• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ Kαλως σας βρηκα - info για ΗΠΑ

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
είχα μείνει στο pennsylvania hotel που είναι επισης δίπλα στο μάντισον αλλά ήταν άθλιο και πανάκριβο απέφυγέ το. είμαι της άποψης να κλείσεις τα αεροπορικά μόνο εάν έχει ευνοικούς όρους (δυνατότητα αλλαγής ή ακύρωσης) αλλιώς είναι πολύ νωρίς

Traveller

Member
ATH-LAX - NYC-ATH 795EURO το άτομο με Β.Α

Από εκεί και μετά υπολόγισε περί τα 150 δολλάρια το LAX-NYC με United ή το LAS-NYC με Continental...

Σε καμμιά περίπτωση δεν είσαι πάνω από χιλιάρικο...

DimitrisKS13

Member
Ναι ρε, το ατομο, εννοειται. Μιλαμε τωρα για 4 διαφορετικα ταξιδια(Αθ-ΛΑ-ΛΒ-ΝΥ-Αθ)

Νικο, ρε συ, στο ΚΑΥΑΚ οσο παιρναει η ωρα χανονται εισητηρια, μηπως αν περιμενω φαω καμια ηττα στο τελος? Για μενα ειναι πολυ σημαντικο να βρω "λογικα" εισητηρια διοτι λογω του χαρακτηρα του ταξιδιου θα ηθελά να δωσω το πολυ χρημα στην διαμονη και στο πως θα περασουμε

Τραβελερ, αδελφε τελικα μαλλον προκυπτει και ΛΑ->ΛΑΒ με αεροπλανο οποτε μηπως μπορουμε να το βαλουμε και αυτο μεσα?Αν θες δωσμου λινκ που τα βρηκες για να μην σε κουραζω

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δημήτρη γράφατε ταυτόχρονα με τον traveller. Δες τις τιμές που σου λέει. Για Vegas δες αυτό που σου είπα, πακέτο αεροπλάνο+μεταφορά σε χοτέλ+χοτέλ από το www.expedia.com . :)

DimitrisKS13

Member
Τραβελερ

Επειδη δεν μπορω να στειλω πμ

Οποτε αδελφε αν καταλαβα καλα προτινεις
-1 ταξιδι Αθηνα-ΛΑ
-2 ταξιδι ΝΥ-Αθηνα

μεσω ΚΑΥΑΚ (ας πουμε) και το ΛΑ-ΛΒ το κλειων expedia MAZI με ξενοδοχειο, ναι?Το expedia ΟΝΤΩΣ εχει τις τιμες που λεει ή θα εχει και 350 κρυφες χρεωσεις?

Ερωτηση, γιατι να μην κλεισω και αποδω το ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ-ΝΥ και να αφησω pending μονο το ΛΑ-ΛΒ???

Το ξενοδοχειο που εδειξα, το κοιταξες μηπως?

Δευκ

expedia θα κοιταξω οπως μου τα λετε, για μενα προχει αυτη την στιγμη: Εχει νοημα να κλεισω ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ απο τωρα? Μεχρι στιγμης 2-3 λενε "Ναι, κλεισε" αλλοι "περιμενε". Ομως το "περιμενε" εχει νοημα?Θαχει τιποτα τον Σεπτεμβρη?Και αν εχει ποσο θα γλυτωσω, 200Ε?Μην αγχωθουμε για 200Ε, δεν αξιζει

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν έχει "κρυφές χρεώσεις", τι κρυφές χρεώσεις δηλαδή; όταν πατάς το κλικ για να πλερώκεις, βλέπεις ακριβώς τι πληρώνεις.

Για τα αεροπορικά, αν βρούμε καλές τιμές, μπουμπούνα τα, δε λέει κανείς όχι. Απλά μη βιαστείς γι'αυτά τα 1300 που έγραψες παραπάνω γιατί τα κόβω πολλά. Κι'εγώ προτιμώ να τα κλείνω πολύ νωρίτερα τα αεροπορικά, δε λέω άστα για τον αύγουστο, απλά κάτσε 1-2 βδομάδες να το δούμε μήπως βρεις καλύτερες τιμές όπως αυτές που έγραψε ο traveller.

Traveller

Member
Πάμε ξανά...

Αγοράζεις το ΑΤΗ-LAX - NYC-ATH με Β.Α σκέτο... από expedia.it μην ασχολείσαι με kayak...

Μετά μπαίνεις expedia.com και κλείνεις ένα LAX-LAS και ένα LAS-NYC ξεχωριστά one way... και τέλος κλείνεις από εκεί και το ξενοδοχείο σου για LAS...

όλα θα τα κλείσεις από εδώ τώρα ... τίποτε από Αμερική... οκ?

DimitrisKS13

Member
ΑΑΑΑΑΑΑΡΧΟΝΤΑΣ

ps. Ρε αδελφε, εψαξα στο it(ρε συ, μονο Ιταλικα εχει σαν λωσσα γαμωτο?) αλλα 715 μονο για ΛΑ το φθηνοτερο με Ολυμπιακη+AA

DimitrisKS13

Member
Mουχει *** σημερα...:(

-Στο ΚΑΥΑΚ δεν βρισκω ποια Λουφτχανσα+Γιουναιτεντ
-Η ΒΑ στο σαιτ της μου δινει 3000 !!!! το Αθηνα-ΛΑ μονο
-Ρε Δευκ, που βρηκες πακετο στο expedia για Μπελατζιο?Ολα τα βρηκα εκτος απο αυτο

Μαγκες,σορρυ, αλλα τα αεροπορικα πανω, ταο ξενοδοχειο εκτοξευθηκε, ολα ***.Επρεπε να τα εκλεινα οταν τα βρηκα

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ρε μην τρελαίνεσαι λέμε, είναι πολύ νωρίς για να λες ωχ αμάν γιατί δεν έκλεισα!!!

Expedia: πας εδώ: http://www.expedia.com/daily/packages/default.asp διαλέγεις αριστερά flight+hotel, γράφεις LAX > vegas, βάζεις την ημερομηνία που θες, και θα το δεις. Πάλι με σούπερ τιμή το δίνει.

Και μην κοπανιέσαι! Όλα θα τα βρούμε!

DimitrisKS13

Member
Ρε συ, εκει περα με γυρναει ΛΑ!
Εγω θελω να φυγω απο ΛΒ για ΝΥ

Λοιπον, εκλεισα Μπελατζιο, παει αυτο
ΟΠΟΤΕ παμε για ΠΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με *** το Μπραιαντ, ξαφνικα χαθηκε η προσφορα του expedia εχω φρικαρει

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