• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Revolut

Kyriaki_kr

Member
Δε χρειάζεται άγχος, όλοι έτσι ξεκινήσαμε με συνάλλαγμα και Revolut.
Smartphone με ενημερωμένες τις εφαρμογές που σου έγραψα πιο πάνω, λίγα χρήματα για αλλαγή στην αρχή κι όλα θα πάνε καλά.
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σου

nico4gr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αριζόνα
Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση.
Ποια η διαφορά αν δεν το μετατρέψω μέσα στην εφαρμογή στο τοπικό νόμισμα κ το αφήσω σε ευρώ; Αλλάζει κάτι στις χρεώσεις;
Ήθελα να αποφύγω τα ανταλλακτηριο κ έλεγα μήπως ήταν πιο εύκολο ...
Η μόνη διαφορά είναι για συναλλαγές κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου. Το ΣΚ η ισοτιμία είναι 1% χειρότερη ( σαν να πληρώνεις προμήθεια 1%)
Αν έχεις αλλάξει από Παρασκευή σε ζλότι και πληρώσεις το ΣΚ, έχεις ήδη κλειδώσει την ισοτιμία της Παρασκευής οπότε γλυτώνεις αυτό το 1%.
Για καθημερινές δεν έχει διαφορά

maria91

Member
Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση.
Ποια η διαφορά αν δεν το μετατρέψω μέσα στην εφαρμογή στο τοπικό νόμισμα κ το αφήσω σε ευρώ; Αλλάζει κάτι στις χρεώσεις;
Ήθελα να αποφύγω τα ανταλλακτηριο κ έλεγα μήπως ήταν πιο εύκολο ...
Βρες ατμ τοπικης τραπεζας,βαλε καρτα ρεβολουτ,σηκωσε λεφτα σε ζλοτι κ αποφευγεις τα ανταλλακτηρια!πουθενα δε θα βρεις καλυτερη ισοτιμια απο της ρεβολουτ!απλα θελει ψαξιμο να βρεις τοπικης τραπεζας ατμ που δε θα σου παρει προμηθεια για να σηκωσεις λεφτα απο τη ρεβολουτ...αν δεν εχεις ορεξη ψαξιματος ή χρονο,τοτε αναγκαστικα ανταλλακτηριο

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Επίσης, μπορώ απλώς να κάνω μια ανάληψη για να έχω μερικά μετρητα στο τοπικό νόμισμα αντί να πάω σε ανταλλακτηριο;
Ανάληψη στην Πολωνία στην τράπεζα Sandater γίνεται χωρίς προμήθεια ως το όριο που έχει η κάρτα σου. Η απλή κάρτα Π.χ. Έχει όριο 200€ το μήνα.

Last edited:

retzi

Member
Καλησπέρα σε όλους! Ξέρουμε σε ποια τράπεζα μπορούμε να κάνουμε ανάληψη μετρητών χωρίς προμήθεια στην Αγγλια?

poised

Member
Χειροτερεύει η ταξιδιωτική κάλυψη μέσω revolut για τα metal προγράμματα. Για να ισχύει θα πρέπει να έχεις αγοράσει το ταξίδι με την revolut και όχι με άλλο τρόπο, ο μέγιστος χρόνος ταξιδιού πέφτει σε 30 ημέρες από 90 ενώ διπλασιάζει και τον ελάχιστο χρόνο καθυστέρησης για αποζημίωση σε 8 ώρες.

Μετά από πολλά χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα έχω δύο αιτήματα αποζημίωσης μαζί τους. Στο ένα μου έσπασε η αεροπορική ένα καροτσάκι παιδιού το καλοκαίρι και δεν το αποζημιώνει γιατί λέει είναι "limited liability item". Η revolut ζητάει δύο χαρτιά που είναι αδύνατο να βρω και δε δέχεται ότι έχω που είναι ανάλογο οπότε το κλείσανε.

Το δεύτερο είναι σε εξέλιξη για καθυστέρηση πτήσης και περιμένω απάντηση. Αν μου τα πρήξουν και στο δεύτερο θα μπορώ να πω με ασφάλεια ότι είναι απατεώνες.

Last edited:

MVSylvia

Member
Εμενα σε ενα σωρο καταστηματα μου γινεται declined και δεν καταλαβαινω γιατι

dimis87

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καραιβικη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
Παιδιά sos!!!!26 Οκτωβρίου ήμουν ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ εκανα αγορές,και πλήρωνα τα μέσα μαζικής μεταφοράς με ρεβολουτ.απο εκείνη την μέρα και μετά κάθε βράδυ στις 5 το πρωί προσπαθεί να μου κάνει ανάληψη 10.80 το BKK,είναι η εταιρία ΜΜΕ της ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗς.μιλησα με ρεβολουτ τίποτα,έστειλα mail σε αυτούς πάλι τίποτα.τι μπορεί να συμβαίνει.δεν μπορώ να Μπλοκάρω την καθημερινή πληρωμή

MVSylvia

Member
Παιδιά sos!!!!26 Οκτωβρίου ήμουν ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ εκανα αγορές,και πλήρωνα τα μέσα μαζικής μεταφοράς με ρεβολουτ.απο εκείνη την μέρα και μετά κάθε βράδυ στις 5 το πρωί προσπαθεί να μου κάνει ανάληψη 10.80 το BKK,είναι η εταιρία ΜΜΕ της ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗς.μιλησα με ρεβολουτ τίποτα,έστειλα mail σε αυτούς πάλι τίποτα.τι μπορεί να συμβαίνει.δεν μπορώ να Μπλοκάρω την καθημερινή πληρωμή
Έχω πάθει κάτι παρόμοιο. Έχεις πληρώσει το ποσό που οφειλες στα ΜΜΜ; σιγουρεψου πρώτα.
Αν ναι, τότε μπλοκαρε τον πωλητή. Είναι ο μόνος τρόπος. Μάλλον σου έγινε συνδρομή με τον ίδιο ανεξήγητο τρόπο που έγινε σε μένα στα ΜΜΜ του Λονδίνου.

dimis87

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καραιβικη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
Έχω πάθει κάτι παρόμοιο. Έχεις πληρώσει το ποσό που οφειλες στα ΜΜΜ; σιγουρεψου πρώτα.
Αν ναι, τότε μπλοκαρε τον πωλητή. Είναι ο μόνος τρόπος.
Μα πως να οφείλω;;;πλήρωνα και ανέβαινα.επισης δεν μπορώ να τον μπλοκάρω κάπως το εψαξα

MVSylvia

Member
Μα πως να οφείλω;;;πλήρωνα και ανέβαινα.επισης δεν μπορώ να τον μπλοκάρω κάπως το εψαξα
Πληρώνες αλλά δεν τα παίρνει απαραίτητα εκείνη τη μέρα. Μπορεί η ολοκλήρωση της πληρωμής να γίνει 1-2 μέρες μετα. Στο τονίζω τσεκαρε το. Μπορεί να θέλει να σου πάρει το χρωστουμενο. Αν όχι, τότε έγινε συνδρομή.

Αποκλείεται να μην μπορείς να τον μπλοκάρεις. Μίλα τους στο τσατ κ ζήτησε να σου εξηγήσουν ακριβώς πώς.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.607
Μέλη
39.357
Νεότερο μέλος
Giotissk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom