Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Από BA.com πολύ πρόχειρα βρίσκω ATH > LAX 17/9 και NEWARK > ATH 27/9 με 843 ευρώ. Άνετος είσαι. Και ΜΗΝ ΚΟΠΑΝΙΕΣΑΙ λέμε
θα κλεισεις με την πιστωτικη τα εισητηρια και μετα απο 2-3 μερες θα πας στην τραπεζα και θα ζητησεις πληρη εξοφληση αρα θα χεις ολο το ποσο ξανα στη διαθεση σου στην αμερικη.για ξενοδοχειο στο λ.α. ψαξε beverly hills καταπληκτικη περιοχη,μες τη χλιδη και οποιο ξενοδοχειο δεις γυρω στο 200αρι θα ναι τελειο.Μολις γυρισα!!τελεια!!και ειδικα λ.α. απ οτι ελεγαν πολλοι δεν περιμενα και τιποτα φοβερο,τελικα πολυ μου αρεσε!!αλλα θα τριγυρισεις σε καλες περιοχες melrose beverly santa monica venice κτλΓια πτησεις ειμαι οκ και απο expedia παιδια, οντως με British λεω να παω
Το ενδιαμεσο πρεπει να ψαξω
Ρε σεις, να σας πω, εχω πλεον ενα περιεργο προβλημα, ΔΕΝ ΘΕΛΩ πιστωτικες. Εχω ρευστο, θελω να πληρωσω τα εισητηρια με χρημα, για να εχω τις πιστωτικες να χωσω τα ξενοδοχεια. Αλλα ρε γαμωτο, για ιντερνετ μονο πιστωτικη παιζει
ΥΓ. Εχω ξενερωσει με το ΝΥ Ξενοδοχειο. Τι διαολο, μεσα σε 1 μερα το expedia αποφασισε να αλλαξει τις τιμες και πλεον τερμα η προσφορα?
Το West Hollywood είναι για το LA ότι η Castro για το San Francisco και η Christopher street & το Chelsea για τη Ν. Υόρκη. Αν νομίζεις ότι σου κάνει για το συγκεκριμένο ταξίδι, πάω πάσο...Μήτσο το ξενοδοχείο το ξέρω έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά ρε διάβολε η περιοχή δεν ξέρω τι λέει. Αν έχεις σταμπάρει στο ταξίδι σου ότι αυτή η περιοχή σου κάνει, κοπάνα το, η τιμή είναι πολύ καλή.