• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

KIKI @ Peru

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Amazonio kai hora Incas poly halia oi gynaikes .
Sth Lima omos poy zei to 1^3 toy plhthysmoy einai poly omorfes kai kyrivs
thhlukes pragma poy exei xathei sthn epoxh mas .

ejallou xerv polloys filous kyrivs naytikoys poy exoun kaei apo Perouanes
kapetanie Sudiane mila se parakalv ......
Jorge pes kai esy kati .....

Spyro me amfisbhteis ? Ntroph soy , soy exv pei pote psemata ?
Είπα κ΄εγώ ...:)
Βέβαια τι δουλειά έχω εγώ στον Αμαζόνιο... Να με φάνε τα κουνούπια...
Και μετά δε θα μου έλεγε κάτι η Lia!
Eγώ KIKI μου δεν σε έχω αμφισβητήση ποτέ σε τέτοια θέματα ... αλλά :oops:παρασύρθηκα!:peru01:

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Κική! Όνειρο και για μένα το Περού, χαίρομαιι που είσαι εκεί, δεν ζηλεύω γιατί απλώς δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα μου. Θα έρθει όμως. Και δεν θα αργήσει πολύ. Γι'αυτό κράτα σημειώσεις!!!!

@ιωάννα δεν ξέρω τι ξέρεις για το Λονδίνο και τους άντρες του.. πάντως δεν έχουμε παράπονο.. κι αν δεν μας αρέσουν οι άγγλοι, έχουμε να διαλέξουμε απ ούλη την υφήλιο! Να μόλις την πέμπτη που ήμουν στο club Roxy γνώρισα ένΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!

Οκ, οκ δεν μου επιτρέπεται να συνεχίσω, τέλος πάντων ανέβα εσύ στο Λονδίνο και θα τα βρούμε τα μέρη με τους ωραίους άντρες...:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Αμαζόνιο και χωρα Incas πολύ χαλια οι γυναίκες .
Στη Lima όμως που ζει το 1^3 του πληθυσμού είναι πολύ όμορφες και κυρίως
θηλυκές πράγμα που έχει χαθεί στην εποχή μας .

εξάλλου ξέρω πολλούς φίλους κυρίως ναυτικούς που έχουν καεί από "περουανες"
καπετάνιε Sudiane μιλα σε παρακαλώ ......
Jorge πες και εσύ κάτι .....

Σπύρο με αμφισβητείς ? Ντροπή σου , σου έχω πει ποτε ψέματα ?
εδώ βγάζουμε έξω αυτόχθονες, incas, mayas, indian klp.
απομένει το σπανιόλικο αίμα με τις επιμήξεις του, αλλά βάλε μέσα και όλο το λατινικό (ιταλούς πορτογάλλους αποίκους).
το αποτέλεσμα φανερώνεται στη Λίμα όπως λες, και στις μεγάλες πόλεις.

κι εκτός απ όσα είπες, είναι αεράτες, αριστοκράτισσες, calliente ερωτιάρες, και το σπουδαιότερο παραδίδονται χωρίς να ζητούν αντάλλαγμα...άσε που λατρεύουν την λέξη "Ελληνας" όπως σε όλες τις χώρες αυτού κάτω.
Ξέρεις τι είναι να σου τραγουδά σπανιόλικες μπαλάντες μια enamorada λατινοαμερικάνα; Σε κάλυψα Κική ή να συνεχίσω.....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Νομιζω οτι εχω να πω δυο λογια στην Κουλα!:D

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
απομένει το σπανιόλικο αίμα με τις επιμήξεις του, αλλά βάλε μέσα και όλο το λατινικό (ιταλούς πορτογάλλους αποίκους).

κι εκτός απ όσα είπες, είναι αεράτες, αριστοκράτισσες, calliente ερωτιάρες, και το σπουδαιότερο παραδίδονται χωρίς να ζητούν αντάλλαγμα...άσε που λατρεύουν την λέξη "Ελληνας" όπως σε όλες τις χώρες αυτού κάτω.
Ξέρεις τι είναι να σου τραγουδά σπανιόλικες μπαλάντες μια enamorada λατινοαμερικάνα; Σε κάλυψα Κική ή να συνεχίσω.....
Έφυγα...:xalara:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Σε κάλυψα Κική ή να συνεχίσω.....
Μάλλον την κάλυψες καπετάνιε και την Κική και την Κούλα:cool:, αλλά συνέχισε γιατί τα λες και ωραία:bleh:

τέλος πάντων ανέβα εσύ στο Λονδίνο και θα τα βρούμε
Κακομοίρα μου πρόσεχε μην ξεχάσεις τι μου έταξες.

Κική ευτυχώς που πήγες Περού, έτσι οικονόμησα και εγώ μια πρόσκληση για Λονδίνο,... τώρα που το διαβάζω λίγο αλλοπρόσαλλο μου φαίνεται αυτό:roll:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Δηλαδη ,εγω που κανονισα να παω με τον mr μαζι,να το ακυρωσω? :roll:
Θα μου τον φανε οι λυσσαρες?? Τον γλιτωσα απο Κουβα και θα τον χασω εκει??:bleh:
Θα παω Ιουνιο και δεν μπορεις να φανταστεις πως σε περιμενω Κικη μου!!!:clap::clap::clap:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια

με κάλυψες καπετάνιε απόλυτα .....gracias
40 χρονια φούρναρης, κάτι παραπάνω ξέρεις !!!

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
καλημέρα σε όλη την παρέα από Titicaca !!!
χθες ταξίδεψα 10 ώρες Κούσκο Titicaca και είδα φοβερα τοπια Άνδεις , αγροτική ζωή
μια εκκλησια που μου έκανε μεγάλη εντύπωση etc
εδώ κάνει κρύο. Κοιμήθηκα 3 ώρες και μετά "βρυκολιακασα" και σας γράφω να περάσει η ώρα
να πάει 7 ,να φύγω για 2ήμερο στη λίμνη όπου το βραδυ θα μείνουμε σε σπίτι ντόπιων πάνω στα πλωτά νησάκια , καλο ακούγεται ....
Εδώ στις 10 Απριλίου έχουν εκλογές , γίνεται της τρελής από αφίσες , ομιλίες όπως Ελλάδα
αφού θα είμαι εδώ λέω να ψηφίσω !!
Είμαι μεταξύ Ολάντα και Toledo , αλλα περιμέν τη γκίμι του Jorge που τα ξέρει καλύτερα !!!
he he he .....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα