• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

KIKI @ Peru

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Yorgo δεν χρειάζεται να ανησυχείς τόσο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κρατάς ένα μπουκάλι μπύρα μαζί σου, μόλις το δει θα ξεχάσει και Σενεγάλες και μίση και όλα.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Bαλε καλυτερα ενα βαρελιδιο και θα γινει η καλυτερη σου φιλη...εε Dim?:haha::haha:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Τουλάχιστον βλεπεις όλο αυτό το φολκλόρ που είναι οι περουβιάνικες εκλογές... τσάμπα τσίτσα...πολλά τσίσα, αφίσες, δωρεάν διανομή μηλόπιτας, δήμρχοι που μειώνουν τις τιμές στα μπουρδέλα, συναυλίες μεθυσμένων, υποψήφιοι πρόεδροι που φτύνουν τους αντιπάλους τους στο debate και μια χώρα που επιμένει να βγάζει για προέδρους λευκούς, Λιβανέζους και Ιάπωνες που ιδιωτικοποιούν τα ορυχεία χρυσού πωλώντας για 1$ επειδή είναι... ζημιογόνα...

Σε ποιο νησάκι θα μείνετε; Μην παραλείψετε να πάτε και στο Taquile... είναι σα να είσαι στο ινδιάνικο Αιγαίο, αποκάλυψη.[/quote]

έτσι ακριβώς είναι οι εκλογές !!!
το διασκεδάζω αφάνταστα ....
Η μια από τις 2 συνταξιδιώτισσες γουστάρει Ολάντα , γιατί της είπαν ότι είναι
"παιδί" του Chavez και επιπλέον είναι και νόστιμος και όπου δει sygkentrcsh του πει και φωνάζει
"se siente , se siente Ollada presidente ......"
αλλα αν λέει αυτά για τους ομοφυλόφιλους , μου θυμίζει και παιδί του Φιντέλ
που τα πρώτα χρονια τους έκλεινε φυλακή με το παραμικρό ....

Το Taquile , εκπληκτικό , όντως Αιγαίο αλλα 540 σκαλοπάτια είναι πολλά !!
Κοιμήθηκα στο Amantani , πολύ καλή εμπειρία η όλη φάση ήταν το χωριο μου την δεκαετία του 60
καλο μου έκανε για να θυμάμαι από που προέρχομαι και να μην ανησυχώ
για τη "κρίση" στη νεόπλουτη χωρα μου !!!

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
KIKI να περνάς καλά! :D

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Όντως, ο Ollanta Humala είναι παιδί του Τσάβες, αλλά πολύ πιο θεότρελος. Βέβαια, σε σχέση με την Κέικο μάλλον βελτίωση είναι... Αν πάνε οι δυο τους στον τελευταίο γύρο θα πέσει πολύ γέλιο: ο Humala προσπάθησε ως στρατιωτικός να ανατρέψει τον πατέρα της Κέικο, μετά το πραξικόπημα του τελευταίου και το σκάνδαλο Μοντεσίνος, τα debate θα είναι επικά... ΘΑ δεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στην υποστήριξη του Ουμάλα: στις Άνδεις πετάει, στα (λευκά και πλουσιότερα) παράλια χάνει καθαρά.

Πότε γυρίζεις είπαμε;

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
KIKI να περνάς καλά! :D
Ευχαριστώ Spyro...
Να με περιμένεις την Τρίτη 12 Απριλίου στις 02.00 την νύχτα!!

Jorge...θα γυρίσω την Κυριακή, φεύγω 20.00 η ώρα από Λίμα και Τρίτη χαράματα θα είμαι Αθήνα.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Όντως, ο Ollanta Humala είναι παιδί του Τσάβες, αλλά πολύ πιο θεότρελος. Βέβαια, σε σχέση με την Κέικο μάλλον βελτίωση είναι... Αν πάνε οι δυο τους στον τελευταίο γύρο θα πέσει πολύ γέλιο: ο Humala προσπάθησε ως στρατιωτικός να ανατρέψει τον πατέρα της Κέικο, μετά το πραξικόπημα του τελευταίου και το σκάνδαλο Μοντεσίνος, τα debate θα είναι επικά... ΘΑ δεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στην υποστήριξη του Ουμάλα: στις Άνδεις πετάει, στα (λευκά και πλουσιότερα) παράλια χάνει καθαρά.

Πότε γυρίζεις είπαμε;
τα χαίρια της Keiko τα ήξερα από την Ελλάδα λόγω του πατέρα της, δεν ξεχνιούνται έτσι εύκολα 32 βαλίτσες γεμάτες (με ρούχα άραγε;; χε χε)
Κάτι σαν Ντόρα μου κάνει, λόγω μπαμπά σώνει και καλά να γίνει πρόεδρος.

Όσο για τον Ollanda, όντως γινόταν χαμός στο Puerto Maldonado και στις Άνδεις, φτωχοί άνθρωποι είναι, δίκιο έχουν, τουλάχιστον ας τους φέρει γιατρούς από την Κούβα.
Όσο για τον Toledo, τώρα κατάλαβα ότι είναι ο γνωστός Ινδιάνος πρώην πρόεδρος!! Η επάνοδος του, μου θυμίζει Αντρέα, στην αρχή ζιβάγκο και ευχές από το ΝΑΤΟ, μετά τα κιβώτια με τα μπάμπερς και μετά επανεκλογή! Τι εύκολα που ξεχνάει ο κόσμος και στο Περού και στην Ελλάδα....

varioAthens

Member
πολύ καλή εμπειρία η όλη φάση ήταν το χωριο μου την δεκαετία του 60
καλο μου έκανε για να θυμάμαι από που προέρχομαι και να μην ανησυχώ
για τη "κρίση" στη νεόπλουτη χωρα μου !!!
Πολύ σωστό αυτό που λες... Παρεπιπτόντως γιατί όλα σου τα ταξίδια είναι τζερτζελέδικα??? :haha: Τι Πατριάρχης, τι Sai Baba, τι προεκλογικές εκστρατείες... Να περνάς καλά Κική μου και να κρατάς λεπτομερείς σημειώσεις!!! :D

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
ΚΙΚΙ ζηλεύουμε όλοι πολύ όπως κατάλαβες! Καλά να περνάς και να βγάλεις πολλές και όμορφες φωτογραφίες! :clap:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
ευχαριστώ κορίτσια , να είσαστε καλά ....

"φιτζιανο" , ευγνώμων !
Τι δώρο θέλεις από το Peru ?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills