Καλά πόσα έχω ακούσει για αυτήν την φανταζιαλαντ-τυγχάνει εδώ στο Ναύπλιο να ζουν καποιες Γερμανιδες που παντρευτηκαν Ελληνες-you know greek kamakia-και μας επρηξαν...αντε να δουμε περιγραφες δικες σου ειναι οντως ετσι,αδημονουμε...οσο για τις γιαγιαδες παθουσα και εγω...Υπομονη!!!Και αναμένουμε!!!Επεστρεψα επεστρεψα, αλλα προσπαθω να συνεφερω το γιο μου που τον κακομαθε η γιαγια! Μολις βρω λιγο χρονο θα γραψω αναλυτικα για Βοννη, Κολονια και Μπριλ (η πολη διπλα στην Φανταζιαλαντ).
Αχινούλα, θα της δώσω εγώ, μιας και εκτός απροόπτου θα περάσω από εκεί στις 20/8.Το τελευταιο αντιο
Ειναι μερικα μερη για τα οποια κλαις δυο φορες, μια οταν πας και μια οταν φευγεις. Ετσι ενιωσα και στο Regensburg. Μετα το Ερασμους επεστρεφα συχνα, δυο τρεις φορες τον χρονο για καμια τετραετια. Η τελευταια φορα ηταν το 2003. Απο τοτε δεν εχω ξαναπαει, και ουτε ξερω αν θελω. Οι περισσοτεροι φιλοι μου εχουν φυγει, ακομα και οι Γερμανοι, και ολα ειναι πια μια γλυκια αναμνηση. Δεν ξερω ποτε θα με ξαναβγαλει ο δρομος εκει, οποιος ομως βρεθει, ας δωσει στην πολη ενα τεραστιο φιλι απο μενα.
Πέρσι είμασταν πάλι με φίλες τέτοιο καιρό στη χριστουγεννιάτικη αγορά της Νυρεμβέργης (και του Μονάχου και του Σάλζμπουργκ και της Δρέσδης και της Λειψίας ). Σημειώνω τις προτάσεις σου αλλά αχινούλα μη ζηλεύεις , έχεις χρονια μπροστά σου να πας σε όλες τις χριστουγεννιάτικες αγορές της Γερμανίας (στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου). Εμείς που πηγαίνουμε τώρα, είμαστε της τρίτης ηλικίας, συνταξιούχες, χωρίς υποχρεώσεις, τα παιδιά μας είναι πια μεγάλα, οι άντρες μας επιβιώνουν και χωρίς εμάς (μάλλον το φχαριστιούνται) οπότε ξεπορτίζουμε χωρίς ενοχές. Τα καλά της τρίτης ηλικίας!H Νυρεμβεργη που ειναι μια ωρα απο το Regensburg με το τρενο εχει μια απο τις πιο γνωστες χριστουγεννιατικες αγορες στον κοσμο. Να πατε οπωσδηποτε. Και να πιειτε καφεδακι στο Regensburg στο Felix, μαζι με ενα κομματι τουρτα και το βραδυ στο Murphy's law ή στο μεξικανικο. Εγω χωραω σε καμια βαλιτσα????