ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
KIKI μου !!! Σου ευχομαι τα καλυτερα!! Αγαπω , αγαπω Περου!! Φιλακια πολλα και να περνας υπεροχα !!
Αυτό, ΚΙΚΗ, κάτι μου θυμίζει... Θέλω foto και video!το βραδυ θα μείνουμε σε σπίτι ντόπιων πάνω στα πλωτά νησάκια , καλο ακούγεται ....
Διακοπές πάει η κοπέλα. Τι την νοιάζουν όλα αυτά? Μη χειρότερα!!! 10-15 ημέρες άντε 20 θα κάτσει και εσύ της λες τι θα ψηφίσει και αν της κοπεί το ΕΚΑΣ? Ημαρτον!!!Είμαι μεταξύ Ολάντα και Toledo , αλλα περιμέν τη γκίμι του Jorge που τα ξέρει καλύτερα !!!
he he he .....
Παρ'τον έναν και βάρα τον άλλον. Εγώ είχα πάρει μέρος και στην προεκλογική του Τολέδο πριν κάποια χρόνια, αλλά ο τύπος αποδείχθηκε ότι ήταν η μεγαλύτερη πολιτική φόλα της δεκαετίας... άχρηστος. Έλεγε ότι ήταν Inca και αποδείχθηκε πως ήταν incapaz (ανίκανος).
Για τον Ολιάντα τι να πούμε... σ εκάοια φάση έλεγε πως οι ομοφυλόφιλοι θα πρέπει να μπουν φυλακή...
Μετλα υπάρχει και η Κέικο, η κόρη του Φουχιμόρι, του ανθρώπου που παντρεύτηκε την κόρη του αρχηγού της Γιακούζα (γιαπωνέζικη μαφία), έκανε πραξικόπημα μεταμεσονύχτια, έφυγε νύχτα από το υπόγειο τούνελ που είχε φτιάξει προς το αεροδρόμιο με 32 βαλίτσες κι έφερε και τη Μοσάντ να κάνει ομαδικούς βιασμούς στις γιαγιάδες των Άνδεων. Φυσικά, πρώτο της μέλημα θα είναι να δώσει χάρη στο μελλοθάνατο μπαμπάκα της, αγαπημένο παιδί και του αμερικάνικου establishment (αλλά ετοιμοθάνατος, έχει καρκίνο στη γλώσσα).
Τουλάχιστον βλεπεις όλο αυτό το φολκλόρ που είναι οι περουβιάνικες εκλογές... τσάμπα τσίτσα...πολλά τσίσα, αφίσες, δωρεάν διανομή μηλόπιτας, δήμρχοι που μειώνουν τις τιμές στα μπουρδέλα, συναυλίες μεθυσμένων, υποψήφιοι πρόεδροι που φτύνουν τους αντιπάλους τους στο debate και μια χώρα που επιμένει να βγάζει για προέδρους λευκούς, Λιβανέζους και Ιάπωνες που ιδιωτικοποιούν τα ορυχεία χρυσού πωλώντας για 1$ επειδή είναι... ζημιογόνα...
Σε ποιο νησάκι θα μείνετε; Μην παραλείψετε να πάτε και στο Taquile... είναι σα να είσαι στο ινδιάνικο Αιγαίο, αποκάλυψη.
Και να συνεχίσεις να το κάνεις. Κατάγεται από βαρβαρική οικογένεια και έχει παντρευτεί τον Γκιούλιβερ. Είναι το φόβητρο προσωποποιημένο.πηγαίνω τοίχο-τοίχο μη με πετύχει η ελληνίδα πρέσβειρα του σενεγαλέζικου τουρισμού...