• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ Kαλως σας βρηκα - info για ΗΠΑ

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Από BA.com πολύ πρόχειρα βρίσκω ATH > LAX 17/9 και NEWARK > ATH 27/9 με 843 ευρώ. Άνετος είσαι. Και ΜΗΝ ΚΟΠΑΝΙΕΣΑΙ λέμε :bounce:

DimitrisKS13

Member
Για πτησεις ειμαι οκ και απο expedia παιδια, οντως με British λεω να παω
Το ενδιαμεσο πρεπει να ψαξω

Ρε σεις, να σας πω, εχω πλεον ενα περιεργο προβλημα, ΔΕΝ ΘΕΛΩ πιστωτικες. Εχω ρευστο, θελω να πληρωσω τα εισητηρια με χρημα, για να εχω τις πιστωτικες να χωσω τα ξενοδοχεια. Αλλα ρε γαμωτο, για ιντερνετ μονο πιστωτικη παιζει

ΥΓ. Εχω ξενερωσει με το ΝΥ Ξενοδοχειο. Τι διαολο, μεσα σε 1 μερα το expedia αποφασισε να αλλαξει τις τιμες και πλεον τερμα η προσφορα?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μήτσο δεν παίζει το σενάριο "άνευ πιστωτικών". Πώς θα πληρώσεις όλα αυτά δηλαδή;

Μην παλαβώνεις με το hotel, θα περιμένουμε στη γωνία να βγάλει πάλι καλές τιμές. Υπάρχει πάρα πολύς χρόνος. ;)

DimitrisKS13

Member
Οκ, παμε παρακατω γιατι κολλησαμε λιγο με Νεα Υορκη

ΛΑ εχουμε κανένα καλό ξενοδοχείο?

ΕΠΙΣΗΣ

Εχω φτασει να παρω τικετια απο ΒΑ για Ελλαδα-ΛΑ/ΝΥ-Ελλαδα και απο Ντελτα για τις ενδοΑμερικανικες και τοτε έφαγα φλασια...ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΙΖΑ!!
Ερωτηση, μπορω να κλεισω εισητηρια?
Ρωταω γιατι λογικα θα θελει ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ τα στοιχεια του διαβατηριου και εγω δεν ξερω πως θα μου το γραψουν οι βλαμμενοι ή πως θα βγει η βιζα

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Στοιχεία visa δε ζητάνε πουθενά. Ζητάνε όμως νομίζω αριθμό διαβατηρίου για τα αεροπορικά. Άρα τρέχα βγάλε ένα διαβατήριο. Και βέβαια θέλει ακριβώς τα στοιχεία όπως θάναι γραμμένα στο διαβατήριο.

DimitrisKS13

Member
Tελικα εκλεισα ΛΑ->ΛΒ και ΛΒ->ΝΥ με Delta χωρις διαβατηριο. Απλα οπως μουπε και η δικια μου, εβαλα ακριβως τα στοιχεια οπως γραφονται στην ΑΤ αφου λογικα αυτη θα χρησιμοποιησουν και σαν template οταν βγαλω το διαβατηριο.
Βιζα πως βγαζω?
Επισης, για ΛΑ καμια προταση?Εχω κλεισει ΛΒ και εχω υποψην κατι ΝΥ αλλα ΛΑ τιποτα

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
Για πτησεις ειμαι οκ και απο expedia παιδια, οντως με British λεω να παω
Το ενδιαμεσο πρεπει να ψαξω

Ρε σεις, να σας πω, εχω πλεον ενα περιεργο προβλημα, ΔΕΝ ΘΕΛΩ πιστωτικες. Εχω ρευστο, θελω να πληρωσω τα εισητηρια με χρημα, για να εχω τις πιστωτικες να χωσω τα ξενοδοχεια. Αλλα ρε γαμωτο, για ιντερνετ μονο πιστωτικη παιζει

ΥΓ. Εχω ξενερωσει με το ΝΥ Ξενοδοχειο. Τι διαολο, μεσα σε 1 μερα το expedia αποφασισε να αλλαξει τις τιμες και πλεον τερμα η προσφορα?
θα κλεισεις με την πιστωτικη τα εισητηρια και μετα απο 2-3 μερες θα πας στην τραπεζα και θα ζητησεις πληρη εξοφληση αρα θα χεις ολο το ποσο ξανα στη διαθεση σου στην αμερικη.για ξενοδοχειο στο λ.α. ψαξε beverly hills καταπληκτικη περιοχη,μες τη χλιδη και οποιο ξενοδοχειο δεις γυρω στο 200αρι θα ναι τελειο.Μολις γυρισα!!τελεια!!και ειδικα λ.α. απ οτι ελεγαν πολλοι δεν περιμενα και τιποτα φοβερο,τελικα πολυ μου αρεσε!!αλλα θα τριγυρισεις σε καλες περιοχες melrose beverly santa monica venice κτλ

DimitrisKS13

Member
Βρηκα αυτό
The London West Hollywood (West Hollywood, CA) - Hotel Reviews - TripAdvisor

Πειτε μου την γνωμη σας, μου φαινεται υπέροχο και μου βγαινει 1100 ευρω τελικη τιμη από expedia για 6 μερες
Ειναι ποσο που το δινω, πειτε μου απλα αν πιστευετε και σεις οτι αξιζει, εγω οπου το εψαξα δεν βρηκα ελαττωμα.
Δεν θελω να την πατησω σαν το Bryant και να χασω την προσφορα, μπορει να το κλεισω ακόμα και αυριο

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μήτσο το ξενοδοχείο το ξέρω έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά ρε διάβολε η περιοχή δεν ξέρω τι λέει. Αν έχεις σταμπάρει στο ταξίδι σου ότι αυτή η περιοχή σου κάνει, κοπάνα το, η τιμή είναι πολύ καλή.

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
η περιοχη ειναι αυτη που μεναμε κι εμεις ειναι πολυ καλη.αλλα στο λ.α. χρειαζεσαι αυτοκινητο.θα νοικιασετε?ειναι διπλα στα βασικα αξιοθεατα του χολιγουντ

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μήτσο το ξενοδοχείο το ξέρω έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά ρε διάβολε η περιοχή δεν ξέρω τι λέει. Αν έχεις σταμπάρει στο ταξίδι σου ότι αυτή η περιοχή σου κάνει, κοπάνα το, η τιμή είναι πολύ καλή.
Το West Hollywood είναι για το LA ότι η Castro για το San Francisco και η Christopher street & το Chelsea για τη Ν. Υόρκη. Αν νομίζεις ότι σου κάνει για το συγκεκριμένο ταξίδι, πάω πάσο...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom