1. Πρώτα απ'όλα αν όταν πας να πληρώσεις, το pos σου ζητήσει να επιλέξεις νόμισμα (τοπικό ή ευρώ),επιλέγεις τοπικό. Αλλιώς η ισοτιμία είναι αρκετά χειρότερη γιατί είναι της τοπικής τράπεζας και όχι της ρεβολουτ.Καλημέρα παιδιά,
μία ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί.
εχω κανονίσει ταξίδι για Μπαλί-Σιγκαπούρη. Εβγαλα ρεβολούτ κ ζήτησα να μου στείλουν κ την φυσική καρτα. Αυτό που δεν εχω καταλάβει είναι, μεταφέρω απο την τραπεζα μου (μεσω της χρεωστικής) χρήματα κ την φορτίζω...πχ 1000ε. Να τα αλλάξω σε τοπικό νομισμα , κάποια ρουπίες ινδονησίας και καποια σε δολλάριο σιγκαπούρης? ή να τα αφήσω σε ευρώ? Γενικά αν εχω καταλάβει στο Μπαλί περισσότερο μετρητά θα χρειαστώ παρά την κάρτα....αλλά για σιγουριά.
Επίσης στο MRT στην Σιγκαπούρη , περνάει η revolut? και πως γίνεται αν θες να βάλεις κ άλλο ατομο μέσα?(τον συζυγο στην προκειμένη). κατεβάζει κ αυτος την εφαρμογή στο κινητό του κ μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χρήματα της ιδιας κάρτας?
Αν τα έχεις αφήσει σε ευρώ, η μετατροπή θα γίνει με την ισοτιμία εκείνης της στιγμής, εκτός αν είναι Σα-Κυ που θα είναι 1% χειρότερη.
Αν επιλέξεις να τα μετατρέψεις από πιο πριν, κλειδώνεις την ισοτιμία της συγκεκριμένης μέρας (γι'αυτό να το κάνεις Δε-Πα, το ΣΚ είναι 1% χειρότερη)
Δεν γνωρίζω τις διακυμάνσεις των συγκεκριμένων νομισμάτων οπότε μετατρέποντας τα από πριν μπορεί να βγεις ελαφρώς χαμένη ή κερδισμένη.
Υπ όψιν ότι ο standard λογαριασμός αφήνει μετατροπή μέχρι 1000€ τον μήνα χωρίς προμήθεια. Πάνω από τα 1000 έχει προμήθεια 1%
2. Η ρεβολουτ περνάει όπου περνάει η μάστερ ή η βίζα. Ουσιαστικά είναι μια μάστερ ή βίζα χρεωστική.
3. Απ' όσο γνωρίζω δεν μπορείς να βάλεις δεύτερο άτομο στον ίδιο λογαριασμό. Αν το τηλ έχει nfc μπορείς να πληρώνεις εσύ με το τηλ (αφού έχεις συνδέσει την ρεβολουτ κάρτα με το Google pay) και ο σύζυγός με την φυσική κάρτα.