• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

KIKI @ Peru

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
:harakiri::klaps::grouphug: KIKI μου !!! Σου ευχομαι τα καλυτερα!! Αγαπω , αγαπω Περου!! Φιλακια πολλα και να περνας υπεροχα !!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Κική μου χαίρομαι πολύ για το καταπληκτικό σου ταξίδι !
Να περνάς υπέροχα...χαλάλι τα ξενύχτια !

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Είμαι μεταξύ Ολάντα και Toledo , αλλα περιμέν τη γκίμι του Jorge που τα ξέρει καλύτερα !!!
he he he .....

Παρ'τον έναν και βάρα τον άλλον. Εγώ είχα πάρει μέρος και στην προεκλογική του Τολέδο πριν κάποια χρόνια, αλλά ο τύπος αποδείχθηκε ότι ήταν η μεγαλύτερη πολιτική φόλα της δεκαετίας... άχρηστος. Έλεγε ότι ήταν Inca και αποδείχθηκε πως ήταν incapaz (ανίκανος).

Για τον Ολιάντα τι να πούμε... σ εκάοια φάση έλεγε πως οι ομοφυλόφιλοι θα πρέπει να μπουν φυλακή...

Μετλα υπάρχει και η Κέικο, η κόρη του Φουχιμόρι, του ανθρώπου που παντρεύτηκε την κόρη του αρχηγού της Γιακούζα (γιαπωνέζικη μαφία), έκανε πραξικόπημα μεταμεσονύχτια, έφυγε νύχτα από το υπόγειο τούνελ που είχε φτιάξει προς το αεροδρόμιο με 32 βαλίτσες κι έφερε και τη Μοσάντ να κάνει ομαδικούς βιασμούς στις γιαγιάδες των Άνδεων. Φυσικά, πρώτο της μέλημα θα είναι να δώσει χάρη στο μελλοθάνατο μπαμπάκα της, αγαπημένο παιδί και του αμερικάνικου establishment (αλλά ετοιμοθάνατος, έχει καρκίνο στη γλώσσα).

Τουλάχιστον βλεπεις όλο αυτό το φολκλόρ που είναι οι περουβιάνικες εκλογές... τσάμπα τσίτσα...πολλά τσίσα, αφίσες, δωρεάν διανομή μηλόπιτας, δήμρχοι που μειώνουν τις τιμές στα μπουρδέλα, συναυλίες μεθυσμένων, υποψήφιοι πρόεδροι που φτύνουν τους αντιπάλους τους στο debate και μια χώρα που επιμένει να βγάζει για προέδρους λευκούς, Λιβανέζους και Ιάπωνες που ιδιωτικοποιούν τα ορυχεία χρυσού πωλώντας για 1$ επειδή είναι... ζημιογόνα...

Σε ποιο νησάκι θα μείνετε; Μην παραλείψετε να πάτε και στο Taquile... είναι σα να είσαι στο ινδιάνικο Αιγαίο, αποκάλυψη.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Είμαι μεταξύ Ολάντα και Toledo , αλλα περιμέν τη γκίμι του Jorge που τα ξέρει καλύτερα !!!
he he he .....

Παρ'τον έναν και βάρα τον άλλον. Εγώ είχα πάρει μέρος και στην προεκλογική του Τολέδο πριν κάποια χρόνια, αλλά ο τύπος αποδείχθηκε ότι ήταν η μεγαλύτερη πολιτική φόλα της δεκαετίας... άχρηστος. Έλεγε ότι ήταν Inca και αποδείχθηκε πως ήταν incapaz (ανίκανος).

Για τον Ολιάντα τι να πούμε... σ εκάοια φάση έλεγε πως οι ομοφυλόφιλοι θα πρέπει να μπουν φυλακή...

Μετλα υπάρχει και η Κέικο, η κόρη του Φουχιμόρι, του ανθρώπου που παντρεύτηκε την κόρη του αρχηγού της Γιακούζα (γιαπωνέζικη μαφία), έκανε πραξικόπημα μεταμεσονύχτια, έφυγε νύχτα από το υπόγειο τούνελ που είχε φτιάξει προς το αεροδρόμιο με 32 βαλίτσες κι έφερε και τη Μοσάντ να κάνει ομαδικούς βιασμούς στις γιαγιάδες των Άνδεων. Φυσικά, πρώτο της μέλημα θα είναι να δώσει χάρη στο μελλοθάνατο μπαμπάκα της, αγαπημένο παιδί και του αμερικάνικου establishment (αλλά ετοιμοθάνατος, έχει καρκίνο στη γλώσσα).

