Διάβασε στο πρώτο μέρος την παράγραφο " Πότε να πάω; ". Ιούνιο με Σεπτέμβρη για λιγότερες βροχέςΠου ειναι ποτε?
Διάβασε στο πρώτο μέρος την παράγραφο " Πότε να πάω; ". Ιούνιο με Σεπτέμβρη για λιγότερες βροχέςΠου ειναι ποτε?
Δεν ξέρω τι εννοείς με το "καλύτερα" αλλά αν τυχόν δεν έχεις πάει Ισλανδία προβλέπω να κάνεις τρελό πάρτι όταν πας!Στόχος ζωής (ένας από τους στόχους) να επισκεφθώ τα 100 "καλύτερα" λουτρά/θερμά νερά πείτε το όπως θέλετε της Ευρώπης.
Αν το ευνοούν οι συνθήκες (αποσταση, καιρός, αποσκευές, ασφάλεια) είναι μία πολύ καλή ιδέα να μεταβείς με τα πόδια απο το αεροδρόμιο στη πόλη! Το έχω κάνει και εγώ στο Μπέργκαμο.Αν και το ταξί κόστιζε μόνο 8-10€, εγώ ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που αποφάσισα να περπατήσω μέχρι την πόλη! ναι καλά ακούσατε 50 λεπτά περπάτημα με τα πόδια, και δεν το μετάνιωσα καθόλου!
Δεν έχω πάει ακόμη Ισλανδία και θέλω πολύ! για τα θερμά νερά, γιατί κατά τα άλλα κρυώνωΔεν ξέρω τι εννοείς με το "καλύτερα" αλλά αν τυχόν δεν έχεις πάει Ισλανδία προβλέπω να κάνεις τρελό πάρτι όταν πας!
Αν το ευνοούν οι συνθήκες (αποσταση, καιρός, αποσκευές, ασφάλεια) είναι μία πολύ καλή ιδέα να μεταβείς με τα πόδια απο το αεροδρόμιο στη πόλη! Το έχω κάνει και εγώ στο Μπέργκαμο.
Από βροχές τι καιρό σας έκανε;Πωω καιρό είχα να διαβάσω για τις Αζόρες. Είχα πάει γαμήλιο το '18 , είχαμε νοικιάσει και ένα Mazda Cx-3 (mazda μεγάλη λατρεία) και του είχαμε πιεί το αίμα. Εϊχαμε γυρίσει ότι λίμνη και θαλασσα υπήρχε.
Εγω πάντως λέω ότι η καλύτερη εποχή είναι ο Απρίλιος-Μάιος.
Πολύ λιγότεροι τουρίστες και όλος ο τόπος σχεδόν για πάρτη σου. Χάνεις ίσως τα θαλάσσια μπάνια αλλά πρώτον οι θάλασσες δεν λένε και πολλά ,ειδικά αν είσαι από την Ελλάδα, και δεύτερον είναι πολύ πιο βολικό να βουτάς στις θερμές πηγές όταν έξω έχει λίγο κρύο από ότι όταν είναι φουλ καλοκαίρι.