• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ Kαλως σας βρηκα - info για ΗΠΑ

DimitrisKS13

Member
taver

Δεν εχω ιδέα τι μου λες για ΣΦ και ΝΥ περιοχες οποτε αν μπορεις καντο λιγο πιο λιανα.
Κατα πάσα πιθανότητα θα παιξει αμαξι, ειτε ενοικιαζομενο είτε απο συγγενεις και γνωστους που εχουμε εκει. Ερωτηση...τι πρεπει να κανω για το διπλωμα?Θέλει κάποια ειδικη διαδικασια;

ΥΓ. Εισητηρια τελος, τα κλεισαμε. 1620 της ΒΑ για Αθηνα-ΛΑ και ΝΥ-Αθηνα(είχε και λιγο πιο φθηνά και η ΒΑ και η Αμερικαν αλλα η διαφορα ηταν 30Ε το ατομο με χειροτερες ωρες οπότε ειπαμε δεν μαμιεται...) και αλλα 440 μεσα στην Αμερικη(ΛΑ-ΛΒ και ΛΒ-ΝΥ), συνολο 2060Ε ή αλλιώς 1030Ε το ατομο. Ενταξει, ισως να υπήρχαν και φθηνοτερα αλλα δεν γουσταρα να ταλαιπωρηθω στο γαμηλιο ταξιδι μου για 300Ε σύνολο. Αν προσθέσω τα 470 του 3μερου στο ΛΒ φθάνω αισιώς τα 2530 και μένουν περιπου άλλα τοσα διαθέσιμα για ξενοδοχειο σε ΛΑ(6 μερες) και ΝΥ(7 μερες). Ελπιζω να βρω κατι αξιολογο. Ισως και λιγο παραπανω (θα προσπαθησω να δουλεψω λιγο περισσοτερο αυτους τους μηνες για να βγαλω κανα φραγκακι παραπανω)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
taver

Δεν εχω ιδέα τι μου λες για ΣΦ και ΝΥ περιοχες οποτε αν μπορεις καντο λιγο πιο λιανα.
Δες και στο: http://www.weho.org/download/index.cfm/fuseaction/download/cid/1969/ . Το 41% των κατοίκων της περιοχής είναι gay, αν και το ποσοστό είναι σε πτώση: 66% το 1994, 54% το 1998.

Κατα πάσα πιθανότητα θα παιξει αμαξι, ειτε ενοικιαζομενο είτε απο συγγενεις και γνωστους που εχουμε εκει. Ερωτηση...τι πρεπει να κανω για το διπλωμα?Θέλει κάποια ειδικη διαδικασια;
Ναι, χρειάζεσαι διεθνές δίπλωμα. Πάρε τηλ. στην ΈΛΠΑ για περισσότερες πληροφορίες.

DimitrisKS13

Member
Χμ...καταλαβα...μηπως να κοιταξω λοιπον για Beverly?
Παντως ρε αδελφε, σε ολα τα σαιτ, τα 2 ξενοδοχεια που ποσταρα εχουν γαμω τις κριτικες, κανεις δεν διαμαρτυρεται. Εκτος αν ειναι ολοι γκει, τι να πω

Traveller

Member
Να πάρει θέση άμεσα ο XRISTOS71... εθεάθει να τρώει σε γνωστό gay friendly εστιατόριο στο Γκάζι... το τραγικό είναι οτι τον πήγα εγώ!!!

Μήτσο για τράβα κατά Beverly μεριά γιατί δεν ξέρω πως θα γυρίσεις πίσω...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το πρόβλημα δεν είναι ότι θα είσαι δίπλα σε Gay. Έλεος, τι μπορεί να πάθεις, πια.... Άλλα είναι τα προβλήματα με τις περιοχές αυτές.

Το ένα πρόβλημα είναι ότι συνήθως στις περιοχές αυτές συνωστίζονται κέντρα διασκέδασης κλπ, κυκλοφορούν μεθυσμένοι τα βράδυα, κλπ.

Το άλλο πρόβλημα είναι ότι ως νεόνυμφο ζέυγος, ακόμα κι όταν κυκλοφορείτε στο δρόμο θα ξεχωρίζετε σαν τη μύγα μες στο γάλα...

Εγώ πάντως έχω κλείσει στα σύνορα Hollywood / West Hollywood, επί της Sunset Blvd.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Τι γκέι και ξεγκέι, ξεκολλείστε, μια χαρά περιοχές είναι, ειδικά το West Hollywood. Από τις καλύτερες περιοχές του Λ.Α. Και μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, όπου πάνε οι γκέι, αναβαθμίζονται οι γειτονιές. Για πήγαινε μέχρι τη Melrose και τη Robertson να δεις κάτι μαγαζάρες και κάτι ντιζάιν...
Εγώ έμενα στο Sofitel στην καρδιά του West Hollywood στη Beverly Boulevard και πέρασα θαυμάσια. Έχει ζωή μέχρι αργά, σούπερ εστιατόρια, βλέπεις διάσημους και απέναντι είναι και ένα mall, το Beverly Center, τι θέλεις και δεν έχει...
Πας με τα πόδια στη Santa Monica Boulevard, εκεί γίνεται χαμός με τους γκέι, (αλλά άμα κάνεις αρνητικό σχόλιο, τρως ξύλο), ή στο Farmers Market, σούπερ μέρος με εμπορικά κέντρα και πάγκους με φρούτα κλπ.

DimitrisKS13

Member
Δευκ το Towers το ήξερα και ειναι στις επιλογες μου αλλα οσο περνάει ο καιρος ακούω διάφορα
Αντε, να μου πεις εντυπώσεις

taver
Το κοιταξα λιγο, καταληγω προς αυτο που λέει ο traveladdict, οτι το Μπεβερλι και το West Hollywood ειναι αν οχι οι καλυτερες, απο τις καλυτερες περιοχές του ΛΑ και αν εχω καταλαβει καλα, κεντρο ΛΑ(Λος Αντζελες)=κεντρο ΛΑ(Λεκανοπεδιο Αττικης), δλδ δεν πρεπει να ειναι και το καλυτερο μερος για να μεινεις.
Οσο για τους μεθυσμενους, εχω κανει Αγγλια οποτε δεν με πιανει:)

Τεσπα, αυτο που ισως να με ενοχλουσε ειναι να μην ειναι κανα 'γκετο' γκει, αν και εδω που τα λεμε, τι διαολο, West Hollywood, ποσο επικινδυνα να ειναι?

traveladdict

Για πες για Sofitel γιατι ειναι στα υποψην

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
Το κέντρο είναι πλέον Η περιοχή για να μείνεις. Έχεικαθαρίσει πολύ από τα κακοποιά στοιχεία. Αν μείνεις στην οδό Figueroa, είσαι κοντά στα πάντα.
Ήμουν το Φεβρουάριο και έμενα στο Holiday Inn. Πολύ καλό ξενοδοχείο, έχει ρεστοράν, θέατρα, κλαμπ σε απόσταση αναπνοής. Πας και μέχρι το σταθμό του μετρό και από κει μπορείς να πας και Χόλυγουντ και Γιουνιβέρσαλ και παντού. Εγώ πήρα το μετρό πήγα Union Station, που είναι σούπερ, ιστορικό Λ.Α. Walt Disney Concert Hall, μουσείο και γύρισα με τα πόδια γιατί είναι και κατηφόρα. Μια χαρά.
Το Sofitel πιο ακριβό, ήμουν πέρσι. Αλλά ωραία γειτονιά. Και καθόλου γκέτο. Όλοι αξιοπρεπείς δεν προσβάλουν κανέναν. Και τι θα σου κάνουν δηλαδή στην τελική? Σιγά μην ασχοληθούνε με μας. Έχουν τους συντρόφους τους, μια χαρά περνάνε. Και είναι πολύ φιλικοί και εξυπηρετικοί. Αν ρωτήσεις για κάτι, αμέσως σε βοηθάνε.
Αν μείνεις εκεί, έχει και το Elan Hotel. Σαφώς φτηνότερο και τρέντι και ντιζαϊνάτο.

DimitrisKS13

Member
traveladdict, εισαι σιγουρος για το Elan?
Αυτο ειναι?Elan Hotel Modern (Los Angeles, CA) - Hotel Reviews - TripAdvisor
Ρε συ, στο trip ειναι #3 σε προτιμησεις!!! ΑΛΛΑ ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, δεν μπορω να βρω απο τις φωτο τι τους αρεσει σε ολους τοσο. Αν μπορεις εξηγησε μου γιατι το προτιμουν τοσο?
Επισης αυτο πως σας φαινεται?
Farmer's Daughter Hotel (Los Angeles, CA) - Motel Reviews - TripAdvisor

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
Μα το tripadvisor το έχει 4,5.
Όλα τα σχόλια - πλην ελαχίστων - είναι θετικά.
Στο ξενοδοχείο αυτό δεν έχω μείνει, πέρασα απ'έξω και δείχνει πολύ 60's.
Είναι όμως μια φτηνή λύση αν δεν θέλεις να πληρώσεις τα χρήματα του Sofitel. Παρεπιπτόντως τα δυο ξενοδοχεία απέχουν ελάχιστα μεταξύ τους. Πρέπει να ξέρεις ότι στο West Hollywood δεν έχει και πολλά ξενοδοχεία, γιατί οι αποστάσεις είναι τεράστιες και όσα υπάρχουν "χάνονται".
Το Elan είναι πολύ καλύτερο από το Ramada, για παράδειγμα που είναι στη Santa Monica Bld. Επίσης επειδή τα κτίρια στο Λ.Α. είναι χαμηλά, τα περισσότερα ξενοδοχεία εκτός κέντρου μοιάζουν με μοτέλ, ( και το Ελάν επίσης), αλλά δεν είναι.
Το Sofitel είναι ένα πραγματικό city hotel.
Παλιότερα είχα μείνει και στο Le Parc Suites στη West Knoll Drive (παράλληλη της La Cienega), που ήταν πολύ καλό. Να ζητήσεις ψηλό όροφο όμως, όσο ψηλός μπορεί να είναι ένας όροφος σε ένα τριόροφο ξενοδοχείο. Ο πρώτος είναι σαν ημιισόγειος και νιώθεις ότι όλοι σε βλέπουν. Καλή και ήσυχη οδός με πολύ πράσινο και ωραία διαμερίσματα. Το ξενοδοχείο πάντως σκίζει.

DimitrisKS13

Member
Για ρίχτε ρε μάγκες μια ματια στην προσφορα αυτη
Omni California PLaza(#1 TripAdvisor!!! για downtown ΛΑ) και αμαξι ΧιουνταΙ Ακσεντ 980Ε.
Εμενα μου φαινεται πολυ καλο. Το βρηκα στο www.cheaprooms.com που εχει καταπληκτικες προσφορες
(Ασχετο, μοιαζει τραγικα με το expedia η σελιδα αυτη, ρε μπας και ειναι και αυτη του expedia?)

Α, και που ειστε, αδελφια, ποιος μπορει να μου ριξει μια σε ΑΠΛΑ βηματα πως να ξεκινησω εστω για την βιζα απο την Πρεσβεια γιατι χαθηκα, αυριο περνω το διαβατηριο οποτε σειρα έχει η βίζα

yg. μαγκες, 710E η ιδια προσφορα στο expedia(910$)!!!!

Θα ηθελα σας παρακαλω προειδοποιηση/βοηθεια ΓΙΑΤΙ το expedia δινει:
Το ιδιο δωμάτιο στο Omni με 1780$ για τις ιδιες μερες και δινει 930$ δωματιο και αμαξι!Πραγματικα δεν καταλαβαινω!Μου φαινεται τρελο και κλυριως υποπτο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom