Next Εθνικής τράπεζας

Billouk

Member
Έχω πάρει μέσα στον μήνα 5€ και 3€ efood, Aegean 20€ αλλά εδώ και μέρες κυνηγάω το 10€ του Skroutz ανεπιτυχώς!

paefstra

Member
Έχω πάρει μέσα στον μήνα 5€ και 3€ efood, Aegean 20€ αλλά εδώ και μέρες κυνηγάω το 10€ του Skroutz ανεπιτυχώς!
Παιρνω κουπονια Σκρουτζ και Aegean εδω και 3 μηνες. Δεν εχω χασει κανενα. Μια φορα τη μερα μπαινω και καποια στιγμη το πετυχαινω ενεργο.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
20ευρη στην Aegean και κολλαει η πληρωμη 0,05 ευρω. Τα νευρα μου.
Μα πως κανεις πληρωμή για να πάρεις κωδικό? Με χρέωση λογαριασμού γίνεται? Πατάω "βάζω χρήματα τωρα" , μεταφέρεται σε οθόνη όπου μου δείχνει τον λογαριασμό μου και την prepaid μου αλλά δεν μπορώ να επιλέξω ένα από τα 2 για να πληρώσω.

Billouk

Member
Μα πως κανεις πληρωμή για να πάρεις κωδικό? Με χρέωση λογαριασμού γίνεται? Πατάω "βάζω χρήματα τωρα" , μεταφέρεται σε οθόνη όπου μου δείχνει τον λογαριασμό μου και την prepaid μου αλλά δεν μπορώ να επιλέξω ένα από τα 2 για να πληρώσω.
όταν πατάς να πάρεις κωδικό, έχει προεπιλέγμενο λογαριασμό και απλώς αποδέχεσαι να χρεωθείς 0.05.

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λάρνακα
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Έκανα λογαριασμό και μου έβγαλε ότι θα μου έρθει μια κάρτα dual, είναι απαραίτητη; Τον λογαριασμό της εθνικής τον έχω μόνο για να δινω το ενοίκιο , δεν χρειάζομαι κάρτα

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Εγω την ιδια ωρα με εσενα δεν μπορούσα. Ενώ το έδινε ενεργό, πατούσα, δεχόμουν και την πληρωμή και μου έλεγε για spicy προσφορα κτλ.
Με τα πολλά έφαγα άκυρο! Σήμερα δεν το δίνει καν, εννοειται...

Billouk

Member
Εγω την ιδια ωρα με εσενα δεν μπορούσα. Ενώ το έδινε ενεργό, πατούσα, δεχόμουν και την πληρωμή και μου έλεγε για spicy προσφορα κτλ.
Ναι, προσπάθησα πάνω από 100 φορές, όσο περιμέναμε τον server της Aegean χτες.

paefstra

Member
Πρεπει να μπαινεις ως τη ληξη. Καποια στιγμη θα δωσει. Δεν εχω χασει κανενα ως τωρα. Εγω τωρα ξοδεψα αυτο που πηρα τον Σεπτεμβρη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830
Μέλη
39.583
Νεότερο μέλος
kostas tzou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom