PAPI_9
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Είμαστε στην έρευνα....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Σιγά μην το πω στον παππά.. Σε σας μόνο το λέω.Αν καταφερες να μεινεις στο Palais Jamai πληρωνοντας αυτο το χαμηλο ποσο, μην το πεις ουτε του παππα! Κολοφαρδια απο τις λιγες!
Να παιξεις και λοττο!
Και που να σου πω και το καλύτερο. Ο τύπος μου είπε 1700 dh με το πρωϊνό ή 1900 χωρίς, τη βραδυά. Εγώ δεν ήξερα και σκέφτηκα σαφώς με το πρωϊνό. Οπότε ζήτησα τα 1900 με..., σιγά μην τρέχω πρωινιάτικα μέσα στη Μεδίνα για καφέ.
Αλλά μετά κατάλαβα ότι ο άνθρωπος μου έδωσε τη δυνατότητα να πληρώσω λιγότερα και δεν το κατάλαβα. Γιατί αυτοί κάνουν κάποια μικροκομπίνα με το πρωινο (μετά το διάβασα και στο tripadvisor νομίζω - για το sofitel της Φεζ - κάποιος διαμαρτυρήθηκε γι'αυτό), δηλαδή στην απόδειξη βάζουν τιμή δωματίου και ξεχωριστά την τιμή του πρωινού.
Στην πράξη κανείς δεν ρωτάει κανέναν όταν πηγαίνει στην αίθουσα το πρωί, σε ποιο δωμάτιο μένει ή κάτι σχετικό. Δεν υπάρχει έλεγχος.. και σιγά μην ξέρουν ποιος μένει εκεί μέσα.
Οπότε ένα 30 -35 ευρώ τα χάσαμε τζάμπα..
Κολοφαρδία ήταν ναι... Αλλά νομίζω ότι οποιοσδήποτε και αν μας πετύχαινε βράδυ (κι'αυτό ίσχυε τις πιο πολλές μέρες της παραμονής μας), με την κούραση που κουβαλάγαμε από τα χιλιόμετρα και τους ποδαρόδρομους θα μας λυπότανε και θα μας έβαζε και στο σπίτι του ακόμα..
Καλά άσχετα με τ'αστεία πέσαμε στην περίπτωση. Μάλλον ο τύπος που μας έκανε την έκπτωση ήταν διευθυντής ή κάτι (γιατί όλοι βαράγανε προσοχές μπροστά του). Αλλά για τις δύο επόμενες μέρες δεν τον ξαναείδα.