Τουρκία (Νέο) Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης

vanda

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
Ναι.
SKY Express strategically allies with 18 air carriers. | SKY express

Η μόνη δυσκολία είναι αν ξέρει πως να το κάνει ο/η check-in agent στην Ελλάδα.
΄Εστειλα e-mail στη Sky Express και μου απάντησαν ότι δεν το κάνουν, δυστυχώς. Το μόνο που μπορώ να κάνω για να μην αργήσω πολύ είναι να πληρώσω 5 ευρώ παραπάνω για να παραλάβω την αποσκευή μου με προτεραιότητα.

GTS

Member
΄Εστειλα e-mail στη Sky Express και μου απάντησαν ότι δεν το κάνουν, δυστυχώς. Το μόνο που μπορώ να κάνω για να μην αργήσω πολύ είναι να πληρώσω 5 ευρώ παραπάνω για να παραλάβω την αποσκευή μου με προτεραιότητα.
Με 3.5 ώρες περιθώριο δε νομίζω να έχεις πρόβλημα χρόνου. Το πρόβλημα θα είναι να μην σου έρθει η βαλίτσα.

elias74gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού
στις 2,5 ώρες πριν τη πτήση προλαβαίνεις. μην ξεχνάμε 1. έλεγχο αποσκευών (τα υγρά επιτρέπονται), 2. έλεγχο διαβατηρίων - ταυτοτήτων, 3. πλήρη έλεγχο αποσκευών, 4. έλεγχο διαβατηρίου στην πύλη εξόδου από εταιρεία ασφαλείας, 5. έλεγχος διαβατηρίου - κάρτας επιβίβασης. 6. ε τέλος, μπαίνεις αεροπλάνο.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Άλλο πάλι και τούτο. Έχουν interline συμφωνία και αρνούνται να το κάνουν, υποθέτω επειδή το εισιτήριο δεν έχει εκδοθεί εξ' αρχής ως εννιαίο. 2 κουμπιά στο σύστημα είναι. Μόνο την Avianca είχα δεί ως τώρα να αρνείται κάτι τέτοιο.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.987
Μέλη
39.692
Νεότερο μέλος
k.kol

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom