love travel
Member
Οxi..Οταν λέμε τρένο μιλαμε για απο και προς το gatwick.
Όχι πετάω stansed....έχω πάρει εισητηρια για το στανσετ εξπρές....για τα υπόλοιπα με νοιάζειΔεν το ηξερα, καλα εκανες και το ειπες.
Οxi..Οταν λέμε τρένο μιλαμε για απο και προς το gatwick.
Όχι πετάω stansed....έχω πάρει εισητηρια για το στανσετ εξπρές....για τα υπόλοιπα με νοιάζειΔεν το ηξερα, καλα εκανες και το ειπες.
Επειδη ειπες τρενα το ειπα. Μετρο λεωφορεια μπορεις οσες διαδρομές θέλεις με τις τιμες που ειπα νωρίτερα.Οxi..
Όχι πετάω stansed....έχω πάρει εισητηρια για το στανσετ εξπρές....για τα υπόλοιπα με νοιάζει
η κάρτα δεν λήγει Ποτέ, τα χρήματα θα υπάρχουν, εκτός και να έχει καταστραφεί.Παιδιά καλησπέρα. Συνεχίζω το παρόν θέμα μετά από περίπου 2 χρόνια, απ ότι βλέπω...
Θα πάω Λονδίνο το επόμενο διάστημα και έχω ήδη oyster από την τελευταία μου επίσκεψη πριν από 10 χρόνια! Είχα και λεφτά μέσα 10-15 λίρες. Γνωρίζετε αν ισχύει ακόμα ή κάρτα κι αν θα υπάρχουν τα χρήματα μέσα;
Ευχαριστώ.
3 γεμάτες μέρες!σε περίπτωση που μείνεις αρκετά συμφέρει να αγοράσεις πακέτο διαδρομών
Travelcards and group tickets
Θα ταξιδέψουμε Λονδίνο από 26/04 - 1/5 γονείς με δυο παιδιά 11(γεν 07/11) και 10(γεν 12/12) ετών. Θα πάμε από Gatwick και θα γυρίσουμε από Stansted.
Από Gatwick προς κέντρο θα κάνουμε χρήση της Revolut με το απλό τρένο της southern railways (κατεβαίνουμε Victoria)
- (1)Αν κλείσω μέσω internet τα εισιτήρια της southern railways (σήμερα 29 λίρες τα 4 άτομα) πρέπει να τα χρησιμοποιήσω ακριβώς στο συγκεκριμένο δρομολόγιο ή μπορώ να τα χρησιμοποιήσω οποιαδήποτε ώρα μέσα στην μέρα;
- (2)δικαιούμαστε και μεταφορά μέχρι τον τελικό μας προορισμό με το μετρό την ημέρα που θα έρθουμε με το τρένο της southern railways;
- (3)Μπορούμε να αγοράσουμε στον σταθμό τρένου στο αεροδρόμιο του stansted την εβδομαδιαία χάρτινη travelcard 2 for 1 ή θα πρέπει να την βγάλουμε στον σταθμό Victoria.
- (4)Τα αξιοθέατα που περιλαμβάνονται στην προσφορά 2 για 1 θα πρέπει να τα τα προπληρώσουμε από τώρα ή μπορούμε να πάμε στο ταμείο και να πληρώσουμε επιτόπου;
- (5)Τα παιδιά δεδομένου ότι είναι κάτω των 11 ετών και ταξιδεύουν δωρεάν με τα ΜΜΜ θα πρέπει να εκδώσουν και αυτά εισιτήριο με φωτογραφία κλπ
- (6)Έχουμε κλείσει το Travelodge London Central City Road · 1-23 City Rd, London EC1Y 1AG, Royaume-Uni στα 110 € την ημέρα με πρωινό. Πως είναι η περιοχή γενικά για οικογένειες;
- (7)Ο κοντινότερος σταθμός στο ξενοδοχείο είναι ο old street (μαύρη γραμμή) ο οποίος όσο και αν έχω ψάξει δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί η γραμμή προς κέντρο στον σταθμό Euston
Η χρέωση με ανέπαφη κάρτα γίνεται αρχικά σαν single fare πχ για zone 1, 2.50λίρες, για κάθε φορά που χρησιμοποιείς το μετρό εως ότου φτάσει την μέγιστη ημερήσια χρεώση 7,7 λίρες οπότε σταματά να σε χρεώνει για τις επιπλέον διαδρομές. Αυτό ισχύει μόνο για το μετρό, τα λεωφορεία είναι επιπλεόν Bus and tram fares - Transport for London (tfl.gov.uk) .σχετικα με την oyster και την καρτα συναλλαγης.
Η μεγιστη ημερησια χρεωση ειναι γυρω στις 7 λιρες.
Αυτη η χρεωση ισχιει ακομη και για 1 η 2 διαδρομες μονο τη μερα;
Γιατι αν ειναι ετσι τι νοημα εχει το pay as you go?
Ε? Μέσα στο daily cap είναι κι αυτά κανονικά.Αυτό ισχύει μόνο για το μετρό, τα λεωφορεία είναι επιπλεόν