• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαρόκο Mαρόκο: Ένας γλυκός φιλόξενος τόπος

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Για τους Μαροκινούς δεν έχω άποψη...Ακόμα τουλάχιστον!:p

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ανελπιστο σουξε οι Μαροκινοι παντως.Για δες....!:D

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Πάντως εγώ είδα 2-3 στο Μαρόκο, που ήταν ωραίοι.
Ψηφίζω Κούβα όπως προείπα..:bleh:
Και χωρίς αστεία στην Κούβα, είδα αρκετές ώριμες κυρίες που πήγαιναν για ανεύρεση "συντρόφου" , ενώ θεωρούσα ότι στο συγκεκριμένο μέρος ο σεξουαλικός τουρισμός είναι αντρική υπόθεση. Τελικά λάθος εντύπωση είχα..:shock:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Διορθωστε με αν κανω λαθος ...εχει γραφτει σε ιστοριες εδω μεσα οτι το αναποδο ειδος "τουρισμου" (για τις κυριες δηλ) προσφερεται απλοχερα στον Αγιο Δομηνικο.
Μελι?Βαριο?

varioAthens

Member
Διορθωστε με αν κανω λαθος ...εχει γραφτει σε ιστοριες εδω μεσα οτι το αναποδο ειδος "τουρισμου" (για τις κυριες δηλ) προσφερεται απλοχερα στον Αγιο Δομηνικο.
Μελι?Βαριο?

Βλέπω τα θυμάσαι καλά!!! :haha: Επαυξάνω...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ασχετο με το θεμα των φυσικων σχηματισμων κλπ.
Δοκιμασατε pastilla ?

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Ασχετο με το θεμα των φυσικων σχηματισμων κλπ.
Δοκιμασατε pastilla ?
Δοκιμάσαμε αλμυρή (κοτόπουλο, φυστίκι -τύπου Αιγίνης- νομίζω και κανέλλα), 2-3 μέρες πριν φύγουμε και μετανιώσαμε που δεν το κάναμε νωρίτερα.:bleh:.
Μετά δοκιμάσαμε και γλυκιές, αλλά οι αλμυρές ήταν για τα γούστα μου μακράν καλύτερες.
Το αστείο είναι πως ο καλός μου θεωρητικά μισεί την κανέλλα (την βλέπει από μακρυά και βγάζει καντύλες, αλλά μόλις την δοκίμασε στο συγκεκριμένο φαγητό..... ξέχασε ότι ήξερε και καταβρόχθιζε μετά μανίας.:p
Γενικά πάντως μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που χρησιμοποιούν τα μπαχαρικά στο Μαρόκο. Εννοώ, οτι ενώ τα χρησιμοποιούν πολύ, οι δόσεις είναι τέτοιες που απλά αναδυκνείουν την γεύση, δεν τα πνίγουν. Π.χ. στην pastilla με κοτόπουλο, ενώ είχε κανέλλα (μάλλον αρκετή), και από πάνω ζάχαρη άχνη, απλά αναδύκνειε το κοτόπουλο και τους ξηρούς καρπούς.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Απ΄αυτα που διαβαζω ..η κουζινα τους θα πρεπει να ηταν πολυ ωραια!

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Papi ζηλεύωωωωωω και για το ταξίδι και για το μαμ και για τους φυσικούς σχηματισμούς βεβαίως βεβαίως...:D

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Σε γενικές γραμμές η κουζίνα τους είναι καλή, χρησιμοποιούν κρέας (αρνί, κοτόπουλο, μοσχάρι) , με ξηρούς καρπούς , κολοκύθα κ.λ.π.σε .
Αυτό που δεν πρέπει να χάσει κανείς στο Μαρόκο, είναι τα καταπληκτικά γλυκά τους. Θα σας τα πω στη συνέχεια..:bleh:

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη

Ναι, αν σου αρέσουν τα καυτερά, ε Papi?

Papi ζηλεύωωωωωω και για το ταξίδι και για το μαμ και για τους φυσικούς σχηματισμούς βεβαίως βεβαίως...:D
Δεν θέλω ζήλιες! Επειδή αυτό το ταξίδι το χάσαμε, βρες τρόπους να πείσουμε την κλεο να μας πάρει μαζί της:bleh::bleh:

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Και γω να σου πω ξαναπήγαινα ευχαρίστως, αλλά δεν ξέρω πόσος χρόνος μου έχει μείνει για να γυρίσω τον κόσμο όπως προείπαμε....:roll: :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα