Dorotija
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Να είναι η Κρακοβία?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Yemen
Υπέροχες! Μπράβο βάριο..
εμένα τα γκνου μου φαινονται γλυκούλικα...
εμένα τα γκνου μου φαινονται γλυκούλικα...
Τα ζώα που αναφέρω ότι είδαμε είναι ένα ρεζουμέ και από τα game drives της επόμενης μέρας στο Μασάϊ Μάρα...μην κουράζω κιόλας με περιγραφή λεπτό προς λεπτό...Με τόση κούραση που θα είχατε, πάλι καλά που είδατε και ολα αυτά, πέρα απο την τύφλα σας!
Αν σκεφτείς ότι ξετρελαίνομαι ακόμα και στο Αττικό Πάρκο, μπορείς να φανταστείς...Vario, πολυ ωραιες οι φωτο με τα αγρια αλλα γλυκυτατα ζωακια!!! πρεπει να ειναι ωραιο συναισθημα να βλεπεις τετοια ζωα στο φυσικο τους περιβαλλον....
Ευχαριστώ πολύ!!!Απίθανες φώτος.... Δεν τις χορταίνω!!
Μαγεία! Για δώσε μας ακόμη καμια πενήντα εξηντα σαβάνα μπας και χορτάσω λίγο!
Εμένα προσωπικά δε θα με κούραζε καθόλου. Αλλά θαυμάζω το πνεύμα της λιτότητας και της οικονομίας του λόγου που έχεις. Έτσι γίνεται συνεκτικός και περιεκτικός ο λόγος σου! Φαίνεται τι έχεις σπουδάσει κοπέλα μου!Τα ζώα που αναφέρω ότι είδαμε είναι ένα ρεζουμέ και από τα game drives της επόμενης μέρας στο Μασάϊ Μάρα...μην κουράζω κιόλας με περιγραφή λεπτό προς λεπτό...
Είμαι στο πνεύμα της εποχής γενικώς!!!Εμένα προσωπικά δε θα με κούραζε καθόλου. Αλλά θαυμάζω το πνεύμα της λιτότητας και της οικονομίας του λόγου που έχεις. Έτσι γίνεται συνεκτικός και περιεκτικός ο λόγος σου! Φαίνεται τι έχεις σπουδάσει κοπέλα μου!
αυτή θα νόμιζε οτι ηταν τηλεπαιχνίδι και θα κέρδιζε και δώρο αν τα έβρισκε όλα!την μπέρδεψε η λέξη game!!!Και εμένα μου ήρθαν αναμνήσεις, δηλαδή όχι ότι έχω πάει (ακόμα) αλλά θυμάμαι την περιγραφή προσφιλής πελάτισσας που είχε πάει με τον άντρα της στην Κένυα. Μου έλεγε για ένα ζευγάρι Αμερικάνων που στο game drive η γυναίκα καθόταν με έναν κατάλογο του πρακτορείου στα χέρια όπου ήταν καταγεγραμμένα όσα ζώα υπήρχαν στην σαβάνα, και κάθε φορά που έβλεπε ένα ζώο το διέγραφε, στο τέλος της περιήγησης έκανε μεγάλη φασαρία στους διοργανωτές γιατί δεν είχε δει μερικά από τα ζώα της λίστας.
Πολύ όμορφη και περιεκτική περιγραφή, ούτε εγώ χορταίνω τις φωτογραφίες.
... και να σε ευχαριστήσω επίσης διότι μου διέλυσες τις όποιες αμφιβολίες-ανησυχίες-επιφυλάξεις είχα απέναντι στην Egypt Air!!!Ουφ! Ηρθα και εγω τελευταία και καταιδρωμένη να υποβάλω τα σέβη μου, να ευχαριστήσω ως ευγενής πολίτης του κόσμου για την ιστορία και να ακούσω με την σειρά μου τις ευχαριστίες απο την Vario για την μεσολάβησή μου, (φίλοι εκ Τσετσενίας που "έπεισαν" κατόπιν εντολής μου με ευγένεια και χωρίς περιθώρια αντιρρήσεων, την αφέντρα του συζύγου για την πολυπόθητη άδεια).
Αντε βρε Vario, και να θυμάσαι, στην επόμενη δυσκολία αδειοδότησης, στείλε μου πμ.... θα φροντίσω εγώ ....