να σε ρωτησω κατι βρε σαμιονσε όλες θεωρητικά. για τα περαιτέρω υπάρχει ο Συνηγορος του Πολίτη και άλλοι αρμόδιοι. όπως και οι νόμοι.
σε ποιο πλανητη ζεις ,φιλε μου ...πες μου
μα το θεο ...να ερθω ρε σαμιον δεν αντεχω εδω κατω
να σε ρωτησω κατι βρε σαμιονσε όλες θεωρητικά. για τα περαιτέρω υπάρχει ο Συνηγορος του Πολίτη και άλλοι αρμόδιοι. όπως και οι νόμοι.
να ρωτήσεις τον κ. Κουτρουμάνη,να σε ρωτησω κατι βρε σαμιον
σε ποιο πλανητη ζεις ,φιλε μου ...πες μου
μα το θεο ...να ερθω ρε σαμιον δεν αντεχω εδω κατω
μπα, αρκεί να διαβάζεις καλύτερα τα λινκ. έτσι δεν θα μπλέκεις την πολιτική.δεν το ξερα να διαβαζω το γραφειου τυπου του πασοκ και να νιωθω πολιτης με δικαιωματα ...
θα το εχω στα υποψιν
να μην ασχολείσαι με τα ζώα μου. αν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό συνέχισε. αλλιώς ξέσπασε στο σόσιαλ.αν εσενα η στρουθοκαμηλος ειναι το αγαπημενο σου ζωο
εγω παω πασο ...
να θυμασαι οτι δεν θα γινει το δικο μου ομως
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο νόμος προβλέπει ειδική αναρρωτική άδεια "επισφαλούς κύησης". Στον ιδιωτικό τομέα, το πνεύμα του νόμου εφαρμόζεται, και τέτοιου είδους άδειες χορηγούνται μόνο σε όλως εξαιρετικές περιπτώσεις. Στο δημόσιο τομέα (& τις ΔΕΚΟ) όμως, η άδεια επισφαλούς κύησης είναι κάτι σαν κατοχυρωμένο δικαίωμα ΚΑΘΕ εγκύου, και χορηγείται σε όλες τις περιπτώσεις, σχεδόν χωρίς εξαίρεση.εννοέιται ότι ξέρεις καλύτερα από μένα. εγώ απλά απάντησα για το θέμα της νομοθεσίας. ότι οι άδειες προβλέπονται κανονικά και απ' ότι ξέρω στο Δημόσιο δίνονται κατά γράμμα. τώρα αν δίνονται ή όχι από τον Χ εργοδότη στον ιδιωτικό τομέα είναι άλλη συζήτηση.
καταρχήν στο τμήμα αυτό μιλούσα για τις άδειες κύησης και μητρότητας, όχι για αναρρωτικές.Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο νόμος προβλέπει ειδική αναρρωτική άδεια "επισφαλούς κύησης".
η προσωπική μου εμπειρία έδειξε ακριβώς το αντίθετο. πρώτα ασφάλεια (ή πληρωμή) και μετά επέμβαση. και το malpractice φυσικά παρόν.οσο για το πως θα σου φερθουν στην Γερμανια αν εισαι ανασφαλιστος, πιστευω οτι θα σου φερθουν πολυ καλυτερα απο οτι στην Ελλαδα...