SPROM
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Εξεταστική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Δεν ξέρω τώρα...
Ωωωω... εγώ θα σε ευχαριστήσω, γιατί μου θύμισες ότι το Μαρόκο είναι ένα εύκολο και ενδιαφέρον ταξίδι... Ίδωμεν!
Αχ έχω κάνει κι εγώ τη "νύφη" στην αναπαράσταση του βερβερίνικου γάμου... έχω φωτογραφίες με τις μπογιές στη μούρη, ντυμένη σαν καραγκούνα... Στο επόμενο διαγωνισμό φωτογραφίας, προτείνω το θέμα να είναι "Η πιο γελοία φωτο από τα ταξίδια σας"... Έχω το βραβείο στο τσεπάκι!!!
Συμφωνώ απόλυτα. Αυτό ακριβώς λέω στους φίλους που με ρωτάνε.Ωωωω... εγώ θα σε ευχαριστήσω, γιατί μου θύμισες ότι το Μαρόκο είναι ένα εύκολο και ενδιαφέρον ταξίδι... Ίδωμεν!
Εμ εμεις ειδαμε τον "ερωτα" και εσυ τον πολεμο!
Eγώ γιατί δεν τον είδα τον Βερβερίνικο γάμο... και είδα μόνο τον πόλεμο???
Αλλο παλι και τουτο....εσυ πως?Αχ έχω κάνει κι εγώ τη "νύφη" στην αναπαράσταση του βερβερίνικου γάμου... έχω φωτογραφίες με τις μπογιές στη μούρη, ντυμένη σαν καραγκούνα... Στο επόμενο διαγωνισμό φωτογραφίας, προτείνω το θέμα να είναι "Η πιο γελοία φωτο από τα ταξίδια σας"... Έχω το βραβείο στο τσεπάκι!!!
Αααχ, Cafe Maure, εκεί απολαύσαμε κι εμείς το τσαγάκι και τα γλυκάκια μας....Η kasbah στο Ραμπάτ
Οι κυρίες είχαν μόνο κόκκινη , αλλά βασίστηκα στη συμβουλή μίας φίλης που μου είχε πει ότι η μαύρη στο ξέβαμά της είναι ακόμη χειρότερη..Αααχ, Cafe Maure, εκεί απολαύσαμε κι εμείς το τσαγάκι και τα γλυκάκια μας....
τιπ: η κόκκινη χένα είναι όπως λες...για καλύτερο αποτέλεσμα που κρατάει περισσότερο, προτιμάτε τη μαύρη...
Καλά λέω να μην περιμένουμε τη δίαιτα.. γιατί ούτε τα γεμιστά έκοψα ακόμηΑ να σας πω όλες μου μαζευτήκατε που έχετε πάει και μιλάτε για το Μαρόκο, όπως το πως φτιάχνονται τα γεμιστά...
Ζηλεύω, ζηλεύω....Κανόνισε παπί τη δίαιτά σου, να σε πάρουμε μαζί με τον κόσμο που δεν έχει ξαναπάει να δούμε και μεις χαρά....