• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κούβα Road trip ανατολικά της Κούβας & Αβάνα

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
καλησπερα κικη,περνω το θαρρος να γραψω ,αφου διαβασα τις ιστοριες σου στην κουβα,αν μπορεις να με βοηθησεις σχεδιαζω να παω κουβα τον φεβρουαριο και θα ηθελα να μου πεις για το που θα μεινω και καλα εστιατορια (γενικα για την βορεια κουβα αβανα μεχρι πιναρ ντε ριο ,γιατι σκεφτομαι να την γυρισω ολη και να κατσω αρκετο καιρο.)
Πανω απολα παω στην κουβα για την μοναδικη "αγαπη"μου τα πουρα......εδω θα ηθελα την μεγαλυτερη βοηθεια σου.....και το σημαντικοτερο με ποιον τροπο (αν γνωριζεις)μπορω να περασω απο το αεροδρομιο οσα ποιο πολλα πουρα μπορω.
θα εκτιμουσα αν με βοηθησεις.
απο οτι ειδα πηγες ινδια (σχεδιαζω την ανοιξη να παω για φωτογραφηση με τον δαλαι λαμα) περιπου 25 μερες θα κατσω....
φιλικα
στελιος

Σου εστειλα email ....:)

mimasas

New Member
γεια σας , μολις γυρισα απο κουβα, εχω παει αρκετες φορες τα τελευταια χρονια.... εμπειριες εχουν γραψει πολλοι φιλοι εδω, οποτε οι δικες μου μια αλλη φορα. γραφω ομως για τα εισιτηρια, οπου αυτη την φορα τα αγορασα απο internet με μολις 519 ευρω με iberia .
μεχρι τωρα πληρωνα και εγω 1050 εως και 1200 . ψαξιμο χρειαζεται και ευελικτες ημερομηνιες. γεια σας

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
γεια σας , μολις γυρισα απο κουβα, εχω παει αρκετες φορες τα τελευταια χρονια.... εμπειριες εχουν γραψει πολλοι φιλοι εδω, οποτε οι δικες μου μια αλλη φορα. γραφω ομως για τα εισιτηρια, οπου αυτη την φορα τα αγορασα απο internet με μολις 519 ευρω με iberia .
μεχρι τωρα πληρωνα και εγω 1050 εως και 1200 . ψαξιμο χρειαζεται και ευελικτες ημερομηνιες. γεια σας
Ευχαριστουμε για τη πληροφορια ..
οταν λες οτι πηγες με 519 ευρω εννοεις απο Αθηνα ;
και σε ποιες ημερομηνιες πηγες ;

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
σε ευχαριστω για την απαντηση ...
Μπορω να χαρακωθω ; Πεταξαμε την ίδια μερα , εσυ με 500 και εγω με 1000 !!
Μια ερωτηση ακομα . Το ειχες κλεισει πολυ καιρό πριν ή ηταν κρατηση τελευταιας στιγμής ;

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
και μου τα λεγες κικη μου .."διαβασε την ιστορια",,αλλα που εγωωωω!!!!
σευχαριστω πολυ για το ταξιδι που μου προσφερες απλοχερα!το ειχα απολυτη αναγκη!πω πω το διαβασα με την μια...τωρα θα χαθω στις εικονες που κατακλυζουν το μυαλο μου...να σαι καλα να μας γραφεις παντα τοσο ομορφα!

kalmer

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΟΥΒΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Solo ταξίδι στην Κούβα

Καλησπέρα!!

Πρόκειται να πάμε Κούβα και θα ήθελα να ρωτήσω την συμβουλή κάποιου που έχει πάει.

Θα μείνουμε 8 νύχτες και λέμε να επισκεφτούμε τα εξής μέρη: Havana (3 μέρες), Trinidad (1 μέρα), Cienfuegos (1 μέρες), Varadero (1 μέρες) και τέλος Havana (1 μέρα).

Μας μένει άλλη μια μέρα στη όπου λέμε να πάμε στο Vinales (μεταξύ Varadero και Havana).

Είναι πολλά τα km που θα πρέπει να διανύσουμε σε όλη την εκδρομη και δεν ξέρω αν θα έχουμε το κουράγιο να κάνουμε επιπλέον km για Vinales. Δε θα είναι ταλαιπωρία? :(
Που λέτε να περάσουμε την μέρα αυτή?

Havana -> Trinidad 365 km
Trinidad -> Cienfuegos 90 km
Cienfuegos -> Varadero 180 km
Varadero -> Havana 150 km

Varadero -> Vinales 355 km
Vinales-> Havana 205 km

Και κάτι ακόμα, το διεθνές δίπλωμα ενός έτους από την ΕΛΠΑ μας καλύπτει???

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
με πρωτη ματιά σου λεω τα εξης
αβανα - τρινιδαδ ειναι 320 χλμ και οχι 365
Αβανα - Βαραδερο ειναι 130 χλμ και καλος δρομος

Το βαραδερο δεν αξιζει το κοπο και τη ταλαιπωρια , αν διαβασεις ιστοριες απο Κουβα οι περισσοτεροι που πηγαν το μετανοιωσαν.
Αφιερωσε την ημερα αυτη στο Βινιαλες..
Ποτε πηγαινετε ;

kalmer

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΟΥΒΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Στις 27/11. Δυστυχώς σε ένα πρακτορίο που είχαμε πάει μας είχε πει ότι αξίζει να δούμε το Βαραδέρο και έχουμε τώρα κλέισει μια μέρα εκεί.

Θα κοιτάξουμε να πάμε τότε και στο Βινιάλες τις 2 τελευταίες μέρες που δεν έχουμε κλέισει ξενοδοχείο!!!! Thanks για την πληροφορία.

Να σε ρωτήσω με το ελληνικό δίπλωμα ξέρεις τι γίνεται?

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
για το διπλωμα διαβασε στο travelpedia τις πληροφοριες που δινειο Μανος. Σιγουρα θα γραφει σχετικα με αυτο το θεμα.

το μονο που ξερω σιγουρα ειναι οτι ειναι χαλαροι σε αυτο το θεμα ,
ο αδελφος μου οδηγησε πολλα χλμ και σε ελεγχο που μας εγινε , επειδη ετρεχε, δεν του ζητησαν καν το διπλωμα !!!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Κικι..ευχαριστω πολυ για το ταξιδι και για τις πληροφοριες που εσυ και ο Γιωργος μας δωσατε..ναστε καλα και οι δυο..

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Κικι..ευχαριστω πολυ για το ταξιδι και για τις πληροφοριες που εσυ και ο Γιωργος μας δωσατε..ναστε καλα και οι δυο..
Ρε lullu κούβα πήγες τελικά????????:shock:
εγώ για έρημο λιβύης ήξερα ...μπά θα τα μπέρδεψες ...δεν μπορεί...προσγειώσου επιτέλους να κάνεις και καμιά δουλειά!!:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα