Συμφωνω Καμποτζη ολα τα λεφτα,σιγουρα θα ξαναπαω.ναι πως το θες ?...προηγουνται ααααααααααααααλλα
(μην τον ξεσηκωνεις ..και τον εχω στο ψησιμο να κατσει καμποτζη παραπανω)
Προσπάθησε να πάρεις το διαβατήριό σου μέσω ντόποιου Ταξ. Γραφείου. Διάλεξε ένα αξιόπιστο και δώσε κάτι παραπάνω για να μπορέσουν αυτοί να επέμβουν (αν είναι έτοιμο) μέσω των γνωριμιών τους. Διαφορετικά επικοινώνησε με την πρεσβεία του Βιετνάμ τηλεφωνικά και πές τους να σου το στείλουν στο ξενοδοχείο που διαμένεις, με δικά σου έξοδα. Βέβαια όλα αυτά απαιτούν να είναι ήδη έτοιμο το διαβατήριο και απλά αποτελούν λύσεις της συμφοράς, αλλά κάτι είναι και αυτό.....Καλό κουράγιο.
ελπιζω να μην μοιαζει στην ..............μερκελ.....Βασικα πιθανοτατα Κραμπι θα παω μεχρι να τελειωσουν ολα μαζι με μια γερμανιδα που γνωρισα εδω
omg μη λες τετοια θα χω εφιαλτες το βραδυ!ελπιζω να μην μοιαζει στην ..............μερκελ....
μπα σιγα μηνν ανοιξει τωρα κοντα.θα κοιταξω να ρωτησω αριστερα δεξια και θα δω ισως και για koh chang (by xenos) η και Koh Pagnan.Παντως δε με νοιαζει εγω ηρθα εδω για το Angkor Wat και το Halong Bay και θα παω ο κοσμος να χαλασει!Παραλιες εχομεν και στην Ελλαδα.ωχ ..πανε οι καμποτζες πανε τα βιετναμ
(κοιτα μην ανοιξει η πρεσβεια ...και μου εισαι ακομα υπο γερμανικη κατοχη στο κραμπι...τραβηξτε αλλου μετα ,για τους ρυθμους που σου λεγα αστο ξεχασε το )