varioAthens
Member
πολύ καλό!!!Πολυ ωραιες φωτο...και οσο για τα χοτελ...θα τα προτεινουμε στην Dim ...θα ξετρελαθει!
πολύ καλό!!!Πολυ ωραιες φωτο...και οσο για τα χοτελ...θα τα προτεινουμε στην Dim ...θα ξετρελαθει!
Μήπως ρώτησες πόσο πάει το δίκλινο? Μου φαίνεται πολύ καλό!!!Kι άλλο hotel και δίπλα κρεοπωλείο
Ποιό σε ενδιαφέρει? Το χοτέλ το σκέτο ή αυτό με τo butcher δίπλα για να έχεις και ημιδιατροφή???Μήπως ρώτησες πόσο πάει το δίκλινο? Μου φαίνεται πολύ καλό!!!
Τα παραπάνω κάτι μου θυμίζουν, κάτι μου θυμίζουν.....Μας είπε ότι η διαφθορά είναι τόσο ριζωμένη στην Κένυα που κανένας πια δεν έχει εμπιστοσύνη στο κράτος, κανένας δεν περιμένει τίποτα από τους κυβερνώντες, οι άνθρωποι νιώθουν ανασφάλεια, απαισιοδοξία, παλεύουν καθημερινά να επιβιώσουν, οι μισοί γιατί είναι άνεργοι (ναι, το ποσοστό ανεργίας φθάνει σχεδόν 50%) και οι άλλοι μισοί γιατί πασχίζουν με αστείους μισθούς να αγοράσουν έστω τα βασικά είδη (και επιβεβαιώνω, επειδή πήγα σε σούπερ μάρκετ, ότι οι τιμές στα σούπερ μάρκετς είναι στα ύψη!!!!). Μας εξήγησε ότι η πολύ υψηλή εγκληματικότητα είναι συνέπεια της φτώχιας αλλά και του θυμού. Δεν κλέβουν από αυτούς που ΕΧΟΥΝ πλούτο, αλλά από όσους ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως έχουν πλούτο... Και όταν πρόκειται για τουρίστες, θεωρούν πώς όλοι οι τουρίστες είναι πλούσιοι ανεξαιρέτως!
Σίγουρα στην Κένυα αναφερόταν, έτσι? Όχι στην Κυψέλη, είμαστε σίγουροι, έτσι? (Είναι εύκολο να τις μπερδέψεις αυτές τις μέρες....)Μας είπε ότι η διαφθορά είναι τόσο ριζωμένη στην Κένυα που κανένας πια δεν έχει εμπιστοσύνη στο κράτος, κανένας δεν περιμένει τίποτα από τους κυβερνώντες, οι άνθρωποι νιώθουν ανασφάλεια, απαισιοδοξία, παλεύουν καθημερινά να επιβιώσουν, οι μισοί γιατί είναι άνεργοι (ναι, το ποσοστό ανεργίας φθάνει σχεδόν 50%) και οι άλλοι μισοί γιατί πασχίζουν με αστείους μισθούς να αγοράσουν έστω τα βασικά είδη (και επιβεβαιώνω, επειδή πήγα σε σούπερ μάρκετ, ότι οι τιμές στα σούπερ μάρκετς είναι στα ύψη!!!!). Μας εξήγησε ότι η πολύ υψηλή εγκληματικότητα είναι συνέπεια της φτώχιας αλλά και του θυμού. Δεν κλέβουν από αυτούς που ΕΧΟΥΝ πλούτο, αλλά από όσους ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως έχουν πλούτο... Και όταν πρόκειται για τουρίστες, θεωρούν πώς όλοι οι τουρίστες είναι πλούσιοι ανεξαιρέτως!
Πολύ ωραία φωτογραφία, το μέρος είναι άπαιχτο!! Εκεί θέλω να πάω, μαζί με τα λιονταράκια!!!Nakuru - προτεραιότητα έχουν πάντα οι πεζοί!!!
Έχουμε φτάσει στο σημείο να συγκρινόμαστε με τριτοκοσμικές χώρες... Εύχομαι, σε λίγα χρόνια, να μην τυπώνουμε κι εμείς διαφημιστικά φυλλάδια για donations από τους πλούσιους τουρίστες...Σίγουρα στην Κένυα αναφερόταν, έτσι? Όχι στην Κυψέλη, είμαστε σίγουροι, έτσι? (Είναι εύκολο να τις μπερδέψεις αυτές τις μέρες....)
Save Greece: Κίνημα στήριξης της Ελλάδας από το Hollywood | ειδησεις , ελλαδα | v2.imerisia.grΈχουμε φτάσει στο σημείο να συγκρινόμαστε με τριτοκοσμικές χώρες... Εύχομαι, σε λίγα χρόνια, να μην τυπώνουμε κι εμείς διαφημιστικά φυλλάδια για donations από τους πλούσιους τουρίστες...