Μα πως κανεις πληρωμή για να πάρεις κωδικό? Με χρέωση λογαριασμού γίνεται? Πατάω "βάζω χρήματα τωρα" , μεταφέρεται σε οθόνη όπου μου δείχνει τον λογαριασμό μου και την prepaid μου αλλά δεν μπορώ να επιλέξω ένα από τα 2 για να πληρώσω.20ευρη στην Aegean και κολλαει η πληρωμη 0,05 ευρω. Τα νευρα μου.
όταν πατάς να πάρεις κωδικό, έχει προεπιλέγμενο λογαριασμό και απλώς αποδέχεσαι να χρεωθείς 0.05.Μα πως κανεις πληρωμή για να πάρεις κωδικό? Με χρέωση λογαριασμού γίνεται? Πατάω "βάζω χρήματα τωρα" , μεταφέρεται σε οθόνη όπου μου δείχνει τον λογαριασμό μου και την prepaid μου αλλά δεν μπορώ να επιλέξω ένα από τα 2 για να πληρώσω.
Εκλεισα με κουπονι Αθηνα Θεσσαλονικη πληρωνοντας μονο τους φορους.Πήρα μόλις!
Εγω την ιδια ωρα με εσενα δεν μπορούσα. Ενώ το έδινε ενεργό, πατούσα, δεχόμουν και την πληρωμή και μου έλεγε για spicy προσφορα κτλ.Πήρα μόλις!
Ναι, προσπάθησα πάνω από 100 φορές, όσο περιμέναμε τον server της Aegean χτες.Εγω την ιδια ωρα με εσενα δεν μπορούσα. Ενώ το έδινε ενεργό, πατούσα, δεχόμουν και την πληρωμή και μου έλεγε για spicy προσφορα κτλ.
Με τα πολλά έφαγα άκυρο! Σήμερα δεν το δίνει καν, εννοειται...
Πρεπει να μπαινεις ως τη ληξη. Καποια στιγμη θα δωσει. Δεν εχω χασει κανενα ως τωρα. Εγω τωρα ξοδεψα αυτο που πηρα τον Σεπτεμβρη.Εγω την ιδια ωρα με εσενα δεν μπορούσα. Ενώ το έδινε ενεργό, πατούσα, δεχόμουν και την πληρωμή και μου έλεγε για spicy προσφορα κτλ.
Με τα πολλά έφαγα άκυρο! Σήμερα δεν το δίνει καν, εννοειται...