• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κούβα Road trip ανατολικά της Κούβας & Αβάνα

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Μεταφέρθηκε στις Ταξ. Ιστορίες της Κ. Αμερικής :)

Αφεντικό , είσαι και ο πρώτος !!! :clap:
Σε ευχαριστω πολυ , σε εβαλα σε κοπο ,αλλά δεν φανταζομουν οταν ξεκινουσα οτι θα ειχα τετοια εμπνευση :lol:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εγω τοσες μερες δε διαβαζα γιατι ηθελα να απολαυσω την ιστορια μονοκοπανια!! Ποσο χαιρομαι που πηρες φορα και μας μετεφερες υπεροχες εικονες με ζωντανια και χιουμορ απο μια περιοχη του νησιου που λιγοι εξερευνουν. Με ή χωρις τον Πατριαρχη η Κουβα ειναι μοναδικη και σε ευχαριστουμε που μας ταξιδεψες :clap:

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
η κούβα με τον πατριάρχη ήταν πανέμορφη,...αυτή χωρίς τον πατριάρχη απλά μαγευτική...
σ' ευχαριστούμε....

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Mε Πατριάρχη ή χωρίς, οι ιστορίες σου είναι υπέροχες!.............Με το καλό η επόμενη τώρα, ε????;)

lia7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελπίζω Βερολίνο!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Κίκα

Αν και είχα ακούσει την ιστορία περιεκτικά, περίμενα να την δω και γραμμένη.
Απλά υπέροχη!
Κίκα αν και έχει περάσει καιρός, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να περιγράψεις την ιστορία του ταξιδιού στη Χαβάη.
Θα τους μαγέψεις!
Είμαι περήφανη για την πένα της φίλης, κουμπάρας & συμπεθέρας Κικής.

Υ.Γ Μην ξεχάσω να αναφέρω τη ζήλια μου, που δεν ήμουν και εγώ εκεί!!!:(

Λία

Last edited by a moderator:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
φιλη, κουμπαρα κτλ Λια
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ..:lol:

μη ζηλευεις μπεμπα μου, τα πραγματα ειναι απλά
την επομενη φορά με μενα ή με το κουμπαρο Κουβανο ή με το συμπεθερο Κουβανουλη φροντισε να εισαι στη πτηση μαζι μας....:p

dimpanayio

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία,γη του Πυρός,Αν
Εδω γίνονται σόδομα και γόμορα. Εχώ αρκετά στοιχεία νομίζω για να καλέσω το δικηγόρο μου. Τωρα τα διαζύγια βγαίνουν γρήγορα στο πιτς φιτίλι.:clap::clap::clap::clap::clap:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Εδω γίνονται σόδομα και γόμορα. Εχώ αρκετά στοιχεία νομίζω για να καλέσω το δικηγόρο μου. Τωρα τα διαζύγια βγαίνουν γρήγορα στο πιτς φιτίλι.:clap::clap::clap::clap::clap:

Αγαπητε/η ,
δεν ειπαμε να κλεισουμε και σπιτια :lol:
επικαλεσου επαγγελματικους λογους ή κατι παρομοιο και πηγαινε Κουβα για καποιες μερες !

και τη πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο :haha:
που λεει και ο σοφος λαός .....

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
:haha::haha::haha: απολαυστική η περιγραφή, Κική :clap:

Για δες το βίντεο αυτού του "σεισμού"...;):haha:
[URL="
- Tembleque y despelote cuba[/URL]

ή όχι ? Μπααα, σεμνό μου κάνει...:lol:
Πανδωρα , τωρα εδειξα το βιντεο στον αδελφο μου και επαθε πλακα! :lol:Αυτος ειναι ο "σεισμος" μονο που στο βιντεο ειναι show επι σκηνης.

Φαντασου το με μια κοπελλα να χορευει αυτο το ρυθμο κολλημενη σε εναν καθιστο αντρα ;) :haha: μεχρι να τον καταφερει να σηκωθει !!
(για να χορεψει μαζι της ) :haha:

Last edited by a moderator:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πανδωρα , τωρα εδειξα το βιντεο στον αδελφο μου και επαθε πλακα! :lol:Αυτος ειναι ο "σεισμος" μονο που στο βιντεο ειναι show επι σκηνης.

Φαντασου το με μια κοπελλα να χορευει αυτο το ρυθμο κολλημενη σε εναν καθιστο αντρα ;) :haha: μεχρι να τον καταφερει να σηκωθει !!
(για να χορεψει μαζι της ) :haha:
:haha::haha::haha: το φαντάζομαι το σκηνικό και τον αδελφό σου να μη θέλει καθόλου, ε?:haha:
Την έσπρωχνε να φύγει αλλά πού, αυτή...:bleh:

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Κική γράφεις υπέροχα και απολαυστικότατα! Ευτυχώς το διάβασα μονορούφι όταν το τελείωσες όλο, ειδάλλως θα έσκαγα μέχρι να διαβάσω τη συνέχεια! Σε ευχαριστούμε για το απολαυστικό κείμενο!

amazonios

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσια
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσηβιρικος Ρωσια-Πεκιν
καλησπερα κικη,περνω το θαρρος να γραψω ,αφου διαβασα τις ιστοριες σου στην κουβα,αν μπορεις να με βοηθησεις σχεδιαζω να παω κουβα τον φεβρουαριο και θα ηθελα να μου πεις για το που θα μεινω και καλα εστιατορια (γενικα για την βορεια κουβα αβανα μεχρι πιναρ ντε ριο ,γιατι σκεφτομαι να την γυρισω ολη και να κατσω αρκετο καιρο.)
Πανω απολα παω στην κουβα για την μοναδικη "αγαπη"μου τα πουρα......εδω θα ηθελα την μεγαλυτερη βοηθεια σου.....και το σημαντικοτερο με ποιον τροπο (αν γνωριζεις)μπορω να περασω απο το αεροδρομιο οσα ποιο πολλα πουρα μπορω.
θα εκτιμουσα αν με βοηθησεις.
απο οτι ειδα πηγες ινδια (σχεδιαζω την ανοιξη να παω για φωτογραφηση με τον δαλαι λαμα) περιπου 25 μερες θα κατσω....
φιλικα
στελιος

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13