• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Recycle Bin...

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Υπέρ κι εγώ! Θέλω κι εγώ να μάθω για τα ντοματίνια...δεν είναι σωστό να μας κρατάτε στο σκοτάδι :bleh:

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
Ερώτηση: αυτό θα συμπεριλαμβάνει δηλαδή τα πάντα; και θέματα που μέσα έχουν μπινελίκια και βρισιές;
απ'όσα θυμάμαι, δεν υπάρχουν χοντρές βρισιές, αλλά αν υπάρχουν, βάζουμε αστεράκια και ας το συμπληρώσει ο καθένας όπως θέλει :D

του έδωσα και γω 5 αστεράκια

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
μεσα κεγω!!κατι ειχε παρει το αυτι μου γιαυτο και στην συναντηση!
απλα αν υπαρξουν βρισιες (λεω αν), προτεινω να μην συμπεριλαμβανονται!!!
αχχχχ!!να χαμε τωρα τα ποστ του madman!!!πρωτη μουρη θα ταν στον καδο..!!!!
αλλα, πανε..χαθηκαν για παντα!

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Ερώτηση: αυτό θα συμπεριλαμβάνει δηλαδή τα πάντα; και θέματα που μέσα έχουν μπινελίκια και βρισιές;
Καλά, είναι αλήθεια ότι άσχημα μπινελίκια και προσβολές καλύτερα να μην τα θυμόμαστε.. Αλλά δεν νομίζω ότι αυτά είναι ο κανόνας. Εύκολα αρπαζόμαστε, δύσκολα βριζόμαστε.. οπότε τα μπινελίκια ας σβήνονται, γιατί θα τα βλέπουμε και θα συγχυζόμαστε. Τα υπόλοιπα καβγαδάκια ας υπάρχουν κάπου, γιατί θα τα βλέπουμε και θα γελάμε (να ξαναθυμίσω τα ντοματίνια? τον Πόρο, τον Αρμάνδο και τα ρόλεξ; Θρησκεία και Τουρισμός; Ρώμη επικίνδυνη πόλη? και πόσα άλλα...)

varioAthens

Member
Καλά, είναι αλήθεια ότι άσχημα μπινελίκια και προσβολές καλύτερα να μην τα θυμόμαστε.. Αλλά δεν νομίζω ότι αυτά είναι ο κανόνας. Εύκολα αρπαζόμαστε, δύσκολα βριζόμαστε.. οπότε τα μπινελίκια ας σβήνονται, γιατί θα τα βλέπουμε και θα συγχυζόμαστε. Τα υπόλοιπα καβγαδάκια ας υπάρχουν κάπου, γιατί θα τα βλέπουμε και θα γελάμε (να ξαναθυμίσω τα ντοματίνια? τον Πόρο, τον Αρμάνδο και τα ρόλεξ; Θρησκεία και Τουρισμός; Ρώμη βρώμικη και επικίνδυνη πόλη? και πόσα άλλα...)
Να θυμίσω το go-go travel! Ε, leftrisΒ??? :bleh:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
μεσα κεγω!!κατι ειχε παρει το αυτι μου γιαυτο και στην συναντηση!
απλα αν υπαρξουν βρισιες (λεω αν), προτεινω να μην συμπεριλαμβανονται!!!
αχχχχ!!να χαμε τωρα τα ποστ του madman!!!πρωτη μουρη θα ταν στον καδο..!!!!
αλλα, πανε..χαθηκαν για παντα!

Συμφωνώ απόλυτα...αυτό ακριβώς είχα ζητήσει εγώ στην συνάντηση!

Αμ, πως δηλαδή, να έχεις να μπεις κάποιες μέρες, να μπαίνεις σε ένα θέμα, να βλέπεις τόσα διεγραμμένα και να έχεις χάσει τα καλύτερα; Ε...δεν λέει....λέει; :clap::clap::clap:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
To Recycle Bin είναι από σήμερα πραγματικότητα, βρίσκεται "κάτω" από το social forum, και εκεί θα πηγαίνουν από δω και στο εξής όλες οι συζητήσεις που έιναι άσχετες με τα θέματα στα οποία εξελίσσονται.

Θυμηθείτε σας παρακαλώ ότι αυτό γίνεται για έναν και μοναδικό λόγο, και αυτός είναι να μη χάνονται τα δικά σας μηνύματα. Εάν παρατηρηθεί αύξηση του spamming στα φόρουμ με τη δικαιολογία "έλα μωρέ δε θα τα σβήσει, θα τα στείλει στο recycle bin", η λειτουργία αυτή θα τερματιστεί και θα επανέλθει η διαγραφή των μηνυμάτων.

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
εγω θελω να με βαλετε...mod στο κουβα:haha:, μιας που απο το πολυ κουβα που παω στο ''στοιχημα'' τον εχω αναγαγει σε επιστημη:bleh::bleh:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ναι τα πάντα όλα,
είμαστε ενήλικες,σοβαροί και ξέρομε να κρίνομε.
απο το να σβήνεις συνέχεια και να πηγαίνουν οι διάφορες "σοφίες" στον βρόντο καλύτερα να τις ανασύρει όποιος θέλει απο τον βόρθρο και να τις διαβάζει.
Γενικά δεν υπάρχει βρώμικη γλώσσα,και εμείς δεν είμαστε βρώμικοι άνθρωποι!
θα χαρούμε να εισακουστούμε!!:cool:

καλά άργησα να απαντήσω...
αυτό ειναι δημοκρατία...already its been done!!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
ναι τα πάντα όλα,
είμαστε ενήλικες,σοβαροί και ξέρομε να κρίνομε.
απο το να σβήνεις συνέχεια και να πηγαίνουν οι διάφορες "σοφίες" στον βρόντο καλύτερα να τις ανασύρει όποιος θέλει απο τον βόρθρο και να τις διαβάζει.
Γενικά δεν υπάρχει βρώμικη γλώσσα,και εμείς δεν είμαστε βρώμικοι άνθρωποι!
θα χαρούμε να εισακουστούμε!!:cool:
Από το να μη σβήνουμε συνέχεια υπάρχει και καλύτερη λύση, να μην spammάρετε ατελείωτα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα