• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

NBA 2011 (?) -2012

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

JohnyE

Member
Αλλά πλέον η τρίτη ηλικία έχει την ψυχολογία στα ύψη. Αφού διάβασα ότι ο Πιρς σήμερα πήγε βόλτα χωρίς το Π του και ο Άλλεν για πρώτη φορά από το 2006 έπαιξε χωρίς σλιπάντ για την ακράτεια...
χαχαχα !!

Τρελή έκπληξη για εμένα η πορεία των Boston φέτος.Τους είχα ξεγραμμένους.Μακάρι εντέλει να πάνε τελικό γιατί τους Miami δεν τους πάω.Πάντως νομίζω και εγώ ότι ο πρωταθλητής θα είναι απο το άλλο ζευγάρι (και μετά τα τελευταία η πλάστιγγα γέρνει προς Thunder)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Περιμένω να δω και τα ειδικά, αλλά προς το παρόν το 1.869 για νίκη της Οκλαχόμα σε ημίχρονο και κανονική διάρκεια μου αρέσει.

Ε ναι, νομίζω πως όλοι συμφωνούμε πως ξεκάθαρο φαβορί θα είναι ο νικητής της Δύσης. Οι Σέλτικς είναι η έκπληξη της χρονιάς, ό,τι κι αν κάνουν από δω και πέρα. Αλλά και οι Θάντερ απέναντι σε αήττητη ομάδα (!) να μετατρέψουν το 0-2 σε 4-2 είναι πρωτόγνωρο νομίζω.

JohnyE

Member
λίγο πανω απο 1.50 απόδοση βλέπω να δίνουν οι books να το πάρουν οι thunder και μου φένεται καλό!

Yorgo τι λες ;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
"This has kinda been like a Hollywood script for OKC. First they played Dallas and then the Lakers and now us. That's 10 of the last 13 championships, I don't know if anyone has ever done something like that before and that's incredible and I think it's pretty cool for them."
-- Spurs coach Gregg Popovich

Ναι, θεωρώ πως οι Θάντερ έχουν πάνω από 70% πιθανότητες να το πάρουν, τους έπαιξα όταν έδινε πάνω από 4.00 . Δε μου φαίνεται κακό το 1.52, ειδικά αν σκεφθεί κανείς πως θα είναι πιο ξεκούραστοι και θα έχουν και πλεονέκτημα έδρας. Πιστεύω πως οι Σέλτικς είναι πιο εύκολος αντίπαλος για την Οκλαχόμα: δεν μπορούν να τρέξουν και έχουν και τον ιδανικό παίκτη (Σεφολόσα) να σταματήσει το Ρόντο.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Εμενα παντως γιατι μου κανει για Most valuable player o Harden ??? Ειναι καταλυτης στο παιχνιδι τον Οκλαχομα ..

Λιγο off-topic . Ειδατε τι εγινε στο Μπαρτσελονα-Ρεαλ;;; Τουβλο απο τον Χουερτας στο τελος του παιχνιδιου (ο οποιος μεχρι εκεινο το σημειο ητανε αποντος!!!!) και 1-0 η Μπαρτσελονα..

Ακομα πιο off-topic: Πριν 2 βδομαδες ειχε μπει κασκολ του Παναθηναϊκου στο Παλαου Μπλαουγκρανα ;)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Απογοητευτικοί Σέλτικς, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν έναν απίθανο ΛεΜπρον (με 45 πόνοτυς και 15 ριμπάουντ!) και πλέον πάμε για έβδομο ματς στο Μαϊάμι μετά το 79-98. Το ματς είχε τελείωσει από το ημίχρονο, όπου ο Λε Μπρον είχε ήδη 30 πόντους, έχοντας ξεκινήσει με 12/14 σουτ, κι ενώ ο Μπος δε χρειάστηκε να κάνει και τίποτε και ο Ουέιντ ήταν μέτριος. Τα έσπασαν οι Σέλτικς με 1/14 τρίποντα.

Και οι Θάντερ ξεκουράζονται...

chrisbd

Member
Τι έκανε ο άνθρωπος ρε παιδιά!!!

Μα είναι και κάτι ώρες τα παιχνίδια......

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ασ'τα, βαμπίρ έχουμε γίνει...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Play of the Day | NBA.com

Σε ένα από τα ριπλέι φαίνεται πως ο ΛεΜπρον αν ήθελε κάρφωνε με τον αγκώνα του.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τι έγινε ρε παιδιά; Μας έπιασε κατάθλιψη; Άλλη ομάδα οι Χιτ με τον Μπος, διέλυσαν τους Σέλτικς που το πάλεψαν μέχρι ενός σημείου και είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Τα λεφτά μου (και οι ευχές μου) στην Οκλαχόμα.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Κατάθλιψη όχι. Αλλά όλοι θέλαμε να μείνουν εκτός οι Heat.
Εννοείται OKC. Άντε να δούμε τον KD με δαχτυλίδι...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh