• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Live from... (click and post one photo)

chrisbd

Member
Ειλικρινής απορία, κόσμο δεν έχει Ιούλη μήνα; Εγώ το θυμάμαι να είναι φίσκα και τα βλέπω στις φωτογραφίες τώρα και πριν σχεδόν άδεια.
Πιο πολύ το απόγευμα και το βράδυ..στους δρόμους όμως η κίνηση είναι ένα τρελοκομείο.. δεν ξέρω σε σχέση με προηγούμενες σεζόν αλλά άκουσα κάνα 2-3 που εργάζονται εδώ και μου είπαν κόσμο έχει αλλα λεφτά δεν αφήνουν.. Ε μα κάτσε ζητανε 7-7,5 ευρώ για λεμονάδα και 8-9 για μια μπύρα;;

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πιο πολύ το απόγευμα και το βράδυ..στους δρόμους όμως η κίνηση είναι ένα τρελοκομείο.. δεν ξέρω σε σχέση με προηγούμενες σεζόν αλλά άκουσα κάνα 2-3 που εργάζονται εδώ και μου είπαν κόσμο έχει αλλα λεφτά δεν αφήνουν.. Ε μα κάτσε ζητανε 7-7,5 ευρώ για λεμονάδα και 8-9 για μια μπύρα;;
Πραγματικά όλο σκέφτομαι πως το γεγονός ότι πήγα Σαντορίνη Σεπτέμβριο του 2020, ανάμεσα στα δύο lockdown, ήταν η μοναδική ίσως ευκαιρία να απολαύσω το νησί χωρίς πολύ κόσμο και με ανθρώπινες τιμές.

paefstra

Member
Πραγματικά όλο σκέφτομαι πως το γεγονός ότι πήγα Σαντορίνη Σεπτέμβριο του 2020, ανάμεσα στα δύο lockdown, ήταν η μοναδική ίσως ευκαιρία να απολαύσω το νησί χωρίς πολύ κόσμο και με ανθρώπινες τιμές.
Κι εμεις Βενετία 2 φορές. Ποτέ ξανά δεν θα είναι ίδια.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Και να ΄ταν μόνο η Σαντορίνη;
Αμέτρητοι οι προορισμοί εντός & εκτός Ελλάδας που επισκεφτήκαμε σε τιμές εξεφτελιστικές μεταξύ 2020 έως τα μέσα του 2023 σε σημείο που τώρα απορούμε με όσα βλέπουμε. Να δεις που θα νοσταλγήσουμε και την πανδημία άμα συνεχίσει έτσι... :haha:

Last edited:

GTS

Member
Μαλακια η φωτό το ξέρω, αλλά μετά από ένα μεγάλο road trip από Τιφλιδα φτάσαμε στα Ρώσο-Γεωργιανά σύνορα στο Καύκασο. Υψόμετρο 1800μ, από εκεί σφαίρα για Βλαδικαβκαζ. Άπειρα φορτηγά από Τουρκία, Αρμενία, Γεωργία, Ουζμπεκισταν, Καζακστάν, Ουκρανία.
IMG_1980.jpeg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.619
Μέλη
39.363
Νεότερο μέλος
gvellis