• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά SE Asia

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τα Χριστουγεννα που ημουνα Μπαγκοκ-Πουκετ βρηκα Νορβηγο που περιμενε 2 βδομαδες για να του βγει η visa για Βιετναμ.
Πόσες φορές πρέπει να το πούμε? Αν πας αεροπορικώς στο Βιετνάμ και ξέρεις τις ημερομηνίες άφιξης/αναχώρησης και πτήσεις, βγάζεις visa απ' το ίντερνετ. Τέλος. Δεν υπάρχει ευκολότερος & φτηνότερος τρόπος.

varis81

Member
Επόμενο Ταξίδι
California
Ταξίδι-Όνειρο
Africa overland!!
Τα Χριστουγεννα που ημουνα Μπαγκοκ-Πουκετ βρηκα Νορβηγο που περιμενε 2 βδομαδες για να του βγει η visa για Βιετναμ.
Aφου οι Νορβηγοι δεν χρειαζοντε βιζα για εκει οπως και ολοι οι Σκανδιναβοι!

Vietnam Visa

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Πόσες φορές πρέπει να το πούμε? Αν πας αεροπορικώς στο Βιετνάμ και ξέρεις τις ημερομηνίες άφιξης/αναχώρησης και πτήσεις, βγάζεις visa απ' το ίντερνετ. Τέλος. Δεν υπάρχει ευκολότερος & φτηνότερος τρόπος.

καλά βρε παιδάκι μου, μη βαράς!!! μια ερώτηση κάναμε και μεις οι ανίδεοι.. χαχαχα

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
καλά βρε παιδάκι μου, μη βαράς!!! μια ερώτηση κάναμε και μεις οι ανίδεοι.. χαχαχα
Ούτε με τριαντάφυλλο! :haha: (δεν θα βαρούσα μια γυναίκα)
Κι ούτε είστε ανίδεοι, κανείς δεν τα ξέρει όλα. Απλά, επειδή τα έχουμε γράψει 3-4 φορές σε διάφορα σημεία, είναι λίγο κουραστικό να τα επαναλαμβάνουμε. Άλλωστε, γι αυτό σου έδωσα και τα τηλέφωνα, αν σου έρχεται πιο εύκολο στην τελική, ή νομίζεις ότι θα σου κοστίσει λιγότερο (για μένα μετράει και η ψυχοφθόρα επικοινωνία - δεν ξέρεις πόσο δύσκολο είναι μερικές φορές να επικοινωνήσεις στα αγγλικά με Βιετναμέζο, ρώτα τον ELGEO2 να σου πεί, το λέμε πια σαν ανέκδοτο), δεν έχεις παρά να προσπαθήσεις. Κι αν αντί για trip που σου λένε εσύ ακούς και καταλαβαίνεις tip (γιατί το ρο δεν το λένε), μην πείς ότι δεν σε προειδοποίησα! :haha:

Lalibela

Member
babadum ...ασε τις βαρεμαρες τωρα που σε πετυχα...και ξεκινα...
visa για laos ,cambodia(πως που ποτε και γιατι-ανατριχιαστικες λεπτομερειες)
(και αεροπορικα..., μην ξεχαστεις )

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
babadum ...ασε τις βαρεμαρες τωρα που σε πετυχα...και ξεκινα...
visa για laos ,cambodia(πως που ποτε και γιατι-ανατριχιαστικες λεπτομερειες)
(και αεροπορικα..., μην ξεχαστεις )
Μια μέρα είπα να λείψω και γω ο καψερός και μου την έπεσες αμέσως! Τι θέλει να πει το ποιητή? Έχω χάσει πολλά επεισόδια?

Lalibela

Member
επεισοδια...εσυ οχι εγω εχω χασει τη μπαλα με τα 2000 ευρω αεροπορικα για βουντου στον ατλαντικο και το γυρισα ασια ...ομορφα πραγματα κι ωραια ....
δεν την γλιτωνω την παλιοταυλανδη ....διαβαζω την ιστορια του φιλτατου (δεν θυμαμαι ονομα) που μπηκε Καμποτζη με εχει πιασει τετοια διψα πρεπει καπου να ξεσπασω
αυτο το site δεν κανει καλο εγω το λεω
κατσε να δεις μολις ερθει η Ρενατα χαχαχαχαχχαχαχαχα θα το κλεισω το ρημαδι ..
μπηκα να ξεαρρωστησω και αρρωστησα χειροτερα ..διαβαζω και ποναω
διαβασα για τις βιζες οκ αλλα......το πρωτακι εχει μαθει ...παιρνω τηλ στο προξενειο παω για βιζα ξεμπερδεψαμε και επειδη με κυνηγα μια γκαντεμια τελευταια...ρωταω ευθαρσως υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισω καποιο προβλημα σε τιποτα ρημαδοσυνορα ή παλιοαεροδρομια (πραγμα που θα χαρω ιδιαιτερως μετα ...και οχι τοτε..)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
επεισοδια...εσυ οχι εγω εχω χασει τη μπαλα με τα 2000 ευρω αεροπορικα για βουντου στον ατλαντικο και το γυρισα ασια ...ομορφα πραγματα κι ωραια ....
δεν την γλιτωνω την παλιοταυλανδη ....διαβαζω την ιστορια του φιλτατου (δεν θυμαμαι ονομα) που μπηκε Καμποτζη με εχει πιασει τετοια διψα πρεπει καπου να ξεσπασω
αυτο το site δεν κανει καλο εγω το λεω
κατσε να δεις μολις ερθει η Ρενατα χαχαχαχαχχαχαχαχα θα το κλεισω το ρημαδι ..
μπηκα να ξεαρρωστησω και αρρωστησα χειροτερα ..διαβαζω και ποναω
διαβασα για τις βιζες οκ αλλα......το πρωτακι εχει μαθει ...παιρνω τηλ στο προξενειο παω για βιζα ξεμπερδεψαμε και επειδη με κυνηγα μια γκαντεμια τελευταια...ρωταω ευθαρσως υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισω καποιο προβλημα σε τιποτα ρημαδοσυνορα ή παλιοαεροδρομια (πραγμα που θα χαρω ιδιαιτερως μετα ...και οχι τοτε..)
Καλά βρε καρδιά μου, εσύ δε δήλωσες ότι Πάσχα θα κάνεις στο Βαρανάσι? Τώρα λες ότι ετοιμάζεσαι για Ινδοκίνα? Δεν καταλήγεις κάπου να ξέρουμε κι εμείς, να φτιάξουμε ένα προγραμματάκι της προκοπής εγκαίρως, να στείλουμε προσκλήσεις, να κανονίσουμε σουαρέ? Τι στην ευχή "leaders" θα είμαστε διαφορετικά?

Απορία 1. 2000 ευρω αεροπορικα για βουντου στον ατλαντικο

Πού βρε παιδί μου? Αν πρόκειται να γλυτώσω στα σίγουρα από κάποιους που έχω στο μυαλό μου, να τα "σκάσω" τα ρημάδια κι ας είναι και διπλά! :rolleyes:

Απορία 2. "...διαβαζω την ιστορια του φιλτατου (δεν θυμαμαι ονομα) που μπηκε Καμποτζη..."

????

Απορία 3. Σε ποιά "ρημαδοσυνορα ή παλιαεροδρομια" αναφέρεσαι? Λυπάμαι, δυσκολεύομαι στην επίλυση γρίφων - αν δεν είναι παιχνίδια στρατηγικής...

Lalibela

Member
ειπα εγω οτι δεν θα παω...?
τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?δηλαδη να καθομαι και να διαβαζω συνεχεια για την Ινδια?
αυτηηηη αυτηηη η παλιοκακιασμενη Μαγια Τσοκλη που να την πατησει ελεφαντας ...αυτη φταιει... και λεω ....μια ψυχη που ναι να βγει ας βγει με την AIR-FRANCE ...ε ...μπηκα στο site πηρα και τηλ....μηπως και...αλλά ...2000 ευρω kathimerini.gr | PASSPORT | Mπενίν

τωρα για τις βιζες που λεγαμε...πιστευω να καταλαβαινεις γιατι στραφηκα προς τα κει ...φυσικα με απολυτο respect στο βαρανασι...ξενοκοιταω λιγο κακο ειναι ?

(βρες μου φθηνα αεροπορικα για τα βουντου ...και τους παιρνω εγω ολους μαζι αλυσοδεμενους -δεν θελω να ανησυχεις trust me )

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
ειπα εγω οτι δεν θα παω...?
τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?δηλαδη να καθομαι και να διαβαζω συνεχεια για την Ινδια?

Αυτό φοβόμουν. Κοίτα, αν είναι να πας για Πάσχα, δε στρώνεσαι λιγάκι να τελειώσεις την ιστοριούλα σου που έβγαλε κόκκαλα μεγαλύτερα απ' της δικιάς μου? Ε? Άντε μπράβο...

Γιατί, αν δεν το κάνεις, δεν τη βλέπω να τελειώνει, η δεύτερη ματιά είναι διαφορετική από την πρώτη, θα χάσει την αυθεντικότητά της. Και μη σκεφτείς να τις ενώσεις παλιά-νέα, δε θα βγεί καλή, μπορεί τα υλικά να είναι καλά, αλλά το ανακάτεμά τους δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα προκύψει... laksa!

αυτηηηη αυτηηη η παλιοκακιασμενη Μαγια Τσοκλη που να την πατησει ελεφαντας ...αυτη φταιει... και λεω ....μια ψυχη που ναι να βγει ας βγει με την AIR-FRANCE ...ε ...μπηκα στο site πηρα και τηλ....μηπως και...αλλά ...2000 ευρω

... κι άσε άλλους να ψάχνουν για Μπενίν... θα δούμε τι θα δούμε, κι αν δε δούμε παίρνουμε τη Μάγια ένα τηλέφωνο να μας πεί... Δικιά μας είναι...

τωρα για τις βιζες που λεγαμε...πιστευω να καταλαβαινεις γιατι στραφηκα προς τα κει ...φυσικα με απολυτο respect στο βαρανασι...ξενοκοιταω λιγο κακο ειναι ?

Το ξενοκοίταγμα ουδένα έβλαψε... τα περαιτέρω ίσως έχουν παρενέργειες... :rolleyes:

(βρες μου φθηνα αεροπορικα για τα βουντου ...και τους παιρνω εγω ολους μαζι αλυσοδεμενους -δεν θελω να ανησυχεις trust me )

Ε, τώρα που έχουμε κίνητρο κι οι δυό, θα τη φτιάξουμε τη σούπα... Μάζευε ξύλα!

Lalibela

Member
στρωνομαι να την τελειωνω οκ και μαζευω ΞΥΛΑ (και καμια σανιδουλα βρεγμενη αν θες παιρνω μαζι)

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
HELLO TO ALL FROM PAKSE IN LAOS...AYRIO THA PAO STA 4000 NHSAKIA..ean theleis plirofories gia visa laos kai kampotzi mporo na voithiso alla den ..... dilono tour leader...:bleh::bleh::bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom