• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Live from... (click and post one photo)

GTS

Member
Μεγαλειώδες τρεκ από το Ushguli προς τον φοβερό Καύκασο: κορυφή Shkhara, η ψηλότερη της χωρας στα 5200m και από πίσω Ρωσία. Απίθανο Άνω Σβανετι! Στη τελευταία φωτό το απίθανο χωριό μας.
IMG_1887.jpeg
IMG_1889.jpeg
IMG_1918.jpeg
IMG_1831.jpeg

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
;)ΚΛΙΣΗ ΤΩΝ ΡΗΜΑΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΕΝΕΣΤΩΤΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΙΚΟΣ ΑΟΡΙΣΤΟΣ ΜΕΛ. ΣΤΙΓΜ. ΜΕΛ. ΕΞΑΚ. ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡΣΥΝΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕΛ. ΣΥΝΤΕΛ. δένω έδενα έδεσα θα δέσω θα δένω έχω δέσει είχα δέσει θα έχω δέσει δένεις έδενες έδεσες θα δέσεις θα δένεις έχεις δέσει είχες δέσει θα έχεις δέσει....:clap:

panpan

Member
;)ΚΛΙΣΗ ΤΩΝ ΡΗΜΑΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΕΝΕΣΤΩΤΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΙΚΟΣ ΑΟΡΙΣΤΟΣ ΜΕΛ. ΣΤΙΓΜ. ΜΕΛ. ΕΞΑΚ. ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡΣΥΝΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕΛ. ΣΥΝΤΕΛ. δένω έδενα έδεσα θα δέσω θα δένω έχω δέσει είχα δέσει θα έχω δέσει δένεις έδενες έδεσες θα δέσεις θα δένεις έχεις δέσει είχες δέσει θα έχεις δέσει....:clap:
Μάλλον είμαστε για δέσιμο. :haha:

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Μεγαλειώδες τρεκ από το Ushguli προς τον φοβερό Καύκασο: κορυφή Shkhara, η ψηλότερη της χωρας στα 5200m και από πίσω Ρωσία. Απίθανο Άνω Σβανετι! Στη τελευταία φωτό το απίθανο χωριό μας.
View attachment 467804 View attachment 467805 View attachment 467806 View attachment 467807
Ααααχ τί μου θύμησες <3

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.371
Νεότερο μέλος
ippolytostrk