taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Τροπική βλάστηση, ψιλή άμμος και καθαρά ήρεμα νερά. Σιγά το πράμα. Άμα δεν υπάρχει ούτε ένας ουρανοξύστης, ούτε μισό μεσαιωνικό κάστρο, τι να το κάνεις....
θα ειναι απο το ίδιο σόι που ειναι και ο lefterisbΟδηγώντας προσεκτικά, περνάμε δίπλα από μια οικογένεια άγριων γαϊδάρων που μασουλάνε νωχελικά τα φυτά που ξεπετάγονται στην άκρη του δρόμου. Τα συμπαθή τετράποδα έχουν συνηθίσει τη παρουσία ανθρώπων και δε φοβούνται να κυκλοφορούν στους στενούς και απότομους δρόμους
Ξενοδοχείο έχω βρει, αλλά στη Δονούσα! Ποιος είπε κάτι για Καμπότζη?GTS αντιπαρέρχομαι την ιστορία σου -είναι ξεκάθαροι οι λόγοι για τους οποίους την πόσταρες τέτοια εποχή, ζήλια το λένε- και σου ανακοινώνω το εξής ευχάριστο. Αν και είμαι εκτός θέματος σου γνωστοποιώ ότι άλλαξα κάποιες πτήσεις, εισητήρια κλπ, και θα είμαι και εγώ βρε κουτό στην Καμπότζη τις ίδιες ημέρες με εσένα!!! άντε .. τυχεράκια... υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σε πουν και στις ειδήσεις. Τώρα είμαι στην φάση να σου βρω ξενοδοχείο. Δώσε μου μόνο 2 ημέρες περιθώριο. Θα σου συστήσω το καλύτερο βρε.... Μην με ευχαριστείς. Αλλοίμονο..... ανθρωποι είμαστε και βοηθάει ο ένας τον άλλον...
Με τη καρδιά ότι είχαμε εισιτήριο επιστροφής και ότι έπρεπε να γυρίσουμε, να δουλέψουμε, να αφήσουμε κανά φράγκο στην άκρη για να ξαναπάμε...Απίστευτες παραλίες..! Περιμένουμε συνέχεια..Πρέπει να ήταν όντως παράδεισος εκει.. Με τι καρδιά το άφησες??
Ναι αμέ, σε περιμένω! Σημείωσε διεύθυνση: Οδός Αδελφών-Νοσοκόμων 13, Ανκοράζ, Αλάσκα Έλα όποτε θες...Οταν ήμουν Μπαλι, έγινε η τρομοκρατική επίθεση, αν τη θυμάσαι. Απο τότε τους λυπήθηκα τους ανθρώπους και είπα Ινδονησία δεν ξαναπάω. Αρα πήγαινε άφοβα.... Και στην Τουρκία επίσης όταν ήμουν έγινε μια επίθεση, αλλά τυχαία γεγονότα είναι θα μου πείς. Και στο Νεπάλ, πέθανε η σύζυγος του ξενοδόχου όταν μέναμε. Και άλλη σύμπτωση. Και στο Μαρόκο όταν κανονίζαμε είχαν δώσει πληροφορίες οι Ισπανικές μυστικές υπηρεσίες ότι επίκειται τρομ/κο χτύπημα. Ετέρα σύμπτωση... και ο κατάλογος είναι μακρύς.....
υγ Να έρθω την Πρωτοχρονιά να σου κάνω ποδαρικό?