• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

NBA 2011 (?) -2012

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν τον συμπαθώ φοβερά ως άνθρωπο τον ΛεΜπρον, αλλά θεωρώ ότι είναι ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης που έχω δει ποτέ και ως εκ τούτου ήθελα να τον δω απέναντι στον Ντουράντ σε τελικούς.

Αν και βάσει εικόνας όλης της σαιζόν, η ομάδα της Ανατολής που άξιζε να είναι στους τελικούς είναι χωρίς αμφιβολία οι Μπουλς, που υπέστησαν απίστευτες αναποδιές. Άλλος λόγος που τους συμπαθώ είναι ο Νοά, που εκτός από Ευρωπαίος (we love Europeans) κάνει και φοβερές δηλώσεις έξω από τα δόντια ("ε, εντάξει, έπαιξα σκατά! Αφού τρέχω συνέχεια με γκόμενες, τι περίμενα;"), με κορυφαία εκείνη για τους Χιτ: "Αυτοί δεν είναι ομάδα, το Χόλιγουντ είναι!".

Άντε να δούμε τον KD με δαχτυλίδι...

Ε αν δεν το κερδίσει μόνος του, να τσοντάρουμε όλοι από κάτι να του πάρουμε ένα. Δεν είναι ακριβά, άμα είσαι κουπονάκιας όλα τα βρίσκεις...
http://www.kouponia-prosfores.gr/coupon-tags/εκπτώσεις-δαχτυλίδια/

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ας επιστρέψουμε σε ένα σοβαρό θέμα γιατί τα ποδοσφαιρικά μας ματώνουν οικονομικά (ρωσία)

OKC σήμερα... Αν και είναι δελεαστική η απόδοση για Miami...

Sent from my awesome iPad using fabulous Travel stories app

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ας επιστρέψουμε σε ένα σοβαρό θέμα γιατί τα ποδοσφαιρικά μας ματώνουν οικονομικά (ρωσία)

OKC σήμερα... Αν και είναι δελεαστική η απόδοση για Miami...

Sent from my awesome iPad using fabulous Travel stories app
Άστο, σχεδόν ό,τι έβγαλα στο μπάσκετ το έχω χάσει στο ποδόσφαιρο, όπου ο μόνος λόγος που παίζω είναι να έχει κάποιο ενδιαφέρον το ματς, διότι ως άθλημα το βρίσκω παπουδίστικο και αδερφίστικο.

Πάμε στα σημερινά. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ξενυχτάω να δω τη ματσάρα, δε χάνονται αυτά. Νομίζω ότι το +5.5 για τις Ασίστς του ΛεΜπρον είναι εύκολο, όπως και καλούτσικο το +6.5 Ριμπάουντς του Ιμπάκα. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε εν ώρα αγώνα, ειδικά τα over-under που είναι και η ειδικότητά μου, αλλά και τη διαφορά του τελικού νικητή. Πληρώνουν λίγο οι Θάντερ, γι' αυτό και δεν τους παίζω.

Θα το πω: έπαιξα στο ότι θα βγει πρώτο κόμμα ο Σαμαράς. Είχε και κάτι "ειδικά" του στιλ ποιο θα είναι το τέταρτο κόμμα, αν θα μπει ο ΛΑΟΣ, αν το ΚΚΕ θα πάρει πάνω από 5.5 κλπ, αλλά εξαφανίστηκαν την ώρα που πήγα να τα παίξω, κι ήταν εύκολα. Από τις αποδόσεις πάντως, που ποτέ δεν είναι στην τύχη, οι στοιχηματζήδες μέχρι και κρυφές δημοσκοπήσεις κάνουν, τα αποτελέσματα (μέχρις στιγμής) προέκυπταν ως εξής:
ΝΔ 29%
ΣΥΡΙΖΑ 27,5%
ΠΑΣΟΚ 11,5%
ΚΚΕ 5,5%
ΑΕ 7%
ΔΗΜΑΡ 6%
ΧΑ 4%
Δημιουργία Ξανά 3,5%
Οικολόγοι 2% (!!!)
ΛΑΟΣ 2% (!!!)
Λοιπά/Λευκά 2%

Κοινώς, και μόνοι τους κάνουν κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αν και τις τελευταίες μέρες συνήθως σε συνθήκες πόλωσης πολλοί εγκαταλείπουν τα μικρότερα κόμματα και τελικά τη ρίχνουν στον λιγότερο ανίκανο (ειδικά κάτι ΛΑΟΣ και Οικολόγους δεν τους βλέπω καλά). Όσο για τη ΝΔ, προχτές έδινε 1.75, χτες ξαφνικά 1.60, σήμερα 1.52, τώρα πλέον κάτω από 1.42 ...

Επιστρέφω στη ματσάρα που έπεται: αν οι Θάντερ κάνουν λίγα λάθη (ειδικά από αυτά που οδηγούν στους αιφνιδιασμούς-αστραπή των Χιτ) και πάρουν τα ριμπάουντ, θα κερδίσουν, ακόμη κι αν δεν είναι ιδιαίτερα εύστοχοι. Πρόβλεψη, απλώς.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Είχε και κάτι "ειδικά" του στιλ ποιο θα είναι το τέταρτο κόμμα, αν θα μπει ο ΛΑΟΣ, αν το ΚΚΕ θα πάρει πάνω από 5.5 κλπ, αλλά εξαφανίστηκαν την ώρα που πήγα να τα παίξω, κι ήταν εύκολα.
Φίλος έπαιξε στο 6.5 ότι η ΧΑ θα βγει τέταρτο κόμμα και την επόμενη μέρα είχε πέσει στο 3.25 η απόδοση... Δεν είναι απίθανο σενάριο... Σήμερα που είδα έχουν όντως αποσυρθεί...
Το κακό ήταν και σε αυτές και στις προηγούμενες ότι δε σου επιτρέπει να παίξεις συνδυαστικά τα ποσοστά των κομμάτων...

Εγώ έχω πρωϊνό ξύπνημα οπότε το σημερινό το χάνω. Άντε με τη νίκη η OKC.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλό ματς το χτεσινό.

Οι Χιτ μπήκαν πολύ δυνατά, με τους ρολίστες να κάνουν θαύματα, από τον Μπατίερ με 3/3 τρίποντα, μέχρι τον Τσάλμερς και τον Χέισλεμ που σκέπασε τα καλάθια. Οι Θάντερ παρότι πολύ άστοχοι (μετά από 4 λεπτά είχαν 2 πόντους, σε κάποια φάση έχαναν με 13), έκαναν πολύ λίγα λάθη και δεν επέτρεψαν στους Χιτ πόνοτυς στον αιφνιδιασμό. Λογικό ήταν οι Χιτ να μη συνεχίσουν να σουτάρουν με εξωφρνικά ποσοστά (στο ξεκίνημα είχαν 5/6 τρίποντα), ενώ κατά το σύνηθες, στο δεύτερο ημίχρονο οι ρολίστες τους εξαφανίστηκαν.

Ο ΛεΜπρον ήταν πάλι πάρα πολύ καλός, ο Ουέιντ πάλι μέτριος (και με υπερβολικά πολλές προσπάθειες στο isolation), ο Ντουράντ πήρε πάνω του το ματς στο τέταρτο δεκάλεπτο και το 1-0 ήρθε λογικά. Πολύ δύσκολα θα κάνουν μπρέικ οι Χιτ, αφού δεν το έκαναν μετά από τέτοιο ονειρεμένο ξεκίνημα. Ή ο προπονητής τους δεν εμπιστεύεται τους ρολίστες, ή οι ίδιοι τον εαυτό τους, αλλά με τον Ουέιντ σταθερά κακό στα playofss (γράφεται ότι έχει σακατεμένα γόνατα και πάει για εγχείρηση) και τον Μπος να μην έχει ρολάρει ακόμη, ένας ΛεΜπρον δε φέρνει την άνοιξη.

Οι Θάντερ έμειναν πίσω αλλά δεν πανικοβλήθηκαν σε κανένα σημείο, έδειξαν φοβερό μέταλο και μάλλον είναι έτοιμοι για πρωτάθλημα. Άλλωστε έχουν και αρκετούς παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις από τελικούς, η παρουσία του Φίσερ και του Πέρκινς για παράδειγμα χτες στα δύσκολα ήταν καταλυτική.

Δεν νομίζω πως θα δούμε πάνω από ένα μπρέικ στη σειρά, μάλλον κανένα...

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Οικονομική καταστροφή το χθεσινοβραδυνό
Μόνο ο Τσίπρας θα μας σώσει τώρα...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ εχθές είχα 3/3 (Ουέιντ +21 πόντοι, Μπος +20.5 ριμπ+πόντοι, Οκλαχόμα +4.5), αλλά επειδή θέλω (κι έχω στοιχηματίσει) Οκλαχόμα, το μπρέικ επιβάλλεται. Και δεν το βρίσκω και απίθανο.

Είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο χθες, αλλά ο Ουέστμρπουκ ήταν τραγικός, αν θυμάμαι καλά ξεκίνησε με 0/8, ο Ντουράντ ξεκίνησε χάλια και για άλλη μια φορά το ξεκίνημα όλης της ομάδας ήταν τραγικό (2 πόντοι σε 5,5 λεπτά). Παρόλα αυτά, η αίσθησή μου ήτα, όπως και στο προηγούμενο ματς, ότι εύκολα-δύσκολα θα το έπαιρναν, πράγμα που δεν έγινε.

Θεωρώ πως η Οκλαχόμα μπορεί να κάνει μπρέικ πιο εύκολα από ό,τι οι Χιτ, αλλά αν ξεκινάει όλα τα ματς από το -13, δουλειά δε γίνεται. Οι Χιτ πάντως πλέον παίρνουν βοήθεια από τους ρολίστες, ειδικά ο Μπατιέρ ήταν πολύτιμος για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Εξακολουθώ να πιστεύω πως έχουν χειρότερη ισορροπία από τους Θάντερ και το ότι χάνουν τεράστιες διαφορές (και χθες πήγαν να αυτοκτονήσουν) δεν τους κάνει δα και τρομακτικά αξιόπιστους. Αλλά δυστυχώς είναι το φαβορί πλέον.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Πάμε για break ρε Oklahoμάρα....
Ή τώρα ή ποτέ...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga