panpan
Member
πιο ακριβα ειναι η βενζινη να πας αεροδρομιο ,παρα τα εισητηριο.Ευχαριστώ για τα τιπς, κι εγώ έκλεισα με 9 ευρώ το άτομο για αρχές Μαρτίου
πιο ακριβα ειναι η βενζινη να πας αεροδρομιο ,παρα τα εισητηριο.Ευχαριστώ για τα τιπς, κι εγώ έκλεισα με 9 ευρώ το άτομο για αρχές Μαρτίου
χααχχα ναι! Όπως με ρώτησε κι ένας φίλος, "με σφεντόνα θα σας πετάξουν μέχρι εκεί;"πιο ακριβα ειναι η βενζινη να πας αεροδρομιο ,παρα τα εισητηριο.
Όχι, 4,5 ευρώ η κάθε πτήση. 9 πήγαινε έλα. Μάλλον σαν προμότιον για το νέο δρομολόγιο, αν και το 7 ευρώ σε διάφορες πτήσεις παίζει εδώ και μέρες.Να υποθεσω οτι τα 9 ευρω ειναι η πτηση και οχι πηγαινελα;
Καλα εσυ χρεωκοπησεςΌχι, 4,5 ευρώ η κάθε πτήση. 9 πήγαινε έλα.
Εσύ φταις πανπαν, μας καλομαθαίνεις με τη ράιαν, και τώρα θα θυσιάσω την Βαρκελώνη για μια Βουδαπέστη (με προορισμό Βιέννη).Καλα εσυ χρεωκοπησες
Χαλαλι σου και καλα να περασεις.Την επομενη φορα.Εσύ φταις πανπαν, μας καλομαθαίνεις με τη ράιαν, και τώρα θα θυσιάσω την Βαρκελώνη για μια Βουδαπέστη (με προορισμό Βιέννη).
Φαλίρησα! (έτσι γράφεται αυτό; είναι και λίγο αργά)Καλα εσυ χρεωκοπησες
Άσε, ας μην περιγράψω καλύτερα τί διαστάσεων βαλίτσα χρειάζομαι για 4 μέρες...(δεύτερη τσαντούλα, δεύτερα παπούτσια, δεύτερο πανωφόρι, κ.λ.π.) Το να χωρέσω ρούχα που δεν είναι καλοκαιρινά σε αυτές τις διαστάσεις μου μοιάζει σαν επικίνδυνη αποστολή...Εμεις κλεισαμε 6 ως 10 Απριλιου! Οσοι κλεινετε να βγαλετε μια προπληρωμενη καρτα (π.χ. απο πειραιως) preipaid mastercard και δεν πληρωνετε τιποτα παραπανω! Ετσι κι αλλιως χρειαζεται και για μελλοντικες πτησεις με την ryanair! Βαλιτσα μπορειτε να παρετε χειραποσκευη με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ και να βαλετε τα απαραιτητα για 4 νυχτες! Τσεκ ιν εννοειται θα κανετε απο πιο πριν οποτε παλι δεν πληρωνετε τιποτα! Δεν ειναι κατι δυσκολο!