KIKI
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική Ναμιμπια
σε ευχαριστώ πολύ Στέλιο ....KIKI ευχομαι ενα υπεροχο και αξεχαστα ομορφο ταξιδι.
Καλα να περνας.
Το Peru θα σου αρέσει πολύ ....
σε ευχαριστώ πολύ Στέλιο ....KIKI ευχομαι ενα υπεροχο και αξεχαστα ομορφο ταξιδι.
Καλα να περνας.
Είπα κ΄εγώ ...Amazonio kai hora Incas poly halia oi gynaikes .
Sth Lima omos poy zei to 1^3 toy plhthysmoy einai poly omorfes kai kyrivs
thhlukes pragma poy exei xathei sthn epoxh mas .
ejallou xerv polloys filous kyrivs naytikoys poy exoun kaei apo Perouanes
kapetanie Sudiane mila se parakalv ......
Jorge pes kai esy kati .....
Spyro me amfisbhteis ? Ntroph soy , soy exv pei pote psemata ?
εδώ βγάζουμε έξω αυτόχθονες, incas, mayas, indian klp.Αμαζόνιο και χωρα Incas πολύ χαλια οι γυναίκες .
Στη Lima όμως που ζει το 1^3 του πληθυσμού είναι πολύ όμορφες και κυρίως
θηλυκές πράγμα που έχει χαθεί στην εποχή μας .
εξάλλου ξέρω πολλούς φίλους κυρίως ναυτικούς που έχουν καεί από "περουανες"
καπετάνιε Sudiane μιλα σε παρακαλώ ......
Jorge πες και εσύ κάτι .....
Σπύρο με αμφισβητείς ? Ντροπή σου , σου έχω πει ποτε ψέματα ?
της έδωσα ολοήμερηΝομιζω οτι εχω να πω δυο λογια στην Κουλα!
Έφυγα...εδώ βγάζουμε έξω αυτόχθονες, incas, mayas, indian klp.
απομένει το σπανιόλικο αίμα με τις επιμήξεις του, αλλά βάλε μέσα και όλο το λατινικό (ιταλούς πορτογάλλους αποίκους).
το αποτέλεσμα φανερώνεται στη Λίμα όπως λες, και στις μεγάλες πόλεις.
κι εκτός απ όσα είπες, είναι αεράτες, αριστοκράτισσες, calliente ερωτιάρες, και το σπουδαιότερο παραδίδονται χωρίς να ζητούν αντάλλαγμα...άσε που λατρεύουν την λέξη "Ελληνας" όπως σε όλες τις χώρες αυτού κάτω.
Ξέρεις τι είναι να σου τραγουδά σπανιόλικες μπαλάντες μια enamorada λατινοαμερικάνα; Σε κάλυψα Κική ή να συνεχίσω.....
Μάλλον την κάλυψες καπετάνιε και την Κική και την Κούλα, αλλά συνέχισε γιατί τα λες και ωραίαΣε κάλυψα Κική ή να συνεχίσω.....
Κακομοίρα μου πρόσεχε μην ξεχάσεις τι μου έταξες.τέλος πάντων ανέβα εσύ στο Λονδίνο και θα τα βρούμε
Δηλαδη ,εγω που κανονισα να παω με τον mr μαζι,να το ακυρωσω? :roll:
εκεί είναι αντίθετα τα πράματα
νάρθει τώρα να σου πει....
με κάλυψες καπετάνιε απόλυτα .....graciasεδώ βγάζουμε έξω αυτόχθονες, incas, mayas, indian klp.
απομένει το σπανιόλικο αίμα με τις επιμήξεις του, αλλά βάλε μέσα και όλο το λατινικό (ιταλούς πορτογάλλους αποίκους).
το αποτέλεσμα φανερώνεται στη Λίμα όπως λες, και στις μεγάλες πόλεις.
κι εκτός απ όσα είπες, είναι αεράτες, αριστοκράτισσες, calliente ερωτιάρες, και το σπουδαιότερο παραδίδονται χωρίς να ζητούν αντάλλαγμα...άσε που λατρεύουν την λέξη "Ελληνας" όπως σε όλες τις χώρες αυτού κάτω.
Ξέρεις τι είναι να σου τραγουδά σπανιόλικες μπαλάντες μια enamorada λατινοαμερικάνα; Σε κάλυψα Κική ή να συνεχίσω.....