• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Revolut

dimis87

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καραιβικη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
Πληρώνες αλλά δεν τα παίρνει απαραίτητα εκείνη τη μέρα. Μπορεί η ολοκλήρωση της πληρωμής να γίνει 1-2 μέρες μετα. Στο τονίζω τσεκαρε το. Μπορεί να θέλει να σου πάρει το χρωστουμενο. Αν όχι, τότε έγινε συνδρομή.

Αποκλείεται να μην μπορείς να τον μπλοκάρεις. Μίλα τους στο τσατ κ ζήτησε να σου εξηγήσουν ακριβώς πώς.
Το σκέφτηκα και αυτό αλλά κάθε μέρα δεν είναι ίδιο το ποσό.μια είναι 10.80 μια είναι 10.96 μια είναι 10.85 μήπως είναι κάτι απάτη ;η έγινε κάτι και θέλει να πέρνει κάθε μέρα λεφτά ,;

MVSylvia

Member
Το σκέφτηκα και αυτό αλλά κάθε μέρα δεν είναι ίδιο το ποσό.μια είναι 10.80 μια είναι 10.96 μια είναι 10.85 μήπως είναι κάτι απάτη ;η έγινε κάτι και θέλει να πέρνει κάθε μέρα λεφτά ,;
Μίλα ξανά στο τσατ με τη ρεβ κ πίεσε τους. Πίεσε κ τον πωλητή με μέιλ.
Στο μεταξύ δεν φορτώνεις την ρεβ κ άρα δεν την χρησιμοποιείς.

adiaforos

Member
Το ποσό προφανώς είναι σε HUF, γύρω στα 4.400. Η χρέωση είναι διαφορετική λόγω της ισοτιμίας. Αλλά θα έπρεπε να βλέπεις HUF και όχι EUR. Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι μεταχρονολογημένη πραγματική συναλλαγή; π.χ. εισιτήριο για το λεωφορείο 100E, κάποιο ημερήσιο εισιτήριο, κλπ;

dimis87

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καραιβικη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
Το ποσό προφανώς είναι σε HUF, γύρω στα 4.400. Η χρέωση είναι διαφορετική λόγω της ισοτιμίας. Αλλά θα έπρεπε να βλέπεις HUF και όχι EUR. Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι μεταχρονολογημένη πραγματική συναλλαγή; π.χ. εισιτήριο για το λεωφορείο 100E, κάποιο ημερήσιο εισιτήριο, κλπ;
Όχι σε ευρώ το βγάζει και κάθε μέρα λέει απορρίφθηκε γιατί προφανώς δεν εχω λεφτά μέσα.αυτο με την συναλλαγή δεν το κατάλαβα .στο 100Εδυο φορές που ανέβηκα πλήρωσα και ανέβηκα από που και ως που να χρωστάω ;

adiaforos

Member
Όχι σε ευρώ το βγάζει και κάθε μέρα λέει απορρίφθηκε γιατί προφανώς δεν εχω λεφτά μέσα.αυτο με την συναλλαγή δεν το κατάλαβα .στο 100Εδυο φορές που ανέβηκα πλήρωσα και ανέβηκα από που και ως που να χρωστάω ;
Δες το ιστορικό των πληρωμών σου. Αφού χρησιμοποίησες το 100Ε, καταλαβαίνω ότι το ποσό που προσπαθεί να σου χρεώσει είναι 2 εισιτήρια των 2.200HUF. Αν δεν δεις στο ιστορικό των πληρωμών σου τα εισιτήρια που λες ότι πλήρωσες, σημαίνει ότι πρόκειται για τα εισιτήρια αυτά.

MVSylvia

Member
Δες το ιστορικό των πληρωμών σου. Αφού χρησιμοποίησες το 100Ε, καταλαβαίνω ότι το ποσό που προσπαθεί να σου χρεώσει είναι 2 εισιτήρια των 2.200HUF. Αν δεν δεις στο ιστορικό των πληρωμών σου τα εισιτήρια που λες ότι πλήρωσες, σημαίνει ότι πρόκειται για τα εισιτήρια αυτά.
Εσύ το εξηγήσες καλά, εγώ έτσι όπως το πα, ποιος να καταλάβει 🤣

maria91

Member
Εμενα σε ενα σωρο καταστηματα μου γινεται declined και δεν καταλαβαινω γιατι
Ελλαδα?αν ναι μαντεψτε.....
Εχει πολυ ζητηση η καρτα πλεον γιατι ειναι αφορολογητη κ δε συμφερει την κυβερνησουλα μας οποτε εχουν αρχισει τα μα μου σου του....εμενα σε 2 γνωστα σουπερ μαρκετ μου την απερριπτε κ στον πατερα μου οταν πηγε σε μαγαζι με εργαλεια της γειτονιας του εκανε χαρη να πληρωσει με ρεβολουτ κ του ειπε οτι την επομενη φορα δε θα του τη δεκτει κ θα δεκτει μονο ελληνικης τραπεζας....

dimis87

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καραιβικη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
Άρα πρέπει να προσθέσω το ποσό για να το τραβήξει ;

MVSylvia

Member
Εχει πολυ ζητηση η καρτα πλεον γιατι ειναι αφορολογητη κ δε συμφερει την κυβερνησουλα μας οποτε εχουν αρχισει τα μα μου σου του....εμενα σε 2 γνωστα σουπερ μαρκετ μου την απερριπτε κ στον πατερα μου οταν πηγε σε μαγαζι με εργαλεια της γειτονιας του εκανε χαρη να πληρωσει με ρεβολουτ κ του ειπε οτι την επομενη φορα δε θα του τη δεκτει κ θα δεκτει μονο ελληνικης τραπεζας....
Όχι στην Ελλάδα
Με έπιασε απροετοίμαστη γιατί η ελληνική μου κάρτα κρατά μια τεράστια προμήθεια
Δεν είχα επιλογή, οπότε γίνεται declined, δίνω ελληνική

maria91

Member
Όχι στην Ελλάδα
Με έπιασε απροετοίμαστη γιατί η ελληνική μου κάρτα κρατά μια τεράστια προμήθεια
Δεν είχα επιλογή, οπότε γίνεται declined, δίνω ελληνική
Στο εξωτερικο δεν ειχα ποτε θεμα μου κανει τρομερη εντυπωση!το μονο θεμα προσφατα το χα με τη ρεβολουτ του συντροφου μου οπου δε χτυπαγε απο το google pay καθολου,ενω οταν εβαζα τη δικια μου την επαιρνε αμεσως!προσπαθειτε κ 2η φορα κ παλι κανει declined?
Μετα υπαρχει κ η wise αλλα δε την εχω χρησιμοποιησει ακομα ισως αυτη να μην κανει τσαλιμια

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δεν το κατάλαβα αυτό. Που γνωρίζει ο επαγγελματίας με ποιας τράπεζας κάρτα πληρώνεις; Και τι σημαίνει "είναι αφορολόγητη και δεν συμφέρει την κυβερνησούλα";

Χειροτερεύει η ταξιδιωτική κάλυψη μέσω revolut για τα metal προγράμματα. Για να ισχύει θα πρέπει να έχεις αγοράσει το ταξίδι με την revolut και όχι με άλλο τρόπο, ο μέγιστος χρόνος ταξιδιού πέφτει σε 30 ημέρες από 90 ενώ διπλασιάζει και τον ελάχιστο χρόνο καθυστέρησης για αποζημίωση σε 8 ώρες.

Μετά από πολλά χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα έχω δύο αιτήματα αποζημίωσης μαζί τους. Στο ένα μου έσπασε η αεροπορική ένα καροτσάκι παιδιού το καλοκαίρι και δεν το αποζημιώνει γιατί λέει είναι "limited liability item". Η revolut ζητάει δύο χαρτιά που είναι αδύνατο να βρω και δε δέχεται ότι έχω που είναι ανάλογο οπότε το κλείσανε.

Το δεύτερο είναι σε εξέλιξη για καθυστέρηση πτήσης και περιμένω απάντηση. Αν μου τα πρήξουν και στο δεύτερο θα μπορώ να πω με ασφάλεια ότι είναι απατεώνες.
Τουλάχιστον δίνει τους παλιούς όρους για κρατήσεις μέχρι 5 Δεκεμβρίου όπου μπορείς να τα έχεις κλείσει και με άλλη κάρτα αλλά δεν διευκρινίζει αν η μέγιστη διάρκεια ταξιδιού είναι η 90 μέρες ή οι 30. Μόλις λήξει η συνδρομή θα πέσω βαθμίδα, αφού κατήργησαν και το chargeback και smart delay. Νομίζω πως πλέον είναι τζάμπα λεφτά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.607
Μέλη
39.357
Νεότερο μέλος
Giotissk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom