• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Olympic Air Olympic Air

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Κι εγώ θέλω Ισραήλ. Καιρό τώρα...

_antonis_

Member
Τι να συνδυασεις ρε Αντωνη? Μεινε στο Ισραηλ να το ευχαριστηθεις!
(Κλεισε να πας Ιουνιο , το Τελ Αβιβ ειναι divine εκεινη την εποχη..)
Καμιά Συρία έλεγα... :haha::haha::haha: Πόσες μέρες θέλει το Τελ Αβίβ; Ιδέα δεν έχω, δεν το'χα σκεφτεί, αλλά τώρα η ΟΑ μας βάζει ιδέες... :shock::shock::lol:

Κι εγώ θέλω Ισραήλ. Καιρό τώρα...
Εσύ να κάτσεις στ'αυγά σου (αν προλάβεις ποτέ με τέτοια λίστα...):bleh:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Καμιά Συρία έλεγα... :haha::haha::haha: Πόσες μέρες θέλει το Τελ Αβίβ; Ιδέα δεν έχω, δεν το'χα σκεφτεί, αλλά τώρα η ΟΑ μας βάζει ιδέες... :shock::shock::lol:

Εσύ να κάτσεις στ'αυγά σου (αν προλάβεις ποτέ με τέτοια λίστα...):bleh:
1ον Συρία και Ισραήλ δε γίνεται μαζί
2ον Στα αυγά τους να κάτσους οι κότες ρε, εμένα βράζει το αίμα μου.:bleh:

• Like
Reactions: GTS

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Και τί υπάρχει κοντά στο Τελ Αβίβ, που να μη θέλει πολλά πολλά με βίζα κλπ? Μπας και κάνυομε κανέναν συνδιασμό....;
Μίλια ΟΑ: ΑΤΗ - TLV
Tour Ισραήλ
Κάπως Beirut ???
Μίλια OA με Cyprus: BEY - LCA (αυτό έπαιζε και με προσφορά στα 49? πριν λίγες μέρες)
Μίλια ΟA: LCA - ATH

ή ανάποδα άμα παίζει πρόβλημα visaς...

ή μίλια OA για ATH-CAI και μίλια ΟΑ TLV-ATH

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Καμιά Συρία έλεγα... :haha::haha::haha: Πόσες μέρες θέλει το Τελ Αβίβ; Ιδέα δεν έχω, δεν το'χα σκεφτεί, αλλά τώρα η ΟΑ μας βάζει ιδέες... :shock::shock::lol::bleh:
Μα τι ΛΕΣ ????????? Συρια + Ισραηλ ουτε στην ιδια προταση δεν μπαινουν μαζι!!!!!! Φαντασου την πρωτη φορα που πηγα στο Ισραηλ περασα τα πανδεινα εχοντας την σφραγιδα της Συριας στο ιδιο διαβατηριο (ακομα και αν ειχαν περασει 3 χρονια απο την εισοδο μου στη χωρα)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Το πολύ πολύ καμιά Jordan , Αντωνάκη.

_antonis_

Member
Tour Ισραήλ
Κάπως Beirut ???
Μίλια OA με Cyprus: BEY - LCA (αυτό έπαιζε και με προσφορά στα 49? πριν λίγες μέρες)

ή ανάποδα άμα παίζει πρόβλημα visaς...

ή μίλια OA για ATH-CAI και μίλια ΟΑ TLV-ATH
Πότε πρόλαβες;;;

Μα τι ΛΕΣ ????????? Συρια + Ισραηλ ουτε στην ιδια προταση δεν μπαινουν μαζι!!!!!! Φαντασου την πρωτη φορα που πηγα στο Ισραηλ περασα τα πανδεινα εχοντας την σφραγιδα της Συριας στο ιδιο διαβατηριο (ακομα και αν ειχαν περασει 3 χρονια απο την εισοδο μου στη χωρα)
Ναι βρε πλάκα κάνω! Έτσι κι αλλιώς σιγά μην πήγαινα Συρία τώρα...ούτε για πλάκα!!

Το πολύ πολύ καμιά Jordan , Αντωνάκη.
Έχω 15 μέρες για το καλοκαίρι όπως πολύ καλά ξέρεις Φένια μου και θέλω να τις σπαταλήσω, γι'αυτό ψάχνω συδιασμό.

Όσον αφορά την τιμή της ΟΑ, είναι 165 ευρώ (Αθήνα-Τελ Αβίβ-επιστροφή), φανταστείτε ότι για Κάρπαθο-Αθήνα-επιστροφη θέλω 190....:shock:

Ρε παιδιά το καλοκαίρι δε θα σκάει ο τζίτζικας εκεί κάτω;

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Tour Ισραήλ
Κάπως Beirut ???
33000 μίλια και 46+42+27=135? φόροι... δεν μπορώ να πω ότι είναι και η καλύτερη εξαργύρωση μιλίων! (όχι ότι υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι εξαργύρωσης τώρα πια στην ΟΑ με τους λιγοστούς προορισμούς της)

Όσον αφορά την τιμή της ΟΑ, είναι 165 ευρώ (Αθήνα-Τελ Αβίβ-επιστροφή), φανταστείτε ότι για Κάρπαθο-Αθήνα-επιστροφη θέλω 190....:shock:
Το καλοκαίρι μπορούμε να κάνουμε εξαργύρωση στα άγονα πχ Αστυπάλαια ή Μήλο ή Ικαρία? (γιατί ακόμα δε βλέπω διαθεσιμότητες)

elefinor

Banned
Ρε σεις φαγωθήκατε, είπαμε Ισραήλ σκέτο, σόλο, πώς να το πούμε; Να σας το ζωγραφίσουμε;
Αντώνη, αν πας από Συρία Ισραήλ θα σε σκανάρουν οι Ισραηλινοί σε βαθμό απόγνωσης (δικής σου, εννοείται) Αν δε κάνεις το κορυφαίο και πας από Ισραήλ - Συρία, τότε η φράση " Καλώς το παιδί..." θα αντηχήσει μέχρι το συρο-ιρακινά σύνορα.....
Θεωρητική βέβαια η κουβέντα, διότι μόνο μέσω τρίτης χώρας μπορεί να γίνει αυτό, αφού δεν είναι ελεύθερη η μετακίνηση προσώπων μεταξύ των δυο χωρών.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom