dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαγκλαντες
Ελα βρε!! Ολο γκρίνια...... Συμπληρώνεις βιογραφικό για πολεμικός ανταποκριτής........
Κοιτα τα τουριστικα μερη δεν εχουν προβλημα.Αν εισαι εκει δηλαδη ειναι οκ.Αλλα για να φτασεις εκει θα πρεπει να περασεις μεσα απο το κεντρο (εγω τουλαχιστον που μενω στο Sukhumvit).Eπειδη πρωτον απο εκει δεν μπαινει ουτε βγαινει τιποτα (ενας αυστραλος εδω μου ειπε οτι ακουσε οτι οποιος μπει η βγει παει φυλακη η πληρωνει προστιμο 40000 baht δεν ξερω αν ισχυει βεβαια),και δευτερον δεν λειτουργει καθολου τοο μετρο και το skytrain για να τους αποτρεψουν να κουνιουνται τοτε απλα δεν πας πουθενα εκτος αν μενεις διπλα στα τουριστικα η πας με τα ποδια.Εχθες για να καταφερω να επιστρεψω (ειχα παει οσο ηταν ακομα ανοιχτα το μετρο και το skytrain ) αναγκαστηκα και εδωσα 200 baht σε μια μηχανη να με φερει ενω κανονικα αντε να εδινα 40.Κανονικα ταξι και τουκ τουκ μολις τους ελεγα που ηθελα να παω λεγανε no no mister very dangerous cant go..Tοσο χαλια ειναι τα πραγματα εκει? Ουτε στα τουριστικα μερη δεν μπορεις να πας?
Λοιπον αυτοι οπου και να θες να πας σε ξεκινανε απο τα 200 ουτως η αλλως.Δηλαδη και στην αλλη γωνια να θες να πας την ιδια τιμη θα σου πουνε.Ο σταθμος του τρενου ο κεντρικος ειναι σχεδον στις παρυφες του κεντρου και ειναι στην ανοιχτη περιοχη.Σκεψου οτι μεχρι χθες η σταση του μετρο εκει ηταν ανοιχτη (και ετσι πηγα και περασα καττω απο το κεντρο) ενω οι 2 προηγουμενες ηταν κλειστες.Στο γυρισμο ομως ειχαμε θεμα.Ε και οταν βλεπεις απο μακρια κατι μαυρους καπνους λες πα στα διαλα δωσε εκει τα 200 που σου ζηταει ο αλλος και τελειωνε (200 baht = 5 ευρω).θα με σκασεις ...
απο τρενα πως τα πανε αυτοι εκει κατω?...και που βρισκεται ο σταθμος...?
κανε μικρες μικρες τις διαδρομες με τη μηχανη...μην λες οτι θελεις να διανυσεις ...5 χιλιομετρα πες 1 .....μηπως ..λεω μηπως ...δεν ψιλιαστουν να σε χτυπησουν στο ψαχνο
ασε τα τουριστικα ....και μιλα με ντοπιους ...ευκαιρια ειναι ....ταιλανδη θα ξαναπας ...
Kατσε να παρω το διαβατηριο και θα σου γραφω καθε μερα!δοκιμασε το αναποδα ...εχω 20 bhat που φτανω με αυτα ??
ή κανε το αλλο ...ναυλωσε εναν για μιση μερα ...και κανε ενα παζαρι δυνατο και τερμα
οχι μην τρελαθεις με το μισο ευρω ..απλα γινε σκυλος μεσα απο εξασκηση ..την οποια βεβαια θα ξεχασεις καποια στιγμη ...λογω συνθηκων ...αλλα τουλαχιστον δεν θα σαι μειον συνεχεια
θελουμε ανταποκριση και απο καμποτζη μην μας ξεχασεις
διαβαζα ...οτι εχει φοβερους ρυθμους αυτη η χωρα ...τους οποιους καταλαβαινεις με το που μπεις στα συνορα
κοινως δεν πρεπει να την τρεξεις ...την αφηνεις να σε παει αυτη
θελω και πανω σε αυτο να μου πεις ..οταν φτασεις με το καλο
Φανταζομαι τωρα θα πινει βιετναμεζικο καφε στο Ανοι με θεα τη λιμνη,και το απογευμα θα παει να δει water puppets....ελα που εισαι...?πηραμε βιζα?