Αν δεν γινουν ρωσικων συμφεροντων, δεν θα πεταει ουτε κουνουπι.Ο CEO προβλέπει...τρείς και ο κούκος...
Μάικλ Ο' Λίρι: Μέχρι το 2025 θα μείνουν στην Ευρώπη 3 παλαιού τύπου αεροπορικές και η Ryanair - Airnews
Στην ουσία 10€ δεν είναι ποτέ γιατί θα βάλεις χειραποσκευή, θέση και priority.....αλλά μήπως είναι και αυτό μάρκετιγκ από αυτά που μας έχει συνηθίσει η ryan ? Το μέλλον θα δείξει.....Τέλος εποχής......
Αναζήτηση νέας γενιάς εταιρειών πλέον να κάνουν εύκολη τη μετακίνηση μας..
Η Ryanair προειδοποιεί: «Τέλος τα εισιτήρια των 10 ευρώ»
Διαφωνώ....για ένα 3μερο είσαι μια χαρά με ένα μπακπακ, και για θέση ούτε συζήτηση! Προσωπικά έχω ταξιδέψει πολλές φορές με εισιτήριο 10-20 ευρώ. Αλλά ή αύξηση στους ναύλους ήταν αναμενόμενη...ως συνήθως θα εκμεταλλευόμαστε επί μέρους προσφορές.Στην ουσία 10€ δεν είναι ποτέ γιατί θα βάλεις χειραποσκευή, θέση και priority.....αλλά μήπως είναι και αυτό μάρκετιγκ από αυτά που μας έχει συνηθίσει η ryan ? Το μέλλον θα δείξει.....
Δεν έχω ταξιδέψει ποτέ χωρίς χείραποσκευη. Πιστεύω όμως ότι προσφορές θα υπάρχουν. Τα αεροπλάνα πρέπει α γεμίζουν για να συμφέρουν να πετάνε.....Διαφωνώ....για ένα 3μερο είσαι μια χαρά με ένα μπακπακ, και για θέση ούτε συζήτηση! Προσωπικά έχω ταξιδέψει πολλές φορές με εισιτήριο 10-20 ευρώ. Αλλά ή αύξηση στους ναύλους ήταν αναμενόμενη...ως συνήθως θα εκμεταλλευόμαστε επί μέρους προσφορές.
10-20€ πήγαινε ελα η μόνο πήγαινε;Διαφωνώ....για ένα 3μερο είσαι μια χαρά με ένα μπακπακ, και για θέση ούτε συζήτηση! Προσωπικά έχω ταξιδέψει πολλές φορές με εισιτήριο 10-20 ευρώ. Αλλά ή αύξηση στους ναύλους ήταν αναμενόμενη...ως συνήθως θα εκμεταλλευόμαστε επί μέρους προσφορές.
έχω ταξιδέψει και με 10 ευρώ πήγαινε έλα! σπάνια βέβαια....αρκετές φορές με ναύλο γύρο στα 20-30 ευρώ και για τις 2 διαδρομές. Και μόνο με σακιδιάκι χωρίς προτεραιότητα. Και είμαι πολύ πιο ευκίνητη.10-20€ πήγαινε ελα η μόνο πήγαινε;
Ρωτάω γιατί σπάνια έβρισκες κ για τις δύο διαδρομές με 10€ εισιτήριο;