Τουλάχιστον βλεπεις όλο αυτό το φολκλόρ που είναι οι περουβιάνικες εκλογές... τσάμπα τσίτσα...πολλά τσίσα, αφίσες, δωρεάν διανομή μηλόπιτας, δήμρχοι που μειώνουν τις τιμές στα μπουρδέλα, συναυλίες μεθυσμένων, υποψήφιοι πρόεδροι που φτύνουν τους αντιπάλους τους στο debate και μια χώρα που επιμένει να βγάζει για προέδρους λευκούς, Λιβανέζους και Ιάπωνες που ιδιωτικοποιούν τα ορυχεία χρυσού πωλώντας για 1$ επειδή είναι... ζημιογόνα...

Σε ποιο νησάκι θα μείνετε; Μην παραλείψετε να πάτε και στο Taquile... είναι σα να είσαι στο ινδιάνικο Αιγαίο, αποκάλυψη.
Διακοπές πάει η κοπέλα. Τι την νοιάζουν όλα αυτά? Μη χειρότερα!!! 10-15 ημέρες άντε 20 θα κάτσει και εσύ της λες τι θα ψηφίσει και αν της κοπεί το ΕΚΑΣ? Ημαρτον!!!
Κική , καλά να περνάς. Μην ανησυχείς για τον αρχηγό της Γιακούζα, δεν νομίζω να σε έχει βάλει στο μάτι...

υγ Yorgos Στο χρώσταγα και συνεχίζω να σου στο χρωστώ για την Σενεγάλη. Δυσφήμιση τέλος. Υπάρχουν και άλλοι που ταξιδεύουν

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Διακοπές πάει η κοπέλα. Τι την νοιάζουν όλα αυτά?

Εδώ στις 10 Απριλίου έχουν εκλογές , γίνεται της τρελής από αφίσες , ομιλίες όπως Ελλάδα αφού θα είμαι εδώ λέω να ψηφίσω !!

υγ Yorgos Στο χρώσταγα και συνεχίζω να σου στο χρωστώ για την Σενεγάλη.

Δυσφήμιση τέλος. Υπάρχουν και άλλοι που ταξιδεύουν

Μπαρδόν;;;

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Αχ, τι τέλεια! live feedback!
Περιμένω κι εγώ να ακούσω όμορφα πράγματα. Οι περουβιανές εκλογές μου ακούγονται τρομερά αστεία εμπειρία.
Έχω, δε, καταλήξει ότι ο Γιώργος πρέπει-ΠΡΕΠΕΙ- να επαγγέλεται συγγραφέας του lonely planet ή ανθρωπολόγος-παρατηρητής, διότι διαφορετικά δεν μπορώ να εξηγήσω αυτά που γράφει. ;)
Αγαπάμε πολεμοχαρή dim kyr: το βλέπω το αίμα να χύνεται. :cool:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Αφου είναι έτσι, ας αφιερώσω στους εραστές της πολιτικής μια φωτο

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Πω πω... ο Γουάτσον αυτή τη φορά δεν αστειεύεται.
Έχεις πάει στη Σενεγάλη και γουστάρεις ή είναι το όνειρό σου;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μας την έπεσε κι ο Κολοκοτρώνης σε ποστ για το Περού, επειδή κατηγορήσαμε τη Σενεγάλη... Σημεία των καιρών.

Πλέον επειδή είμαι στην Ελλάδα πηγαίνω τοίχο-τοίχο μη με πετύχει η ελληνίδα πρέσβειρα του σενεγαλέζικου τουρισμού...

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
πηγαίνω τοίχο-τοίχο μη με πετύχει η ελληνίδα πρέσβειρα του σενεγαλέζικου τουρισμού...
Και να συνεχίσεις να το κάνεις. Κατάγεται από βαρβαρική οικογένεια και έχει παντρευτεί τον Γκιούλιβερ. Είναι το φόβητρο προσωποποιημένο.
Κυκλοφορούν, δε, φήμες ότι το nickname της σημαίνει dim kyr= δήμιος κυρίων. Μη δίνεις σημασία στην ορθογραφία: είναι και ανορθόγραφη, εκτός από πρωτόγονη.
Γι'αυτό, να την προσέχεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα