Action
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γαλλική Πολυνησία
ευχαριστω πολύκαλησπερα
εγω ειμαι ιταλος και γνοριζω την περιοχην εκεινην.αξιζει πολυ και η πολη Lucca
ευχαριστω πολύκαλησπερα
εγω ειμαι ιταλος και γνοριζω την περιοχην εκεινην.αξιζει πολυ και η πολη Lucca
βρισκω εδω την ευκαιρια να ρωτησω και εγω . πως παω απο αεροδρομειο Πιζας για Λουκα οταν φρασω εννεα το βραδυ ?ευχαριστω πολύ![]()
ωωω δε μπήκα καν στο κόπο να το ψαξω, ούτε τη δική μου διαδρομή καλά καλά, γιατι μου ακυρώθηκε αυτο το ταξίδι λόγω ( τι άλλοβρισκω εδω την ευκαιρια να ρωτησω και εγω . πως παω απο αεροδρομειο Πιζας για Λουκα οταν φρασω εννεα το βραδυ ?
Τελικά με οδήγησες να το ψάξω περισσότερο και προσανατολιζόμαστε να μείνουμε και κάποια ημέρα στη Μπολόνια, μάλλον το τελευταίο βράδυ. Η πτήση επιστροφής μας θα είναι μετά το μεσημέρι οπότε θα έχουμε 1,5 μέρα να την εξερευνήσουμε!Μπολόνια;;; Όχι δεν αξίζει ένα βράδυ, δυο σίγουρα.
Economycarrentals. Κανένα πρόβλημα ως τώρα.¨Εχει κάποιος πρότερη εμπειρία από ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ιταλία??
Υπάρχει κάποιο άλλο κανάλι αναζήτησης εκτός από το rentalcars που να είναι αξιόπιστο και προτείνετε??? pls for your help...![]()
@kokoui ευχαριστώ για το feedback. Είμαστε περίπου 2+ μήνες πριν το ταξιδι. Ισχύει το νωρίτερο που κλείσω θα πετύχω καλύτερη τιμή ή θα πρότεινες να περιμένω. Γενικά βλέπω από εβδομάδα σε εβδομάδα τρελές αυξομειώσεις (-50€… +100€) για συγκεκριμένα αυτοκίνηταEconomycarrentals. Κανένα πρόβλημα ως τώρα.
@kokoui ευχαριστώ για το feedback. Είμαστε περίπου 2+ μήνες πριν το ταξιδι. Ισχύει το νωρίτερο που κλείσω θα πετύχω καλύτερη τιμή ή θα πρότεινες να περιμένω. Γενικά βλέπω από εβδομάδα σε εβδομάδα τρελές αυξομειώσεις (-50€… +100€) για συγκεκριμένα αυτοκίνητα