pulsar
Member
Φυσικά, ο καθένας έχει τα κριτήρια του, αλλά εγώ όταν βρέθηκα στη ΝΥ πέρυσι τον Αύγουστο βρήκα τη ζέστη και την υγρασία πολύ χαμηλότερη από την Ελλάδα, σχεδόν ιδανική.Αυγουστος στην Νεα Υορκη δεν πρεπει να ειναι και οτι καλυτερο, λογω ζεστης και υγρασιας
Τη μέρα με κοντομάνικο και βερμούδα, χωρίς όμως να ιδρώνω και να κολλάω, το βράδυ με ένα λεπτό μακρυμάνικο και βόλτες στην πόλη. Κατά τη γνώμη μου, το μόνο μείον της εποχής είναι η πληθώρα των τουριστών που δημιουργεί μεγάλες ουρές στα (δικαίως ή αδίκως) "must" μέρη, και την οποία δεν συνάντησα τον Φεβρουάριο του 2007 που είχα ξαναβρεθεί εκεί.
Όσον αφορά τ' αεροπορικά και τα ξενοδοχεία, γνώμη μου πως ένας χρόνος πριν είναι υπερβολικά μεγάλο διάστημα, τόσο ώστε μπορεί να πληρώσεις κάτι πιο ακριβά απ' ότι μερικούς μήνες πριν το ταξίδι, αφού οι -όποιες- προσφορές μπορεί να προκύψουν δεν υπάρχουν ούτε σαν ιδέα ακόμα. Πολλές αεροπορικές -κυρίως για τις εσωτερικές πτήσεις- δεν βγάζουν τα εισιτήρια πριν τον νέο χρόνο. Φυσικά, επειδή ο Αύγουστος είναι full season, ούτε η τελευταία στιγμή έχει να προσφέρει κάτι. Παν μέτρον άριστον θα έλεγα.