astral
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού - Αργεντινή
Υπέρ κι εγώ! Θέλω κι εγώ να μάθω για τα ντοματίνια...δεν είναι σωστό να μας κρατάτε στο σκοτάδι
απ'όσα θυμάμαι, δεν υπάρχουν χοντρές βρισιές, αλλά αν υπάρχουν, βάζουμε αστεράκια και ας το συμπληρώσει ο καθένας όπως θέλειΕρώτηση: αυτό θα συμπεριλαμβάνει δηλαδή τα πάντα; και θέματα που μέσα έχουν μπινελίκια και βρισιές;
...μη χάσουν, ε?Ναι δικιο εχει η Ιωαννα!
Πως θα τους μεταλαμπαδευουμε τα ηθη, τα εθιμα, τις παραδοσεις μας!
Καλά, είναι αλήθεια ότι άσχημα μπινελίκια και προσβολές καλύτερα να μην τα θυμόμαστε.. Αλλά δεν νομίζω ότι αυτά είναι ο κανόνας. Εύκολα αρπαζόμαστε, δύσκολα βριζόμαστε.. οπότε τα μπινελίκια ας σβήνονται, γιατί θα τα βλέπουμε και θα συγχυζόμαστε. Τα υπόλοιπα καβγαδάκια ας υπάρχουν κάπου, γιατί θα τα βλέπουμε και θα γελάμε (να ξαναθυμίσω τα ντοματίνια? τον Πόρο, τον Αρμάνδο και τα ρόλεξ; Θρησκεία και Τουρισμός; Ρώμη επικίνδυνη πόλη? και πόσα άλλα...)Ερώτηση: αυτό θα συμπεριλαμβάνει δηλαδή τα πάντα; και θέματα που μέσα έχουν μπινελίκια και βρισιές;
Να θυμίσω το go-go travel! Ε, leftrisΒ???Καλά, είναι αλήθεια ότι άσχημα μπινελίκια και προσβολές καλύτερα να μην τα θυμόμαστε.. Αλλά δεν νομίζω ότι αυτά είναι ο κανόνας. Εύκολα αρπαζόμαστε, δύσκολα βριζόμαστε.. οπότε τα μπινελίκια ας σβήνονται, γιατί θα τα βλέπουμε και θα συγχυζόμαστε. Τα υπόλοιπα καβγαδάκια ας υπάρχουν κάπου, γιατί θα τα βλέπουμε και θα γελάμε (να ξαναθυμίσω τα ντοματίνια? τον Πόρο, τον Αρμάνδο και τα ρόλεξ; Θρησκεία και Τουρισμός; Ρώμη βρώμικη και επικίνδυνη πόλη? και πόσα άλλα...)
μεσα κεγω!!κατι ειχε παρει το αυτι μου γιαυτο και στην συναντηση!
απλα αν υπαρξουν βρισιες (λεω αν), προτεινω να μην συμπεριλαμβανονται!!!
αχχχχ!!να χαμε τωρα τα ποστ του madman!!!πρωτη μουρη θα ταν στον καδο..!!!!
αλλα, πανε..χαθηκαν για παντα!
ναι τα πάντα όλα,Ερώτηση: αυτό θα συμπεριλαμβάνει δηλαδή τα πάντα; και θέματα που μέσα έχουν μπινελίκια και βρισιές;
Από το να μη σβήνουμε συνέχεια υπάρχει και καλύτερη λύση, να μην spammάρετε ατελείωτα.ναι τα πάντα όλα,
είμαστε ενήλικες,σοβαροί και ξέρομε να κρίνομε.
απο το να σβήνεις συνέχεια και να πηγαίνουν οι διάφορες "σοφίες" στον βρόντο καλύτερα να τις ανασύρει όποιος θέλει απο τον βόρθρο και να τις διαβάζει.
Γενικά δεν υπάρχει βρώμικη γλώσσα,και εμείς δεν είμαστε βρώμικοι άνθρωποι!
θα χαρούμε να εισακουστούμε!!