• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Olympic Air Olympic Air

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Γίνε αφεντικό ντε ............να δεις μετα τι βολικές είναι οι ώρες της ΟΑ και όχι τα μαύρα χαράματα των Πειρατών :cool::cool:
οι ώρες της Α3 είναι σαφώς βολικότερες από τα μεσημεριανά χάλια της ΟΑ....

GTS

Member
XRISTOS71 said:
Γίνε αφεντικό ντε ............να δεις μετα τι βολικές είναι οι ώρες της ΟΑ και όχι τα μαύρα χαράματα των Πειρατών :cool::cool:

Μαζί με την κοκκινομάλλα με βλέπω και μένα και θα πάρω και πεθερό μαζί για να γίνει και χαμός !!!!!!!!!!!!!!!!!!:haha::haha::haha:

ΥΓ.΄Καλοκαίρι να μαυρίσω κιόλας να αφήσω και γένια και να μην περάσω ΠΟΤΕ τον έλεγχο εισόδου του αεροδρομίου :haha::haha::haha:
Μμμ, γι'αυτο εγω περασα 69 ελεγχους :)

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Η πολυαγαπημένη μας (έτσι θα την λέμε από εδώ και πέρα) ανακοινώνει:

Η Olympic Air καινοτομεί και φέρνει τον Travelair Club λογαριασμό σας στο Facebook!

Η νέα εφαρμογή My Travelair op Facebook | Facebook επιτρέπει να συνδέεστε στο Travelair Club απευθείας από το λογαριασμό σας στο Facebook για να παρακολουθείτε εύκολα και απλά τα μίλια σας και τις συναλλαγές σας.

Εγγραφείτε στην εφαρμογή από σήμερα και για τις επόμενες 7 ημέρες και μπείτε σε κλήρωση με δώρο ένα iPad! My Travelair op Facebook | Facebook

P.S. : Δε βρίσκω καμία χρησιμότητα να το κάνετε πέρα από το να μπείτε στην κλήρωση...

SPO

Member
Καλώς σας βρίσκω.Μπορείτε να μου εξηγήσετε με ποια λογική οι ώρες της ΟΑ είναι χειρότερες από αυτές τις Α3;Εκτός και αν έχετε το δικό σας σπίτι στο TLV και δεν τίθεται θέμα να πληρώνετε ξενοδοχείο για άφιξη το μαύρο χάραμα.

XRISTOS71

Member
Καλώς σας βρίσκω.Μπορείτε να μου εξηγήσετε με ποια λογική οι ώρες της ΟΑ είναι χειρότερες από αυτές τις Α3;Εκτός και αν έχετε το δικό σας σπίτι στο TLV και δεν τίθεται θέμα να πληρώνετε ξενοδοχείο για άφιξη το μαύρο χάραμα.

Ελα ντε πέστα ;)

Σπίτι δεν έχουν σίγουρα αλλά αντοχές για να την βγάζουν στην παραλία στο πήγαινε και στο έλα σίγουρα έχουν

SPO

Member
Άρα προφανώς αστειεύονται οι παραπάνω φίλοι.Την έχω διαβάσει την ιστορία, όχι και ο πιο άνετος τρόπος να ξεκινήσεις ένα ταξίδι!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Επειδή δεν καταστρέφεις τη μέρα σου, χάνοντας τη ΚΑΙ στην Αφετηρία ΚΑΙ στον προορισμο. Μια τσάμπα μέρα άδειας....

GTS

Member
Επειδή δεν καταστρέφεις τη μέρα σου, χάνοντας τη ΚΑΙ στην Αφετηρία ΚΑΙ στον προορισμο. Μια τσάμπα μέρα άδειας....
Από το να κοιμάσαι στα πάρκα και τις πλατείες...καλύτερα να πάω σαν άνθρωπος και κύριος παρά τα μαύρα μεσάνυχτα ρε Κώστα. Ο πλέον άκυρος ορισμός του τσάμπα είναι αυτός.

Άλλο αν είναι κάποιος αναγκασμένος γιατί δε μπορεί να πάρει άδεια, σεβαστό απόλυτα αυτό. Αλλά όχι και τσάμπα να πας σαν άνθρωπος..

elefinor

Banned
Τι να λέμε...Μακράν καλύτερες οι ώρες της ΟΑ σε σχέση με της Α3.Μόνο σε περίπτωση που κάποιος είναι εξαιρετικά πολυάσχολος ή παίρνει άδειες σαν Ιάπωνας ( καμιά δεκαριά μέρες ετησίως και πολλές είναι...) βολεύει το ωράριο της Aegean. Και πάλι, όμως πληρώνεις κοροϊδίστικα λεφτά σε ξενοδοχεία. (παραλίες, παγκάκια κτλ. δεν είναι για διακοπές , είναι για βασανιστήρια...)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τι να λέμε...Μακράν καλύτερες οι ώρες της ΟΑ σε σχέση με της Α3.Μόνο σε περίπτωση που κάποιος είναι εξαιρετικά πολυάσχολος ή παίρνει άδειες σαν Ιάπωνας ( καμιά δεκαριά μέρες ετησίως και πολλές είναι...) βολεύει το ωράριο της Aegean. Και πάλι, όμως πληρώνεις κοροϊδίστικα λεφτά σε ξενοδοχεία. (παραλίες, παγκάκια κτλ. δεν είναι για διακοπές , είναι για βασανιστήρια...)
Τι πιο ωραίο από το να ξεκινήσεις το ταξίδι σου με μια βουτιά και ξαπλα στην παραλία του Τελ Αβιβ !! Που είναι η ζωντάνια σας βρε; Το προτιμώ από το να ξενυχτισω στην Ιερουσαλημ για να παρακολουθήσω τη λειτουργία στο ναό της Αναστασεως !!

Υ.Γ. Ναι το ομολογώ ... Είμαι Ιαπωνας , παίρνω άδεια με το στανιό και τα σουκου θέλω να ταξιδεύω χωρίς να δίνω δικαίωμα στο αφεντικό

GTS

Member
Όπως βολεύεται βρε παιδιά ο καθένας. Αλλά αυτό περί τσάμπα κτλ. μου θυμίζει μια παροιμία για μια αλεπού και κάτι κρεμαστάρια...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom