tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Δεν πειραζει, ετσι κι αλλιως κανατε ενα πολυ ομορφο ταξιδι!
Σίγουρα για πενθήμερο πρόγραμμα, πρέπει να αφιερώσεις μία ολόκληρη ημέρα για την Απόβαση, κατά συνέπεια διανυκτέρευση κάπου εκεί κοντά (π.χ.Caen ή Bayeaux) και από την εμπειρία του πρόσφατου ταξιδιού θα έβαζα μία διανυκτέρευση οπωσδήποτε στη Ρουέν (όχι Ρεν). Πέρα από αυτά νομίζω ότι θα μπορούσες να ακολουθήσεις το δικό μας πρόγραμμα με όσα σου προανέφερα μιας και είσαι πιο άνετος με τις 5 διανυκτερεύσεις.Θα σε παρακαλέσω πολύ με την εμπειρία που έχεις, γράψε μου ένα προγράμμα για πέντε διανυκτερεύσεις στα μέρη που έχεις γράψει μέχρι σήμερα μαζί με την fougeres. Άλλες τρεις διανυκτερεύσεις θα βάλω στην περιοχή της Perigueux.Σε ευχαριστώ. Πολύ.
προσωπική άποψη: Bayeaux πιο γραφική, μεσαιωνική, ήσυχη, πιο όμορφη, με το ποτάμι που τη διασχίζει, ...ανάλογα βέβαια τι ψάχνει κανείς...Σε ευχαριστώ παρά πολύ. Μια διανυκτέρευση στην Ρουεν και μια διαυνυκτερευση Caen η Bayeaux.Εσυ ποια νομίζεις ότι ειναι ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ;
Ετσα, πες τα, να μην τα λεω μονο εγω!!!!Ωραια η ιστορια σας. Αδικησατε τη Χαβρη κατα τη γνωμη μου. Ενταξει δεν εχει τα κλασσικα μεσαιωνικα κτιρια, ουτε σπιτια γοτθικου ή ρομανικου ρυθμου που συναντα κανεις σε αλλες γαλλικες πολεις αλλα τιποτα δεν σας αρεσε; Ουτε καν το Δημαρχειο και η πλατεια του, ουτε το λιμανι;
Για τους Γαλλους η Χαβρη (Λε Αβρ γι αυτους) σημαινει παρα πολλα και εχει ιδιαιτερη ιστορικη και συναισθηματικη αξια. Η πολη ισοπεδωθηκε στην κυριολεξια πριν περιπου 70 χρονια απο βομβαρδισμους και καταφερε σημερα να ειναι μια συγχρονη πολη που εχει ενσωματωσει αρτια ο,τι επεζησε απο την προ βομβαρδισμων εποχη. Αυτος ειναι και ο λογος που ανακυρηχθηκε μνημειο παγκοσμιας πολιτιστικης κληρονομιας απο την UNESCO.