Action
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γαλλική Πολυνησία
ευχαριστω πολύκαλησπερα
εγω ειμαι ιταλος και γνοριζω την περιοχην εκεινην.αξιζει πολυ και η πολη Lucca
ευχαριστω πολύκαλησπερα
εγω ειμαι ιταλος και γνοριζω την περιοχην εκεινην.αξιζει πολυ και η πολη Lucca
βρισκω εδω την ευκαιρια να ρωτησω και εγω . πως παω απο αεροδρομειο Πιζας για Λουκα οταν φρασω εννεα το βραδυ ?ευχαριστω πολύ
ωωω δε μπήκα καν στο κόπο να το ψαξω, ούτε τη δική μου διαδρομή καλά καλά, γιατι μου ακυρώθηκε αυτο το ταξίδι λόγω ( τι άλλο επαγγελματικών υποχρεώσεων ( ππππφφφφφφφφ δυστυχώς, και ήθελα πολύ να το πραγματοποιήσω ), αντί αυτού θα ''βολευτώ πια με 5 ημέρες στη Σκιάθο την άλλη εβδομάδα ... φιλε μου, μακαρι να ήξερα !!!βρισκω εδω την ευκαιρια να ρωτησω και εγω . πως παω απο αεροδρομειο Πιζας για Λουκα οταν φρασω εννεα το βραδυ ?
Τελικά με οδήγησες να το ψάξω περισσότερο και προσανατολιζόμαστε να μείνουμε και κάποια ημέρα στη Μπολόνια, μάλλον το τελευταίο βράδυ. Η πτήση επιστροφής μας θα είναι μετά το μεσημέρι οπότε θα έχουμε 1,5 μέρα να την εξερευνήσουμε!Μπολόνια;;; Όχι δεν αξίζει ένα βράδυ, δυο σίγουρα.
Economycarrentals. Κανένα πρόβλημα ως τώρα.¨Εχει κάποιος πρότερη εμπειρία από ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ιταλία??
Υπάρχει κάποιο άλλο κανάλι αναζήτησης εκτός από το rentalcars που να είναι αξιόπιστο και προτείνετε??? pls for your help...
@kokoui ευχαριστώ για το feedback. Είμαστε περίπου 2+ μήνες πριν το ταξιδι. Ισχύει το νωρίτερο που κλείσω θα πετύχω καλύτερη τιμή ή θα πρότεινες να περιμένω. Γενικά βλέπω από εβδομάδα σε εβδομάδα τρελές αυξομειώσεις (-50€… +100€) για συγκεκριμένα αυτοκίνηταEconomycarrentals. Κανένα πρόβλημα ως τώρα.
@kokoui ευχαριστώ για το feedback. Είμαστε περίπου 2+ μήνες πριν το ταξιδι. Ισχύει το νωρίτερο που κλείσω θα πετύχω καλύτερη τιμή ή θα πρότεινες να περιμένω. Γενικά βλέπω από εβδομάδα σε εβδομάδα τρελές αυξομειώσεις (-50€… +100€) για συγκεκριμένα αυτοκίνητα