Nedelja
Moderator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Whole Africa,Cuba
Έλα να μας μπαίνουν ιδέες για του Αγίου Πνεύματος....
Καμιά Συρία έλεγα... Πόσες μέρες θέλει το Τελ Αβίβ; Ιδέα δεν έχω, δεν το'χα σκεφτεί, αλλά τώρα η ΟΑ μας βάζει ιδέες...Τι να συνδυασεις ρε Αντωνη? Μεινε στο Ισραηλ να το ευχαριστηθεις!
(Κλεισε να πας Ιουνιο , το Τελ Αβιβ ειναι divine εκεινη την εποχη..)
Εσύ να κάτσεις στ'αυγά σου (αν προλάβεις ποτέ με τέτοια λίστα...)Κι εγώ θέλω Ισραήλ. Καιρό τώρα...
1ον Συρία και Ισραήλ δε γίνεται μαζίΚαμιά Συρία έλεγα... Πόσες μέρες θέλει το Τελ Αβίβ; Ιδέα δεν έχω, δεν το'χα σκεφτεί, αλλά τώρα η ΟΑ μας βάζει ιδέες...
Εσύ να κάτσεις στ'αυγά σου (αν προλάβεις ποτέ με τέτοια λίστα...)
Μίλια ΟΑ: ΑΤΗ - TLVΚαι τί υπάρχει κοντά στο Τελ Αβίβ, που να μη θέλει πολλά πολλά με βίζα κλπ? Μπας και κάνυομε κανέναν συνδιασμό....;
Μα τι ΛΕΣ ????????? Συρια + Ισραηλ ουτε στην ιδια προταση δεν μπαινουν μαζι!!!!!! Φαντασου την πρωτη φορα που πηγα στο Ισραηλ περασα τα πανδεινα εχοντας την σφραγιδα της Συριας στο ιδιο διαβατηριο (ακομα και αν ειχαν περασει 3 χρονια απο την εισοδο μου στη χωρα)Καμιά Συρία έλεγα... Πόσες μέρες θέλει το Τελ Αβίβ; Ιδέα δεν έχω, δεν το'χα σκεφτεί, αλλά τώρα η ΟΑ μας βάζει ιδέες...
Απο Beirut - Tel Aviv και τουμπαλιν ..... NO WAY !!Κάπως Beirut ???
Πότε πρόλαβες;;;Μίλια ΟΑ: ΑΤΗ - TLV
Tour Ισραήλ
Κάπως Beirut ???
Μίλια OA με Cyprus: BEY - LCA (αυτό έπαιζε και με προσφορά στα 49? πριν λίγες μέρες)
Μίλια ΟA: LCA - ATH
ή ανάποδα άμα παίζει πρόβλημα visaς...
ή μίλια OA για ATH-CAI και μίλια ΟΑ TLV-ATH
Ναι βρε πλάκα κάνω! Έτσι κι αλλιώς σιγά μην πήγαινα Συρία τώρα...ούτε για πλάκα!!Μα τι ΛΕΣ ????????? Συρια + Ισραηλ ουτε στην ιδια προταση δεν μπαινουν μαζι!!!!!! Φαντασου την πρωτη φορα που πηγα στο Ισραηλ περασα τα πανδεινα εχοντας την σφραγιδα της Συριας στο ιδιο διαβατηριο (ακομα και αν ειχαν περασει 3 χρονια απο την εισοδο μου στη χωρα)
Έχω 15 μέρες για το καλοκαίρι όπως πολύ καλά ξέρεις Φένια μου και θέλω να τις σπαταλήσω, γι'αυτό ψάχνω συδιασμό.Το πολύ πολύ καμιά Jordan , Αντωνάκη.
33000 μίλια και 46+42+27=135? φόροι... δεν μπορώ να πω ότι είναι και η καλύτερη εξαργύρωση μιλίων! (όχι ότι υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι εξαργύρωσης τώρα πια στην ΟΑ με τους λιγοστούς προορισμούς της)Μίλια ΟΑ: ΑΤΗ - TLV
Tour Ισραήλ
Κάπως Beirut ???
Μίλια OA με Cyprus: BEY - LCA (αυτό έπαιζε και με προσφορά στα 49? πριν λίγες μέρες)
Μίλια ΟA: LCA - ATH
Το καλοκαίρι μπορούμε να κάνουμε εξαργύρωση στα άγονα πχ Αστυπάλαια ή Μήλο ή Ικαρία? (γιατί ακόμα δε βλέπω διαθεσιμότητες)Όσον αφορά την τιμή της ΟΑ, είναι 165 ευρώ (Αθήνα-Τελ Αβίβ-επιστροφή), φανταστείτε ότι για Κάρπαθο-Αθήνα-επιστροφη θέλω 190....
Ψάχνω αλλά όλο μου τα χαλάει η Ευαγγελία...Πότε πρόλαβες;;;