EIRHNH2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Attachments
-
408,2 KB Προβολές: 0
Ειλικρινής απορία, κόσμο δεν έχει Ιούλη μήνα; Εγώ το θυμάμαι να είναι φίσκα και τα βλέπω στις φωτογραφίες τώρα και πριν σχεδόν άδεια.Διάφορες εικόνες από ΦΗΡΆ..
Πιο πολύ το απόγευμα και το βράδυ..στους δρόμους όμως η κίνηση είναι ένα τρελοκομείο.. δεν ξέρω σε σχέση με προηγούμενες σεζόν αλλά άκουσα κάνα 2-3 που εργάζονται εδώ και μου είπαν κόσμο έχει αλλα λεφτά δεν αφήνουν.. Ε μα κάτσε ζητανε 7-7,5 ευρώ για λεμονάδα και 8-9 για μια μπύρα;;Ειλικρινής απορία, κόσμο δεν έχει Ιούλη μήνα; Εγώ το θυμάμαι να είναι φίσκα και τα βλέπω στις φωτογραφίες τώρα και πριν σχεδόν άδεια.
Πραγματικά όλο σκέφτομαι πως το γεγονός ότι πήγα Σαντορίνη Σεπτέμβριο του 2020, ανάμεσα στα δύο lockdown, ήταν η μοναδική ίσως ευκαιρία να απολαύσω το νησί χωρίς πολύ κόσμο και με ανθρώπινες τιμές.Πιο πολύ το απόγευμα και το βράδυ..στους δρόμους όμως η κίνηση είναι ένα τρελοκομείο.. δεν ξέρω σε σχέση με προηγούμενες σεζόν αλλά άκουσα κάνα 2-3 που εργάζονται εδώ και μου είπαν κόσμο έχει αλλα λεφτά δεν αφήνουν.. Ε μα κάτσε ζητανε 7-7,5 ευρώ για λεμονάδα και 8-9 για μια μπύρα;;
Και να ΄ταν μόνο η Σαντορίνη;Πραγματικά όλο σκέφτομαι πως το γεγονός ότι πήγα Σαντορίνη Σεπτέμβριο του 2020, ανάμεσα στα δύο lockdown, ήταν η μοναδική ίσως ευκαιρία να απολαύσω το νησί χωρίς πολύ κόσμο και με ανθρώπινες τιμές.