• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Next Εθνικής τράπεζας

chrisbd

Member
Της aegean δεν καταφέρνω να πάρω ΠΟΤΕ! :(
με την @paefstra να τα βάλεις .. αυτη τα πηρε ολα και εφυγε..

εντιτ.. θελει υπομονη .. το αφηνεις ανοικτο ενα μισαωρο σε λυπάται και μετα σου δινει.. μολις πηρα και γω..

Last edited:

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
με την @paefstra να τα βάλεις .. αυτη τα πηρε ολα και εφυγε..

εντιτ.. θελει υπομονη .. το αφηνεις ανοικτο ενα μισαωρο σε λυπάται και μετα σου δινει.. μολις πηρα και γω..
Τι εννοείς το αφήνεις ανοιχτό; Αν εννοείς να μην βγεις απο την εφαρμογή δεν ισχύει αυτό γιατι σε πετάει έξω η εφαρμογή αν δεν "κινείσαι" σε αυτή. Και δεν πρόκειται να κάνω ριφρές επι μισή ώρα σε μία εφαρμογή για να ανοίξει ένας κωδικός.

Αναθεωρώ: Όλα τα κουπόνια εσύ τα παίρνεις όχι η paefstra. Εγώ κουπόνι "δημοφιλές" δεν έχω σταυρώσει ως τώρα και γενικά τα έχω παρατήσει. Μη σώσει και πάρω αν είναι όλη μέρα να ασχολούμαι με μια εφαρμογή.

chrisbd

Member
Oταν πινω καφε και το θυμηθω αρχιζω να πηγαινω μπρος πισω καμια δεκαρια φορες.. το ξεχασα καποια στιγμη κατι αλλο σηκωθηκα να κανω και μετα που γυρισα δεν με ειχε πεταξει εξω χτυπω και με τη μια μου εδωσε.. καλά τυχη ηταν σιγα μη με λυπηθηκε..

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Καλώς τα παίρνετε και σε καλή μεριά. Εγώ πάντως ακόμα κλαίω τα 10€ που έβαλα στην εφαρμογή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.479
Νεότερο μέλος
dion1976

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom