hydronetta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- όπου δεν έχω πάει
Επιτρέπεται να γύρουμε στους ώμους σου και να κλάψουμε με μαύρο δάκρυ;;; τι υπέροχες εικόνες! Εύγε για τον προορισμό. Μας δίνεις κίνητρα
Συγγνώμη, θ' αργήσω λίγο, έχω αρχίσει τις συνεδρίες........Ροζα!!!!! τις ενδοφλέβιες!!!!!!
Ο καιρός ακολουθεί τα στάνταρ της Καραϊβικής: Χριστούγεννα που αναφέρεις πρέπει να είναι τέλειος και καλοκαίρι έχει πιο πολλές βροχές και σύννεφα και το κυριότερο παίζει να τύχεις με κανά τυφώνα (έχει κάθε χρόνο όπως μου είπανε).Αυτη την ιστορια περιμενα χρυσε μου,που εφυγα με την ξινιλα της Ν.Υορκης σου...
Αλλα χαλαλι σου η αναμονη!!!
Σε ευχαριστω πολυ για τις υπεροχες εικονες,τα περιεγραψες λεπτομερεστατα με χρηστικες πληροφοριες,σαν να ημουν εκει...
....μονο που δεν ημουν και μεκανες να θελω να παω!!!
Ερωτηση: το καλοκαιρι εκει τι καιρο κανει?? ή Χριστουγεννα??
καλα οταν θελεις να προσπερασεις τι κανεις?Μη ξεχνάτε ότι εκεί οδηγούν ανάποδα, the British way, αλλά με αριστεροτίμονα αυτοκίνητα (ευτυχώς), χώρια που είναι αυτόματα, η οδήγηση δηλαδή είναι παιχνιδάκι.
Ποτέ δεν είναι αργά....Ολους παιδια σας βλεπω να κλαιτε ...εγω κλαιω ομως με πολυ μεγαλυτερο δακρυ ,γιατι πηγα το καραβουρλο -αν και ενθερμη παραλιολογος -αμμολογος -beach hunterλογος -πηγα λεγω γαμηλιο το 2001 στην ...Αστυπαλαια ..ενω ειχαμε τα λεφτα για Καραιβικη.
Μα ποσο @##%%&&** πρεπει να ειμασταν!Μας εφαγε το εναλλακτικο ραστα ρεγκε μη χεσω ....