της Γης
Ρε malt αυτό που λέει "καλοκαίρι στη καρδιά" τυχαία βγήκε νομίζεις; Μη μας λες και πράγματα που δεν είμαστε, πλιζ.
Ρε μπέμπη,τι χοληστερίνη έχεις;Πες τα ρε τριπάκια, που αν κάνουμε γκάλοπ για τις ηλικίες αυτών που ψήφισαν, στο χειμώνα θα ξεπεράσουμε τα 50...τι να κάνουμε, οι νέοι προτιμούν το καλοκαίρι...
Σίγουρα...Γι΄αυτό και τα μέρη που προτιμούν οι συνταξιούχοι για να περάσουν τα γεράματα τους είναι μέρη που φημίζονται για το βαρύ χειμώνα τους... Καλιφόρνια, Φλόριντα, Αριζόνα, Νεβάδα, Κρήτη κτλ Είστε γεροντάρες είτε στην ταυτότητα είτε στο πνεύμα. ( Μπορεί και στα δυο βέβαια).Πες τα ρε τριπάκια, που αν κάνουμε γκάλοπ για τις ηλικίες αυτών που ψήφισαν, στο χειμώνα θα ξεπεράσουμε τα 50...τι να κάνουμε, οι νέοι προτιμούν το καλοκαίρι...
Μα αφού μας εύχεται να βήχουν οι άρρωστοι στα μούτρα μας...Ρε malt αυτό που λέει "καλοκαίρι στη καρδιά" τυχαία βγήκε νομίζεις; Μη μας λες και πράγματα που δεν είμαστε, πλιζ.
Αυτές είναι ερωτήσεις που κάνουν κάτι παππούδες συνταξιούχοι. Μη με ρωτήσεις και τι χάπια παίρνω για τη πίεση...Ρε μπέμπη,τι χοληστερίνη έχεις;
Γιατί;Μη με ρωτήσεις και τι χάπια παίρνω για τη πίεση...
Οι συνταξιούχοι που λες έχουν σιχαθεί το χειμώνα και δικαίως και εννοείται θέλουν να περάσουν τα τελευταία τους χρονάκια στον ήλιο και τη ζέστη.Σίγουρα...Γι΄αυτό και τα μέρη που προτιμούν οι συνταξιούχοι για να περάσουν τα γεράματα τους είναι μέρη που φημίζονται για το βαρύ χειμώνα τους... Καλιφόρνια, Φλόριντα, Αριζόνα, Νεβάδα, Κρήτη κτλ Είστε γεροντάρες είτε στην ταυτότητα είτε στο πνεύμα. ( Μπορεί και στα δυο βέβαια).
Τα νιάτα αντέχουν το κρύο, τα πουρά θέλουν ζεστούλα και τήλιον!
Το βρήκες ρε παππού....Γιατί;
Τα έχεις ξεχάσει από το αλτσχάιμερ;
Τί να κάνουμε ρε GTS δε ζούμε στην Αλάσκα..Θες δε θες έτσι είναι πλέον ο χειμώνας εδώ και γουστάρουμε!!!Εγώ απλά σας προκαλώ να δηλώσουμε ηλικίες εδώ, που μου ψηφίζουν χειμώνα γιαλαντζί (με ήλιο, στη παραλία κτλ, δηλ. ένα μικρό καλοκαίρι)....εκεί ναι, θα μας φάτε λάχανο (διπλάσιο και βάλε).
Αυτό θα το επιβεβαιώσω. Όπως επίσης πως ακόμη δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.Μα αφού μας εύχεται να βήχουν οι άρρωστοι στα μούτρα μας...
υ.γ. Εγώ φταίω που σε στηρίζω στην διακοπή καπνίσματος