• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

NBA 2011 (?) -2012

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Εξαιρετικά πάει το παιχνίδι.
Ο Bosh λύπει .-
Αν δεν παίξει στα επόμενα θα αρχίσω να πιστεύω στην έκπληξη...

Sent from my awesome iPad using fabulous Travel stories app

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Καμιά πρόβλεψη για σήμερα;
Αν δεν κάνει σήμερα την ανατροπή η Οκλαχόμα στο τελευταίο θα ναι πολύ δύσκολο...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Είμαι με τους Θάντερ αλλά νομίζω οι Σπερς είναι πολύ δυνατοί, είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, και πιστεύω θα κερδίσουν απόψε.

Πολύ θα ήθελα Βοστώνη - Οκλαχόμα τελικούς αλλά θα δούμε Σπερς - Χιτ.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Αν πάει OKC - BOS με ποιόν θα είσαι;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Όχι να το παινευτώ, άλλα έσκισα στο προηγούμενο...

Αν πάει Οκλαχόμα-Βοστόνη ρε παιδιά θα τους βγάλουν τη γλώσσα απέξω των γέρων οι Θάντερ. Σεβασμός στην τρίτη ηλικία πια, έλεος. Και οι γέροι έχουν ψυχή.

Σήμερα δε βλέπω τίποτε. Ελαφρύ προβάδισμα σοτυς Σπερς. Δε με βλέπω να αντέχω να το δω το ματς... Όποιος το δει, περιμένουμε ραπόρτο. Το σίγουρο είναι ότι ο Πάρκερ εντός έδρας οργιάζει...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έλα μωρή Θάντερκατς!

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ο Bosh θα παίξει;
Αλλιώς το 4.40 της Βοστώνης με τρώει...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
BOSTON RULES!!!!!!!!!!!

94-90 και 3-2!! Πάμε για την πρόκριση στον τελικό τώρα στο Garden!

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Χεχεχε εξαιρετικά... :)

Sent from my awesome iPad using fabulous Travel stories app

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ταμειακώς κι εγώ εξαιρετικά! Ο Μπος όσο έπαιξε τους είχε διαλύσει πάντως... Σε 9 λεπτά είχε 5 επιθετικά ριμπάουντ! Αν κατέβει πιο έτοιμος στο επόμενο, θα τους δυσκολέψει πολύ. Αλλά πλέον η τρίτη ηλικία έχει την ψυχολογία στα ύψη. Αφού διάβασα ότι ο Πιρς σήμερα πήγε βόλτα χωρίς το Π του και ο Άλλεν για πρώτη φορά από το 2006 έπαιξε χωρίς σλιπάντ για την ακράτεια...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μιλάμε για ματσάρα στο Μαϊάμι, όπως και προχτές στο Σαν Αντόνιο άλλωστε. Οι Χιτ έσπασαν τα καλάθια στην τρίτη περίοδο και οι Σέλτικς δεν πλήρωσαν την πολύ κακή βραδιά του Πιρς, ο οποίος στο τέλος πήρε ουσιαστικά μόνος του το ματς με το απίθανο τρίποντο μέσα στη μούρη του Τζέιμς ο οποίος αμυντικά δεν πήγε καλά.

Οι Χιτ φαίνεται ότι στηρίζονται αποκλειστικά στα ατομικά προσόντα των παιχτών, που είναι πράγματι τεράστια, αλλά απέναντι σε ομάδες που ειναι πραγματικά ΟΜΑΔΕΣ, όπως η Βοστώνη, και πολύ περισσότερο το Σαν Αντόνιο και η Οκλαχόμα, φαίνεται ότι δεν μπορούν.

Νομίζω ότι πια οι πιθανότητες είναι με το μέρος των Σέλτικς, αλλά θα δούμε. Σε κάθε περίπτωση, αν ο Πάρκερ δεν κάνει απόψε τα μαγικά του στην Οκλαχόμα Σίτυ, βλέπω τον KD να το σηκώνει με περίπατο στους τελικούς, με όποιον και να παίξει. Ούτε οι Χιτ, ούτε η ομάδα μου οι Σέλτικς μπορούν να αντιμετωπίσουν τους Θάντερ (ή τους Σπερς αν τελικά κάνουν το μπρέικ απόψε και προκριθούν σπίτι τους)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος